انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کوبونتو، KStars و تعیین زمان تقریبی عید فطر  (دفعات بازدید: 8470 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
سلام
یکی از فواید کوبونتو، نرم‌افزارهای بسیار زیاد و کاربردی اون هست!
یکی از این نرم‌افزارها Kstars است که نرم‌افزاریه برای رصد آسمان. این برنامه میتونه آسمان رو در هر زمان از شبانه روز برای شما رصد کنه و اطلاعات خیلی بسیط و جامعی که صد البته دقیق هم هست رو برای شما ارائه میکنه!
این روزها مثل همیشه در آخرین روزهای ماه مبارک رمضان، صحبت از رویت هلال ماه و عید فطر هست. به این مناسبت من سعی کردم که این کار رو (رویت علمی هلال) به کمک این نرم‌افزار برای شما تشریح کنم. این فقط یک کار نظری هست و طبق اطلاعات این نرم‌افزار! و میتونه کمی با این نرم‌افزار (و قابلیتهای kde ) آشناتون کنه! -همین-

برای مرجع، من شهر اصفهان که در مرکز ایران قرار داره و بطور پیش فرض هم در این نرم افزار هست رو انتخاب کردم.
برای انتخاب و رصد آسمان شهرتون، کافیه روی آیکن کره زمین کلیک کنید و شهرتونو انتخاب کنید! البته اگر در لیست نبود، نا امید نشید و با دادن مختصات جغرافیایی، کارتونو ادامه بدید! همه چیز به نفع شماست!!!

در مرحله بعد به منوی ابزارها میریم و روی <امشب چه خبر است> کلیک میکنیم!

پنجره باز شده، اطلاعات فوقالعاده کاملی از آسمان روزی که در اون هستید رو نشون خواهد داد!

میبینید که در این روز ما ماه رو نداریم!

با کلیک بر روی تغییر تاریخ میتونید اطلاعات بهتری هم برای روزها و حتی ساعات مشخص به دست آورد!

برای نمونه من روز آینده رو هم براتون اینجا میگذارم

و در تصویر میتونید ببینید که در این روز ۲٪ از ماه در ساعت ۷:۰۱ دقیقه طلوع میکنه و در ۱۷:۵۵ دقیقه عصر غروب میکنه! پس ظاهرا عید توی این روزه! (مبارکه) پر واضحه که بخاطر اینکه کل زمان حضور ماه در روز اتفاق میفته، احتمالا بجز در نواحی خیلی شرقی کشور، ماه رو فقط میتوان با چشم مسلح رویت کرد!

این تنها یکی از هزاران برنامه مفیده که من مشابهی براش ندیدم! و حتی نشنیدم! ۵ساله  با این برنامه کار میکنم و سرعت پیشرفتش قابل ملاحظه است! برخی از ویژگیهاش عبارتند از:

* محیط کاربر دوستانه، راحت، با گرافیک قوی، پویانمایی و ...
* قابلیت بزرگنمایی فوقالعاده زیاد
* قابلیت به روز رسانی با اینترنت
* قابلیت اتصال به تلسکوپ
* قابلیت اتصال به دوربین
* قابلیت یادداشت گذاری برای مشاهدات و نوشتن آنها برای مراجعه‌های بعدی در هر روز
* دارای  ۹۰٪ ترجمه فارسی (باعث افتخاره)
* قابل کاربرد برای همه‌جا و هر زمان!
* فیلترهای کهکشانها، سیارات، سیارکها، ستاره‌ها، قمرها، اجرام آسمانی و ...
* قابلیت حدس زمان احتمالی عید فطر!

به نظر شما چنین نرم‌افزاری چقدر قیمت داره؟ و چرا مجانی در اختیار ماست؟ اگر فروشی بود، به چنیدن برابر یک نسخه ویندوز می‌ارزید؟

برای نصب دسکتاپ KDE این کد را بزنید:

sudo apt-get install kubuntu-desktop
و کا‌دی‌ای رو همراه با گنوم روی سیستمتون داشته باشید! موقع لاگین میتونید از بین اینها یکی رو انتخاب کنید! همه چیز بین این دو مشترک خواهد بود!

و برای نصب این نرم‌افزار از طریق راهنمای نصب نرم‌افزار در کوبونتو این برنامه رو نصب کنید یا در ترمینال بزنید:

sudo apt-get install kstars
از حوصله شما برای خوندن این متن متشکرم!
« آخرین ویرایش: 20 مهر 1386، 03:29 ق‌ظ توسط mohi »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
دستت درد نکنه mohi جان  :)
من نمی دونم چرا هر وقت پست های شما رو می خونم وسوسه می شم برم KDE نصب کنم !!!  ;)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
من نمی دونم چرا هر وقت پست های شما رو می خونم وسوسه می شم برم KDE نصب کنم !!!  ;)
mohi جان خیلی ممنون ولی من وسوسه نشدم که برم کوبونتو نصب کنم ! بلکه رو همین اوبونتوی خودم نرم افزار رو نصب کردم و خوش بختانه خیلی هم خوب کار می کنه ! خیلی ممنون  ;)

آفلاین Hani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
    • وبلاگ شخصی هانی هاشمی
چه باحاله . پیش بینیش درست از آب درومد .
نقل‌قول
برای نصب دسکتاپ KDE این کد را بزنید:

کد:

sudo apt-get install kubuntu-desktop
شما هم برای نصب دسکتاپ gnome این کد رو بزنین  :D:

sudo apt-get install ubuntu-desktop

آفلاین spart

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
با سلام
دوست عزیز خیلی حال دادی .
نماز و روزه شما قبول و عیدتان مبارک .
من می‌خوام مشهد رو جزو لیستش بزارم امکانش هست .

