0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
Open Update Manager => Setting => Authentication => Import Key Files -> Select Key File from DVD -> Ok -> Other Software => Add DVD Rom => close => Update => Run Synaptic Package Manager or Software Center to Install New Software from DVD
هر Package که میخواید رو برزید رو هارد نصب کنید و اگر میخواید همه را نصب کنید میتونید داخل یک Directory بریزید و این کار رو انجام بدیدکد: [انتخاب]cd Desktopmkdir tmpcopy all or selected packages from DVD ( cp /media/dvd/* tmp/)sudo apt-get install *
cd Desktopmkdir tmpcopy all or selected packages from DVD ( cp /media/dvd/* tmp/)sudo apt-get install *
نقلقول از: htabesh در 04 آذر 1387، 10:33 بظوقتی می خواهم مثلاً libgtk-2.0 رو نصب کنم میگه نیاز به libgtk-1.0 هست که در لیست موجود نیست. یا مثلاً برای نصب mysql-server میگه نیاز به mysql-Common هست درحالی که mysql-Common در لیست پکیج ها در synaptic هستش! البته قبلاً که که از مخازن خود اوبونتو روی اینترنت هم استفاده می کردم این مشکل رو داشتم. خب دوست عزیز شما به غیر از اون dvd ها هنوز مخازن رسمی رو هم فعال دارید و چون مخازن پی در پی اپدیت میشن برای همین چون بسیاری پکیجها از اون دی وی دی جدیدترن به جای اینکه از روی دیسک نصب کنه میره سراغ اینترنت. پس شما باید اول مخازن رو غیر فعال کنید تا نره سراغ اونا و فقط dvd ها مخزن باشن تا بسادگی از روی اونها اقدام به نصب بکنه همین و اما مخازن شما اینجاست تو ترمینال بزنیدکد: [انتخاب]sudo gedit /etc/apt/sources.listسپس جلوی کل مخازن اینترنتی یک علامت شارپ(#) بزارید تا غیر فعال بشن بدین شکل وقتی کل مخازن رو غیر فعال کردید اون وقت براحتی از اون dvd ها بهره ببرید فقط باید اون dvd ها بعنوان مخزن تعریف بشن همین موفق باشید
وقتی می خواهم مثلاً libgtk-2.0 رو نصب کنم میگه نیاز به libgtk-1.0 هست که در لیست موجود نیست. یا مثلاً برای نصب mysql-server میگه نیاز به mysql-Common هست درحالی که mysql-Common در لیست پکیج ها در synaptic هستش! البته قبلاً که که از مخازن خود اوبونتو روی اینترنت هم استفاده می کردم این مشکل رو داشتم.
sudo gedit /etc/apt/sources.list
نقلقول از: z3r0c00l در 21 اسفند 1387، 09:40 بظچه جوری مخازن اینترنتی رو غیر فعال کنم؟همه تیکها رو توی برگهی اول و دوم در software sources بردارید به جز تیک DVD Ubuntu و close رو بزنید و Reload کنید.
چه جوری مخازن اینترنتی رو غیر فعال کنم؟