من یک پرسش از کاربران در ایران دارم.چون من در ایران زندگی نمیکنم
مگه مشکل کاربران با ویندوز اوریجنال چیه که از کرک شده استفاده میکنید؟شما که 1000 دلار میدید یک لپتاب 120 دلار هم روش بدید که از اوریجنال استفاده کنید
آقا مثله اینکه اون ور خیلی خوش میگزره ها
، البته No offense ما هم در آینده به موقعیت شما می پیوندیم، اما جدا از بحران اقتصادی که الان داریم، ارزش پول اینجا با اون ور فرق داره... یعنی طرف یه سیستم بگیره بخواد ویندوز و آنتی ویروس و یه سری برنامه های ضروری در حد کاربر
عادی هم نصب کنه 500 هزار تومان براش در میاد، مطمئن باش هیچکس نمیاد توی ایران 500 هزار تومان بده برای چندتا نرم افزار و سیستم عامل میره یه کینگ "بسته نرم افزاری" میگیره 10 دلار، برنامه ها رو نصب می کنه یا یه کلیکم کرک می کندشون خیالش راحت، و این مشکل هم به سیاست کپی رایت توی کشورمون برمیگرده... کلا منظورم اینه که تا وقتی که کپی رایت توی کشور اجرا نشه و لازمش بازار جهانی شدنه؛ ایرانی جماعت به نرم افزار پول نمیده و در نتیجه قدر و ارزش نرم افزار آزاد یا Free رو نمیدونه...
( البته من از نظر اقتصادی جواب دادم )
----
در پاسخ به تاپیک به نظر من کاربران لینوکس 3 دستند :
1 - کسایی که به Open source علاقه دارند و کلا دوست دارند ببین اون پشت مشت ها چه خبره مثله خودم..
2 - کسایی که شغل، کار یا وظیفشون ایجاب می کنه که با این سیستم عامل کار کنن... ( این اجتماعش بزرگه )
3 - و عده کمی هم کاربران خانگی معمولی، البته با سیاست های Ubuntu امیدواریم تعداد کاربران معمول هم بیشتر بشه