خوشحالم که پاسخ میبینم!
۲. من از شما پ.خ نگرفتم! اگر هم گرفته باشم و شما سوال در مورد نصب مودم و... نپرسیده باشید قطعا پاسخ دادم.
خدا رو شکر یه کپی ازش رو توی Sentbox دارم! چک کنید شاید پیداش کردین:
« ارسال به: Mehdi حاضر: 28 مهر 1390,ساعت 21:25:29 »
و فکر میکنم انقدر حالیم باشه که بتونم مشکلاتی مثل مودم رو برطرف کنم و انقدر بفهمم که بدونم پ.خ جای سوال و جواب نیست! من اون موقع حرفها و ایدههای زیادی رو میخواستم بهتون بصورت شخصی بگم و دوستی و همکاریم رو اعلام کنم ولی متاسفانه دیگه وقتش رو ندارم پس یه سری حرفا رو همینجوری همینجا میگم...
ما همه تلاش خودمون رو برای به حرکت در آمدن پروژه انجام میدیم. ضمنا این فضا یک فضای عامالمنفعه و غیرانتفاعی است چرا از ما انتظار دارید که بیش از توانی که داریم وقت بگذاریم؟ آیا وقتش نیست که خود شما مشارکت بیشتری داشته باشید؟
این عالیه ولی منظورتون کدوم حرکت اخیر هست؟ چرا؟ چون توقع از مدیران پروژه اینه که بیشتر از کاربرا وقت بزارن (وقتی کسی یه پروژه رو شروع میکنه معنیش اینه که وقت و توانایی لازم رو حتی برای یه تنه مواجه شدن با مشکلات داره) . منظورتون از شما، شمای نوعی هست یا شخص من؟ اگر شخص من منظورتون هست که فکر میکنم دارم نهایت تلاش خودم رو برای پیشرفت جامعه میکنم (مثل بقیه بچههای لینوکس ریویو)
ما بارها و بارها حضوری و غیرحضوری از کاربرا درخواست کردیم که مشارکت بیشتری داشته باشند. گاهی پاسخها خوب و مطلوب بوده و گاهی نبوده. گاهی کاربرای پرکارتر حاضر شدن در کارهای موجود مشارکت کنند و گاهی فکر کردن کاری رو دوباره شروع کنن. ما به هر ۲ نظر احترام میگذاریم و تا جایی که بتونیم کمکشون میکنیم.
آخه مهدی جان شما آدم منطقیای هستی خوشبختانه... چه توقعی از جامعه کاربری دارید؟ مخصوصا توی ایران؟
جوامع کاربری هر از گاهی نیاز به یه محرک دارن. باید این محرک رو ایجاد کرد. مثلا کارای جدیدی کرد که کاربرا انگیزه بگیرن. مثل عوض کردن قالب، بروز کردن سیستم (اساماف پشتیبانی فارسی درستی نداره حالا شما بگو انجمنهای انگلیسی ازش استفاده میکنن! حتی پشتیبانی انگلیسی درستی هم نداره!) خوب وقتی یه تیم تازه نفس اینا رو میبینه میگه چرا خودم حرکت جدیدی نکنم که به جامعه انگیزه بدم؟
شما بگو خودت صفحه ایندکس اینجا مال چه زمانی هست؟!
کارای خلاقانه کو؟
مثلا نمیشه طرحهایی برگزار کرد که کاربرا تشویق بشن؟ نمیشه یه مسابقه مقالهنویسی گذاشت؟ هزاران کار هست که میشه کرد برای اینکه کاربرا رو بیاریم تو متن کار...
از همه کاربرانی که ارور و در دسترس نبودن سرویس مواجه میشن صمیمانه عذرخواهی میکنیم. ما در بسیاری از این ایرادات دخیل نیستیم و نمیتونیم کمکی بکنیم و اغلب ایراد از سمت سرویسدهنده است که هاستیگ این سایت رو انجام میده ولی همیشه سعی میکنیم که سرویس مطلوبی ارائه بدیم.
این مشکل در حد زیادی برطرف کردنش به خود ما ربط داره. خیلی ساده هست.. سایت رو ببرید روی یک هاست معتبر درست و حسابی!(البته اگر مشکل از ناتوانی سیستم نباشه!) اگر مشکل هزینه هست کافیه یه تاپیک بزنید ببینید چند نفر حاضرن کمک کنن! (البته الان دیگه که کاربرا هیچ حسی نسبت به اینجا ندارن بعید میدونم محقق بشه!)
ما قبول داریم که گروه راهبران و ناظران فعلی بیشتر از سایر کاربران فعالیت نمیکنند برای همین بارها و بارها از کاربرا خواستیم که به ما در مدیریت سایت و منابع کمک کنن و با تلاش و حضور بیشتر ناظر و مدیر بشن.
۷. برای بار nام (اگر باور ندارید جستجو کنید) ما به کمک و یاری شما نیازمندیم. اگر فکر میکنید که میتونید به گروه کاربران ایرانی اوبونتو کمک کنید و مایلید به عنوان عضو گروه راهبران و ناظران کمک کنید این صفحه رو ببینید http://wiki.ubuntu.ir/Community/Membership
۸. گروه تولید مستندات هم وجود داره که شما میتونید در صورت تمایل با مدیرش صحبت کنید http://wiki.ubuntu.ir/DocumentationTeam
این بارها و بارهاها در چه وضعیتی بوده؛؟ وسط تاپیکهایی که انتقادی بودن! وسط بحثها! وسط دعواها! شد یک بار اطلاعیه رسمی بدید؟ نه جای دیگه... همینجا تو بخش اخبار و اطلاعیهها...
ضمن اینکه مدیرای یه پروژه باید روابط خودشون رو گسترش بدن تا هر وقت لازم شد بتونن از کسایی که میشناسن بصورت اختصاصی دعوت کنن... نه اینکه همون تیم اولیه که 2 سال پیش بوده همین الان هم نخوایم تغییر کنه!
اون صفحه ویکی رو من حتی یک بار هم ندیده بودم... آخه کاربرا چطوری باید ببیننش؟ اگر واقعا نیاز ضروری باشه نباید این رو جایی بزارین که توی دید باشه؟ ضمن اینکه اگر این سایت برگرده به اوج خودش (نیاز به همت و خلاقیت خود مدیرانش داره) انقدر نیروی تازه نفس درخواست همکاری میده که مشکلی نباشه... مگه اینکه بخواین مدیریت رو به کسی ندین!
یه توصیه دوستانه... این سیستم دست و بال شما رو به شدت میبنده. یه فکر اساسی براش بکنید. بعد درجات کاربری ابتکاری رو توی انجمن پیاده کنید.. تاثیر عجیبی داره. انجمنهای جدید بسازید که بتونن کارایی بهتری داشته باشن. کارگاه درست کنید چه میدونم صدتا کار میشه کرد.
دلیل این همه حرص خوردن اینه که سایتهای تخصصی محلی توزیعها باید خیلی قوی باشن. حتی انجمنهای جامع نمیتونن جای خالی قدرت اونا رو پر کنن...
امیدوارم حرفهام رو با یه حالت تدافعی نخونین و از خارج از مدیریت بهش نگاه کنید!
یه تاپیک بزنید و انتقادات و پیشنهادات کاربرا رو جمع کنید و یکی یکی بهشون عمل کنید. با کاربرا بیشتر قاطی بشید و (با عرض پوزش) مدیر بازی در نیارید
درخواست امکاناتی که توی سایر انجمنها هست چیز زیادی نیست (که البته تو smf نخواهید توانست اونها رو پیاده کنید!)
موفق باشید.