انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: suse يا ubuntu  (دفعات بازدید: 5391 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

تازه كار

• مهمان
suse يا ubuntu
« : 24 بهمن 1385، 03:54 ب‌ظ »
ميشه لطفا دلايل برتري اوبونتو بر سوزه رو بگيد؟  و برعكسش اگه ميشه !

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: suse يا ubuntu
« پاسخ #1 : 24 بهمن 1385، 05:38 ب‌ظ »
راستش من یکی ۱۰۰٪ و بدون شک Ubuntu رو می‌پسندم و استفاده میکنم! البته شاید تو این زمینه قاضی منصفی نباشم چون هیچ وقت SuSE رو تست نکردم و باهاش کار نکردم. بنابراین فقط در مورد اوبونتو میگم و چیزی رو تو این دو مقایسه نمیکنم...

اوبونتو دارای:

۱. نصب آسان و بدون دردسر است. نصب اوبونتو خیلی ساده است، هم نصاب گرافیکی داره و هم خط فرمانی ولی در زمان نصب سوالات زیادی ازتون نمیپرسه! در ۶ مرحله چند تا سوال در مورد زبان و موقعیت جغرافیای و نام کاربری و نوع پارتیشن بندی رو می‌پرسه و خیلی سریع و راحت نصب میشه و بعد از نصب همه سیستم عاملهای از قبل نصب شده رو تو منوی گراب بهتون میده.

۲. محیط زیبا، ساده و کاربر پسند. نسخه‌های مختلف خانواده اوبونتو میزکارهای مختلفی دارن که همشون در عین سادگی بسیار زیبا و کاربر پسند هستند. درسته که شبیه ویندوز نیستن ولی شما به هرچیزی که نیاز داشته باشید میتونید سریع و راحت پیدا کنید.

۳. اوبونتو بر اساس دبیان است. خوب بی تعارف دبیان بزرگترین عضو خانواده لینوکس است. اوبونتو ساختار مدیریت بسته‌ها و پایداری خود را از دبیان به ارث برده است. به قول اوبونتویی ها، دبیان صخره‌ای است که اوبونتو بر اساس آن بنا نهاده شده است.

۴. اوبونتو برای همیشه رایگان و آزاد خواهد بود. توسعه دهندگان اوبونتو درواقع یک گروه از توسعه دهندگان قدیمی دبیان هستند و بنابراین به خوبی با مفاهیم نرم‌افزارهای آزاد آشنا هستند. ضمنا اوبونتو هیچ گاه نسخه هایی تحت عنوان Enterprise یا Professional که کاربر برای دریافتشون مجبور به پرداخت وجه باشه نخواهد داشت!

۵. ارسال رایگان به سراسر دنیا. هر جای دنیا که باشید اگر پست دو رو برتون باشه میتونید اوبونتو رو سفارش بدید و یک نسخه اصلی از اویونتو داشته باشید.

۶. اوبونتو انتشارهای منظم داره. بر خلاف دبیان، اوبونتو انتشارهای منظم ۶ ماهه داره و هر انتشار ۱۸ ماه پشتیبانی رایگان داره. البته نسخه ۶.۰۶ برای میزکار ۳ سال و برای سرور ۵ سال پشتیبانی داره (یعنی یه جورایی Enterprise دیگه)

۷. اوبونتو به وسیله شرکتهای تجاری که هیچ آشنایی با مفاهیم نرم‌افزارهای آزاد ندارن اداره نمیشه! لابد داستان قرارداد کاری Novell و Microsoft رو شنیدید و اینکه بنیاد نرم‌افزار آزاد در حال بررسی این قرارداده و ممکنه Novell از فروش لینوکس منع بشه.

۸. اوبونتو خیلی خوب انواع سخت افزارها رو بدون دردسر میشناسه و توزیع مناسبی برای Laptop ها است.

۹. اوبونتو یه اجتماع خیلی خیلی بزرگ از کاربرا داره! یک نمونش همین اجتماع کاربران ایرانی هست که انواع پشتیبانی و خدمات رو در اختیار کاربران تازه کار قرار میدن! این اجتماع بزرگ کمکهای زیادی به توسعه اوبونتو میکنن که فکر نمیکنم اینجا مجال صحبت در موردش نباشه...