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
بله! فقط کافیه توی پنل بالایی، روی عکس کره زمین کلیک کنید و در پنجره باز شده طول و عرض دقیق جغرافیایی مشهد رو بنویسید!

سید مهدی : شما پس معطل چی هستی؟ بر وسوست غلبه کن! پشیمون نمیشی! ;)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
بله! فقط کافیه توی پنل بالایی، روی عکس کره زمین کلیک کنید و در پنجره باز شده طول و عرض دقیق جغرافیایی مشهد رو بنویسید!

اتفاقاً همین برنامه رو روی اوبونتو نصب کردم و حالش رو بردم ! الان هم آستین همت رو بالا زدم که برم کوبونتو هم نصب کنم  \\:D/ :D

آفلاین spart

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
mohi جون دستت درد نکنه . من خیلی وقته نصبش کردم .(البته تو ابونتو ) انشا ا... وقتی برگشتی باید حضوری مزاحمت بشم تا کامل تهشو در بیارم .
موفق باشید

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
جالب بود :)
تو اوبونتو از stellarium هم میتونید استفاده کنید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
 =D>
سلام،
خدا خیرت بده! به قول شاعر: راز و نیاز و بندگی‌تون درست        حساب کتاب KDEتون درست!!!*
* در اصل به جای KDE بذارین «زندگی»
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
ابراهیم ;)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !

پشیمون شدم !!!  :D من روی Gnome رفتم و KDE رو هم نصب کردم ولی session پیشفرض رو همین Gnome قرار دادم. یکبار که محض تنوع توی KDE لاگین کردم و یه کم توش چرخیدم، وقتی برگشتم تو session گنومه..... چشمتون روز بد نبینه !!!!!  :o

۱- تمام آیکون هام به هم ریخته شدن و همه آیکون ها عوض شدن
۲- فایرفاکس و اپن آفیس دائماً خود به خود بدون اینکه ارور بدن بسته می شدن و وقتی باز می شدن قبل از اینکه بخوان recovery کنن یا چند ثانیه بعد از recovery کردن، دوباره خود به خود بسته می شدن !
۳- تمام اندازه های فونت هام و نوعشون تغییر کرد !
۴- من همیشه تو gnome از yakuake استفاده می کنم. وقتی از kde برگشتم تو gnome دیدم که به کل قاط زده و محض رضای خدا نمی زاشت توش حتی یک کاراکتر تایپ کنم !
۵- دائماً یک پنجره ارور می اومد ولی هیچی توش نوشته نشده بود و هیچ دکمه ای هم روش نبود !!! فقط یک باکس با یک عکس ارور !!!!

همین دلیل ها برام کافی بود که از خر شیطون پیاده بشم و یه اوبونتو نوی تنوری نصب کنم و برم سراغ همون Gnome خودمون !!!!

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
بابا اینو یکم زودتر میگفتی خوب ! میرفتیم پیش بینی میکردیم جلوی دوست و همسایه یه تبلیغی هم میشد  ;D
نقل‌قول
همین دلیل ها برام کافی بود که از خر شیطون پیاده بشم و یه اوبونتو نوی تنوری نصب کنم و برم سراغ همون Gnome خودمون !!!!
یک بار پروفایلتو reset می کردی فکر کنم درست میشد. kde نباید توی گنوم تغییری بده ! ‌البته اصولا ;)
@cybertux
no sign

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
ای آقا... سید مهدی جان از شما بعیده... اشکال حتماً از جای دیگه‌ای بوده... این وصله‌ها به KDE نمی‌چسبه... حالا خودمونیم، من همواره هم Gnome دارم و هم KDE و هرگز از این مشکلات نداشته‌ام. اگر با راه‌نمایی‌های aminخان درست نشد بگو یه فکری می‌کنیم برت می‌گردونیم تو KDE.
بپا KDEزده نشی که بدجوری از دستش می‌دی!
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
من که خودم سرم درد می کنه واسه دردسر !!! الان دارم هاردم رو جمع و جور می کنم یه KDE کنار gnome (نه روی اون!!!) نصب کنم و یه خورده باهاش کار کنم ببینم کدوماش خوش-دست تره !!! ولی فکر می کنم محیط KDE اینقدر رابط گرافیکیش کامل هست که کسی دیگه سراغ محیط دستوری نره. اساتیدی که KDE کار می کنن، واقعاً اینطوریه ؟