انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چندین مشکل بعد از نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 4606 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mountainous

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
پاسخ به: چندین مشکل بعد از نصب اوبونتو
« پاسخ #15 : 03 شهریور 1390، 04:30 ب‌ظ »
wine بار ها تست شده لا اقل خودم کلی فایل exe را باهاش اجرا کردم ! عجله نکنید یکم باهاش کار کنید دستتون میاد
اون ارور نبود ، من که اوکی کردم ! خلاصه الان wine نصب هست و کلی برنامه و بازی هم باهاش بالا آوردم ! مخصوصا این GTA  ;D

آنیستالش کردم و دوباره از تو ترمینال نصب کردمش ولی وقتی روی هرفایل .exe ای کلیک راست میکنم و گزینه ی open with wine windows program loader  رو میزنم با این پیغام مواجه میشم!!!!      :( :( :(

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
« پاسخ #16 : 03 شهریور 1390، 05:36 ب‌ظ »
خوب باید پرمیژن اجرا رابه فایل بدی ، یعنی باید به لینوکس بگی که این فایل exe اجازه اجرا شدن را داره !
توی محیط کامند میتونی با دستور chmod +x filename اینکار را انجام بدید ، بجای filename هم اسم فایل exe را بنویسید ، یا توی محیط گرافیکی روی فایل کلیک راست کنید و properties را بزنید بعد توی تب permission تیک allow execute ... را بزنید (اینی که گفتم توی محیط gnome بود ...)

آفلاین mountainous

• Newbie
  • *
« پاسخ #17 : 03 شهریور 1390، 06:20 ب‌ظ »
خوب باید پرمیژن اجرا رابه فایل بدی ، یعنی باید به لینوکس بگی که این فایل exe اجازه اجرا شدن را داره !
توی محیط کامند میتونی با دستور chmod +x filename اینکار را انجام بدید ، بجای filename هم اسم فایل exe را بنویسید ، یا توی محیط گرافیکی روی فایل کلیک راست کنید و properties را بزنید بعد توی تب permission تیک allow execute ... را بزنید (اینی که گفتم توی محیط gnome بود ...)
توی ترمینال که میگه:
chmod: cannot access `SXDriver': No such file or directory

تیک مذکور رو هم که میزنم بهم پیغام میده:
The permissions could not be changed.

Sorry, could not change the permissions of "SXDriver.EXE": Error setting permissions: Read-only file system

آفلاین mountainous

• Newbie
  • *
« پاسخ #18 : 03 شهریور 1390، 08:24 ب‌ظ »
1- از UnMHT  که یک  Add-ons برای فایرفوکس هست استفاده کنید ، یعنی این  Add-ons راروی فایرفوکس نصب کنید و بعد فایلها را باز کنید

کاری که گفتید رو کردم
از توی سرچ بار add ons کلمه ی UnMHT رو سرچ کردم و با پیغام های زیر مواجه شدم چه کار باید بکنم ؟؟

بعد از اوکی کردنش این یکی ظاهر شد:

در حالی که اینترنتم وصل بوددددد....:(

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
« پاسخ #19 : 03 شهریور 1390، 10:26 ب‌ظ »
واسه تغییر پرمیژناز محیط گرافیکی استفاده کنید ،راحت پیداشت میکنید ، chmod را احتمالا اشتباه زدید ! قبل دستور یک sudo بزنید ...

اون پیغام هم میگه اون add-ons احتمال داره به سیستمتون خسارت وارد کنه و ...
اینکه چرا نصب نمیکنه را نمیدونم شاید بخاطر اینه که آیپی ایران را تحریم کردن !

آفلاین mountainous

• Newbie
  • *
« پاسخ #20 : 04 شهریور 1390، 10:57 ب‌ظ »
واسه تغییر پرمیژناز محیط گرافیکی استفاده کنید ،راحت پیداشت میکنید ، chmod را احتمالا اشتباه زدید ! قبل دستور یک sudo بزنید ...

اون پیغام هم میگه اون add-ons احتمال داره به سیستمتون خسارت وارد کنه و ...
اینکه چرا نصب نمیکنه را نمیدونم شاید بخاطر اینه که آیپی ایران را تحریم کردن !
نیکلاس عزیز مشکل مربوط به تحریم ایران نبود بلکه مشکل جای دیگه ای بود باید یک فرمی رو accept میکردیم واسه همین پیغام خطا میداد...:))....خیلی خوشحالم که درست شد....من به صورت manually این پلاگین رو دانلود کردم و کاملا درست شد ......برای سایر دوستان هم لینکشو میذارم تا مثال من انقد الاف نشم
با تشکر از همه ی بچه هایی که سعی کردن بهم کمک کنن
:)
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/unmht/