۱۰. منابع و مستندات بسیار کامل اینترنتی. به فارسی مقالات و راهنماهای خیلی کاملی برای اوبونتو آماده شده. شما طیف وسیعی ار مستندات و راهنماها رو هم میتونید به انگلیسی در مورد اوبونتو پیدا کنید.

۱۱. نصب بسیار آسان بسته‌های نرم افزاری. مخازن رسمی اوبونتو چیزی حدود ۴ تا DVD یعنی حدود ۱۶ گیگ بسته نرم افزاری دارند. خیلی بیش ار این هم توسط علاقه‌مندان در سراسر دنیا ایجاد شده و به صورت غیر رسمی کار میکنه! یعنی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هر چی که بخواهید میتونید پیدا کنید. بسته‌های deb که اوبونتو از اونها استفاده میکنه هوشمندتر از rpm ها هستند و شما سردرد و عذاب های dependency های rpm رو نخواهید داشت.
با چند کلیک ساده میتونید هر بسته نرم افزاری رو نصب کنید..

اینها بخشی از مزایای اوبونتو بود که الان یادم میومد!

نتیجه‌گیری اخلاقی! من فکر میکنم بهترین توزیع لینوکس برای شما توزیعی هست که شما باهاش راحت ترید و ازش بیشتر خوشتون میاد. یادتون باشه که تو دنیای نرم‌افزارهای آزاد شما خیلی راحت میتونید بگید که من توزیعم رو عوض کردم و کسی هم بهتون خرده نمیگیره  ;)

« آخرین ویرایش: 25 بهمن 1385، 10:06 ب‌ظ توسط Mehdi »
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین omid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
« پاسخ #2 : 24 بهمن 1385، 08:02 ب‌ظ »
من خودم از اوبونتو استفاده میکنم و با اون چیزایی که مهدی گفت دیگه جای بحث باقی نمیمونه که اوبونتو بهتره!  ;)
به نظر من تنها برتری SuSE نصبت به بقیه توزیع ها وجود YaST هستش که خیلی کارهارو برای کاربرای عادی راجت میکنه.

تازه كار

• مهمان
« پاسخ #3 : 24 بهمن 1385، 08:06 ب‌ظ »
كسي با سوزه هم كار كرده اينجا؟
نظرتونو بدين پيليز .

آفلاین omid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
« پاسخ #4 : 24 بهمن 1385، 08:58 ب‌ظ »
خوب من قبلا با زوزه کار میکردم نظرم هم بالا گفتم! ;D

آفلاین ریاضی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 409
« پاسخ #5 : 24 بهمن 1385، 10:35 ب‌ظ »
یک سایت خوب برای مقایسه دو نسخه:

http://polishlinux.org/choose/comparison/?distro1=SUSE&distro2=Ubuntu

این دو را بصورت جدول وار مقایسه کرده و کنار هر کدوم نمره داده. ببینید کدومشون برده.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #6 : 24 بهمن 1385، 11:47 ب‌ظ »
سلام من بیش از یکسال باسوزی کار کردم دلیلی که باعث شد بیام اوبونتو نجوه استفاده از اون و نبلی زدایی اوبنتو بود ولی خودم میل باطنی دارم که با جنتو کار کنم و یا پاردیوس !!

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #7 : 25 بهمن 1385، 12:09 ق‌ظ »
به! اومدی کجا داری میپرسی! خوب معلومه همگی میگیم اوبونتو با 1001 دلیل قاطع! اگر اینطور نبود که الان ابنجا نبودیم!
 یکیش هم اینه: http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=206.0
(خوب شد من یه خبری رو ارسال کردم!) :P

لینکی هم که آقای ریاضی دادن خیلی مفیده! غیر از همون YaST ، فقط اینستالر زوزه بیشتر از اوبونتو رای اورده!
« آخرین ویرایش: 25 بهمن 1385، 12:17 ق‌ظ توسط mohi »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

تازه كار

• مهمان
« پاسخ #8 : 25 بهمن 1385، 12:14 ق‌ظ »
اميد . خب منصف باشيد ديگه نا مردا !

