ممنون که پاسخ دادین!
یک نکته بگم بعد از بوجود امدن این مشکل یک بار خود سیستم و یکبار بخش ریکاوری بدون مشکل لود شد و فقط همون یکبار از بین ده ها بار ریستارت!
من xorg.conf را پاک کردم و ریستارت. فرقی نکرد و با اینکار موقع لود شدن، لوگوی اوبونتو جای لوگوی آریوس رو گرفت!
* این تجربه زیادم بد نبود. یک نکته بهم یاد داد که با ویرایش فایل xorg.conf میشه یک ریمستر با آرم شخصی داشت! اگه درست متوجه شدم میشه کامل تر توضیح بدین. مثلا تصویر متحرکی که موقع لود شدن نمایش داده میشه مربوط به عکسیه که استفاده میشه(مثلا یک عکس gif) یا خود اوبونتو این کار را میکنه؟(منظورم نقطه هاییه که زیر آرم اوبونتو پر و خالی میشن یا دایره ای که دور اریوس میچرخه). کلا جزییاتی در این مورد اگه بدید ممنون میشم!
توی لینکی که دادین گفته:
after installation, hit shift during boot to get grub screen
change 'quiet splash' to 'nosplash nomodeset' on line that starts with 'linux'
crtl-x to continue booting
فایده ای نداشت. بازم یک دسکتاپ خالی که کلیک راست هم روش کار نمی کنه.
1. کلاً داستان چیه؟ مشکل از اوبونتو برای مچ شدن با کارت گرافیک منه یا درایور برای مچ شدن با اوبونتو مشکل داره یا موضوع چیز دیگه است؟
2. من اگه دوباره از اول نصب کنم با همین مسئله مواجه میشم؟ چرا نصاب درایور کارت گرافیک آریوس برای اینستال کردن درایور با مشکلی که بالا گفتم مواجه شد؟ نبودن همون پکیجی که mehionline اشاره کردن علتشه؟
2-1. الان باید روی سیستم پکیجهای Ati و... هم باشه. اونها رو چه طوری پاک کنم؟
2-2. توی ادیشنال درایور کدوم را باید نصب کنم(تصویر زیر):
من اول بالایی را اکتیو کردم بعد دیدم وسطی زده: Recommended اونو زدم(که اکتیو شد و قبلی غیراکتیو) و بعد از ریستارت که گفتم چه بلایی سرم اومد؟! این رو میخواستم بگم که توی تلاشهام برای ورود به سیستم یک بار موفق شدم که اومدم این بار از ادیشنال درایور پیشنهاد سومی(3D) را اکتیو کنم که:
درحالی که مشکل این پیغام برای اون دوتا گزینه ی دیگه بعد از نصب اون بسته ی دب حل رفته بود!
(شد قصه ی حسین کرد)
3. هم توی اجرای لایو و هم بعد از نصب مدخل Games توی زبانه ی Applications نیست؟ با گذاشتن تیکها توی terminal>alacarte هم نمیاد!
4. میانبر RUN که در اوبونتو Alt + F2 هستش تغییر کرده؟
5. پنل بالایی awn را چه طوری پاک کنم. قبل که میتونستم وارد شم تیک استارت آپش را که برمیداشتم از اون یک پنل awn(سمت چپی)هم برداشته می شد؟!
6. این مدخل Previous linux Versions که توی گراب هست هستههای قبلی رو لود میکنه؟ مگه نرم افزارهایی که روی اریوس نصب شدن سازگاریشون با کرنل پیش فرض چک نشده که کرنل های قدیمی هم نگه داشته شدن؟ این کرنلها را با سیناپتیک پاک کنم مشکلی که پیش نمی آد(البته اگه بتونم لاگین کنم!)
این مدخل را چه طوری پاک کنم(با پاک کردن جزئیات ان مدخل از توی Grub.cfg میشه از منوی گراب برش داشت؟ مشکلی پیش نمیاد؟)
این بنده خدایی که واسش نصب کردم مشکل حرکتی داره می ترسم موقع انتخاب بین اوبونتو/ویندوز این مدخلهای اضافه را اینتر کنه! واسه داداشمم که اوبونتو نصب کردم همین مشکل را داره. سرش نمیشه هی memtest و ... رو میزنه.
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
Oops یک روز کابوس وار بود!!!
(منظورم اریوس نیست. منظور خودمم که تا تجربه ام بالا نرفته دیگه از این کارا نکنم واسه کسی گنو بنصبم)