انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: جمع‌اوری پیشنهادها برای آریوس ۴  (دفعات بازدید: 74427 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
  • تصویری از رباعیات خیام،نسخه ادوارد فیتزجرالد
پاسخ : جمع‌اوری پیشنهادها برای آریوس ۴
« پاسخ #105 : 05 اردیبهشت 1391، 10:16 ق‌ظ »
یعنی اسم پروژه رو عوض کنیم؟ فکر می‌کنم این اسم جا افتاده و عوض کردنش خیلی منطقی نباشه الان.
سلام
البته خودتان هرجور صلاح میدانید عمل کنید.
بنده این را برای پیشنهاد اعلام کردم.
از طرفی چه اشکالی دارد؟
با چند نفر مشورت کنید ببینید چه میگویند.

شاید تغییر اسم آن هم اسمی که با رای گیری برایش بوجود آمده , خود باعث معروفیت و مطرح شدنش باشد.

یاعلی
فیلیپ دوم مقدونی (پدر اسکندر مقدونی) :تفرقه بینداز و حکومت کن

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #106 : 05 اردیبهشت 1391، 01:04 ب‌ظ »
من که با تغییر اسم مخالفم. به نظر من همین «آریوس» خیلی هم خوب هستش٫

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #107 : 05 اردیبهشت 1391، 06:49 ب‌ظ »
با سلام منم موافقم اسمش یه اسم جذابتر باشه.یه اسم با کلاس ودر عین حال ساده وهمیشه آدم سریع یادش بیاد.
 راستی میتونه روی آریوس بطور پیش فرض آفیس 2007 با فونت های لازم رو بزاری.چون گویا wine رو قرار دادی .

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #108 : 05 اردیبهشت 1391، 07:10 ب‌ظ »
با سلام منم موافقم اسمش یه اسم جذابتر باشه.یه اسم با کلاس ودر عین حال ساده وهمیشه آدم سریع یادش بیاد.
 راستی میتونه روی آریوس بطور پیش فرض آفیس 2007 با فونت های لازم رو بزاری.چون گویا wine رو قرار دادی .
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
وقتی لیبره آفیس هست چرا بیایم از محصولات انحصاری دشمن بزرگ آزادی استفاده کنیم؟؟؟ ??? ::)

آفلاین mFat

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
« پاسخ #109 : 05 اردیبهشت 1391، 07:20 ب‌ظ »

شوخی کردید دیگه؟ :)
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #110 : 05 اردیبهشت 1391، 08:05 ب‌ظ »
یه پیشنهاد:

تا اونجا که می‌تونید از نرم‌افزار‌های غیرآزاد کمتر توی توزیعتون استفاده کنید  :D

wine رو که نذاشتید ؟  ](*,)
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین mFat

• ناظر انجمن
  • *
    • It's Me
« پاسخ #111 : 05 اردیبهشت 1391، 08:07 ب‌ظ »
چرا واین هست. واین یه نرم‌افزار آزاده :)

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #112 : 05 اردیبهشت 1391، 08:24 ب‌ظ »
نه بابا پایان نامه می نویسم بهمین خاطر .بدم به استادم لیبر آفیس باشه آخه اون که نمیدونه لیبر افیس چیه ؟ گفتم ما که داریم از لینوکس استفاده می کنیم ولی برای این کار مجبورم از ویندوز استفاده کنم. البته برای تازه کار هاهم خوبه دیگه مشکل نصب این جور برنامه رو ندارند.
« آخرین ویرایش: 05 اردیبهشت 1391، 08:29 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین mFat

• ناظر انجمن
  • *
    • It's Me
« پاسخ #113 : 05 اردیبهشت 1391، 08:29 ب‌ظ »
اگر سیستم شما نسبتا قوی هست بهترین کار اینه که داخل Virtualbox ویندوز نصب کنید.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #114 : 05 اردیبهشت 1391، 08:32 ب‌ظ »
اتفاقا قصد همین کار رو دارم. اما در رابطه با اسم من واقعا معتقدم که اسم ساده وفراگیر باشه در سه پستم اینو گفتم.البته من به نظر شما احترام میزارم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #115 : 05 اردیبهشت 1391، 08:32 ب‌ظ »
نه بابا پایان نامه می نویسم بهمین خاطر .بدم به استادم لیبر آفیس باشه آخه اون که نمیدونه لیبر افیس چیه ؟ گفتم ما که داریم از لینوکس استفاده می کنیم ولی برای این کار مجبورم از ویندوز استفاده کنم. البته برای تازه کار هاهم خوبه دیگه مشکل نصب این جور برنامه رو ندارند.