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
« پاسخ #9 : 25 بهمن 1385، 09:59 ب‌ظ »
سلام
دوستان همه مزایای اوبونتو رو گفتند اما بشنوید از SuSE :
این سیستم عامل یه توزیع آلمانیه که به گفته یکی از دوستان از یه طراحی ویندوزی الهام گرفته شده .
البته نمی گم توزیع بدیه ولی از لحاظ سرعت و کیفیت به اوبونتو و تقریبا میشه می گفت به توزیع های deb Base نمی رسه .
تنها مزیت SuSE که میشه به اون توجه داشت کامل بودن از لحاظ نرم افزاری در ابتدای نصب هستش که این مشکل هم در اوبونتو حل شده .
شمای ظاهری و منابع کثیر و راحتی کار و . . . دلیل کافی بر برتری اوبونتو می باشد .
پس بهتره دیگه دنبال اینطور مسایل نباشی و به دنبال علم و دانش و فن آوری بری و فکرت رو روی این طور مسایل مشغول نکن عزیزم. شما با هر توزیعی می خوای می تونی همه کاری بکنی فقط کافیه بدونی و بخوای .
موفق باشید . ;)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #10 : 28 بهمن 1385، 04:57 ب‌ظ »
خوب من هم با سوزی زیاد و بیش از حد کار کردم و توزیع قابل قبولی هستش و قدرت بالایی هم داره . درواقع اکثر توزیع ها اینطوری هستن فقط مونده میل باطنی کاربرا که حق همیشه با کاربرای لینوکس هست و خواهد بود .

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1322
« پاسخ #11 : 13 مهر 1389، 09:39 ب‌ظ »
دو ماه سوزی را نصبکرده بودم تصمیم کردم آ‍گریدش کنم یک بار ماوس و صداازکار افتاد دفعه بعد CD , USB.
به نظرم زیا باگ دارد لااقل روی کامپیوتر من که اینطوری بود.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #12 : 13 مهر 1389، 10:13 ب‌ظ »
دو ماه سوزی را نصبکرده بودم تصمیم کردم آ‍گریدش کنم یک بار ماوس و صداازکار افتاد دفعه بعد CD , USB.
:o این یه رکورده! ;D زنده کردن پست ۴ سال پیش! تبریک می‌گم  ;D
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین irani438

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #13 : 14 مهر 1389، 08:30 ق‌ظ »
با سلام به دوستان
با توجه به اينكه خودم هم از اوبونتوي عزيز استفاده ميكنم اما بايد يك ايراد از اوبونتو بگم . اونم اينه كه اوبونتو بدون اينترنت اونم از نوع پر سرعتش بي معنيه . ضمنا" دوستان عزيزي كه مي فرمايند اوبونتو از دبيان بهتره توجه كنند كه دبيان استيبل تر از اوبونتو هستش و يكي از دلايل بروز رساني هاي متعدد اوبونتو رفع ايراداتي ( باگهاييه )  كه گزارش ميشه  اما دبيان اينطور نيست دقت كنيد بروز رساني هاش خيلي ديرتر هستش و اگر هم باشه بيشتر براي آپديت بسته ها شه . نكته ديگه اينكه دوستان ميگن مخازن نرم افزاري اوبونتو رو ميتوني نصب كني تا جايي كه من امتحان كردم مخازن نصب كامل روي هارد نمي شن ( شايدم من بلد نيستم كه اگه كسي بلده يادم بده بگم كه آموزش ويكي در اين باره رو خوندم )  و بايد همش ديويدي ها رو عوض كني تا نصب بشن . اما درمورد سوزه بايد بگم بسيار لينوكس زيبا اما كند و براي پيكر بندي به عنوان سرور بسيار با مشكل مواجه ميشيد . راستي تو ايران كسي بلده سرور سوزه راه اندازي كنه ؟

با تشكر

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #14 : 14 مهر 1389، 01:15 ب‌ظ »
:o این یه رکورده! ;D زنده کردن پست ۴ سال پیش! تبریک می‌گم  ;D
این بنده خدا منظورش این بود که این موضوع چهار سال پیش به فروم اضافه شده و دربارش بحث شده و احتمالا غالب مبحثان این فروم الان از شدت کهولت سن درگذشته اند! خدایشان رحمت کند!
الان احتمالا دیگه مقایسه ها خیلی باریکتر و فنی تر شده اند و بحث شیر بهتر است یا سرشیر دیگه خیلی هم جای تردید و انگار نداره!
حالا دوستان اگه مایلن پی این بحث تاریخی رو بگیرن بگیرن!
( اینا که نوشتم همه ترجمه اون جمله اون بنده خدا بود  ;) )
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!