بیخیال تعمیرش شدم و اریوس را دوباره نصب کردم و این بار فایل دب کذایی را قبل از اجرای نصب درایور ریختم توی archives نصاب را اجرا کردم.
خطای fail زیر را داد:
[sudo] password for Soha:
/usr/lib/python2.7/dist-packages/gi/types.py:44: Warning: g_object_set_qdata: assertion `G_IS_OBJECT (object)' failed
return info.invoke(*args)
و ادیشنال درایورز را باز کرد.
از ادیشنال درایورز به جای 173 و recommended اینبار 3D را زدم تا دوباره با مشکل قبل مواجه نشم و باز برای 3D خواست که از اینترنت دانلود کنه
و این یعنی یک بسته ی دیگه هم به جز nvidia_settings نصاب درایور کمبود داره!) به بدبحتی نت جور کردم واسه سیستم که حدود یک مگی دانلود کرد ریستارت کردم و فعلا داره کار میکنه. افکتهای کامپیز هم فعالند. خدا رو شکر.
فقط اینکه: 1. حدفاصل منوی گراب تا اجرای کامل X صفحه سیاهه یعنی از لوگوی اریوس حین لودینگ خبری نیست
2. با ریکاوری گراب که جلو می رم و Run in failsafe graphic mode را انتخاب میکنم تا با شکست گرافیک وارد محیط بشم کار نمی کنه و روی همان منوی recovery menu باقی میمونه.
و هنوز چندتا سوال برام باقی مونده که پاسخی بهشون داده نشد:
با نصب آریوس به گنجینهای از نرمافزارهای چندرسانهای برای اجرا و ویرایش انواع فایلهای صوتی و تصویری، نرمافزارهای اداری، ابزارهای وبگردی، بازیها و… دست پیدا خواهید کرد به طوری که پس از نصب برای اکثر کارهای روزانه و بعضی کارهای پیچیدهتر نیازی به نصب نرمافزار اضافی نخواهید داشت.
هیچ بازیای نصب نیست و به همین خاطر گزینه gamesنمیاد
1.
ضمنا فایل xorg.conf هیچ ربطی به لوگوی بوت نداره. اون چیزی که موقع بوت میبینید
2. پس چرا وقتی پاکش کردم لوگوی اوبونتو 11.04 وقت لود شدن نمایش داده شد.
بله یه بسته چند کیلوبایتی هست که از قلم افتاده.
3. چرا تصحیح نشده! => 3.0.2
4. چرا کرنل های قدیمی هنوز توی بسته ی اریوس حفظ شده اند؟