شما می‌تونی خیلی راحت با لیبره آفیس تایپ کنی و فایلت رو به استاد بدی. فرمت odf که در لیبره آفیس استفاده می‌شه یه فرمت استاندارد هست که آفیس مایکروسافت چاره‌ای جز اجرای درست اون برای دریافت نشان استاندارد نداره. پس خیالت نباشه ;) البته بهتره که متونی مثل پایان نامه با موتورهای مخصوص حروف‌چینی مثل TeX نوشته بشن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #116 : 05 اردیبهشت 1391، 08:35 ب‌ظ »
اینم یه حرف حسابی.

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #117 : 05 اردیبهشت 1391، 08:58 ب‌ظ »
سلام
منم پیشنهاد میدم اسمشو یک چیز بهتر بزارید
اگر دوست دارید چنتا اسم رو اعضا پیشنهاد بدهند بعد رای گیری کنید.

۱- اینکار قبلا شده. اسم این پروژه قبلا یه بار عوض شده. چون شما نبودی دلیل نمیشه دوباره از اول اینکار انجام بشه.
۲- این پروژه بارها در جاهای مختلف با همین اسم ریویو شده، معرفی شده و این یعنی که این اسم جا افتاده. عوض کردن اسم برای اینکه یه عده خوششون نمیاد ضربه نسبتا بزرگی به پروژه میزنه.
۳- وقتی میگن پیشنهاد، منظور این نیست که کلا اساس رو ببرید زیر سوال. مثل اینکه طرف میگه نظرتون راجع به دکور خونه چیه، یکی پا میشه میگه ای بابا کلا خونتو خراب کن از اول بساز!

اما یه سری چیزهای دیگه هم اینجا نوشته میشه درباره آزادی.  این توزیع هدفش مشخصه. قرار نبوده که ۱۰۰ درصد آزاد باشه. قرار بوده یه باری از رو دوش اینترنت کاربرای مفلوک با اینترنت زغالی پشت لنگری برداره و بعدا اهداف دیگه ای هم اضافه شده به هدف اصلی و حتی هدف اصلی هم یه کم عوض شده دیگه. . مسلمه که درصد خیلی بالایی از ما (منجمله خودم) به خاطر نیاز، از یه سری نرم‌افزار غیر آزاد استفاده میکنیم. مثلا درایور کارت گرافیک یکی از اونهاست.خوب این توزیع یکی از کارهاش اینه که این مشکل رو بی سر و صدا حل میکنه. حالا توزیع ۱۰۰ درصد آزاد میخوای سایت fsf رو ببینید یه لیست معرکه اونجا هست از توزیع هایی که اصلا هدفشون آزاد بودنه. 

البته این به این معنی نیست که مثلا (در جواب اون دوستی که گفته آفیس MS رو اضافه کنید) نرم افزاری مثل آفیس اضافه بشه. یا هر نرم افزاری با چنین لایسنسی.

مهدی جان شرمنده. ولی این حرفا باید زده میشد. نمیدونم چرا خودت نمیگی؟؟

آفلاین mFat

• ناظر انجمن
  • *
    • It's Me
« پاسخ #118 : 05 اردیبهشت 1391، 09:03 ب‌ظ »
نمی‌دونم فرود جان شاید چون این مطالب به نظر خودم خیلی بدیهی میرسه :)

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #119 : 05 اردیبهشت 1391، 09:32 ب‌ظ »
اولا من که نمی دونستم این اسم یکبار عوض شده،دوم اینکه این تایپیک میگه جمع آوری نظرات نه تحمیل نظرات ،من نظرم رو گفتم وشما هم پاسخ دادید اما ،اگر در پاسخ می نوشتید این اسم فراگیر تر هست این اسم با جمع آرا انتخاب شده خوشحال می شدم نه اینکه جبهه بگیرید. ظرفیت بالاتری داشته باشید فکر می کنم اینم از مصادیق آزادی باشه که شما تا در آریوس بدنبال آن هستید.
یه نکته دیگه هیچ گاه تغییر اسم به معنایی که گفتید نیست مثلا سونی اریکسون تبدیل شد به سونی از ارزشش کم میشه.
همین اوبونتو اگر فردا اسمش رو عوض کنه شما استفاده نمی کنید.یا چرا دور آندروید نام هایی مختلف  براساس خوراکی ها قرار داده.آنچه که مهم هست کارایی هست غیر از اینه.
« آخرین ویرایش: 06 اردیبهشت 1391، 08:28 ق‌ظ توسط shafaghi »