انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ما دوستان خوبی نبودیم!‌(در ارتباط با خانم دیبا)  (دفعات بازدید: 5823 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Spring Water

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
بهر حال الان هم خانم دیبا و هم آقای مهدی پیشگوی از جمع ما رفتن  :(....حرفهای همه درسته...ما هممون بعضی وقتا در ارتباطاتاتمون ممکنه دچار مشکل بشیم که الان شدیم....دنبال راه چاره باشیم....چطوری میتونیم این دو عزیز رو برگردونیم؟؟؟؟؟ چکار کنیم که دیگه این مشکل پیش نیاد؟؟؟؟؟
ما زنده به آنیم که آرام نگیرم        موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
    • آنلاینر|طعم پستهای چشیدنی!
آقای پیشگویی که فکر میکنم برگردن (فکر کنم الان مدتیه که مشکلات شخصی دارن)

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
مسلمل برای هر کسی پیش می یاد که به خاطر بعضی مسایل دوست داشته باشه گذشته اش پاک بشه
نظر منم مثل خیلی های دیگه ایسنه که ایشون با یک شخصیت مجازی دیگه وارد این جمع شده اند تا گذشته شان رو کسی ندونه
یا کسی نشناسدسون
به هر حال ما از جاهای مختلف و با فرهنگ ها و آداب و .... مختلفی اینجا جمع شده ایم و نباید توقع داشته باشیم که همگی با هم کنار بیایم و این جمع هم گرچه جمعی صمیمی بوده ولی به هر حال یک بده بستان است که در اثر نیاز بوجود آمده است
خود من تا حالا ۳ بار اسمم رو عوض کرده ام و نیز در اینجا ۲ اکانت ساخته ام
یا علی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
دلیلی نمی بینم که چون دارای فرهنگ های مختلف هستیم پس نمی شود با هم کنار بیاییم. اینجا همه یک هدف دارند و آن پیشبرد دنیای اپن سورس است و استفاده از کمک دیگران و همچنین کمک رسانی به دیگران. دنیا بده بستان است اما این داد و ستد و بازار می تواند منصفانه، مودبانه، دوستانه و توام با صبر و تحمل باشد و می تواند نباشد. از این طور نمونه های ناراحت کننده کم پیش آمده اما همان قدر کم هم زیاد بود...  :(
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
حدود ساعت سه نیمه شب بود که کد کاربری خودشون رو پاک کردند و از فروم خداحافظی کردند ](*,) ](*,)
همون موقع پست زدم که: متاسفم، نمی دونم واسه خودم یه بقیه

همون طور هم که گفتند با یک کد کاربری دیگه میان تو جمع ما و من الان مطمئن هستم که در جمع ما هستن :(
از تک تک کسایی که رنجوندنشون دلخورن و .....

به هر حال کاش یاد بگیریم خوب باشیم ](*,)
خوب بودن ایرانی نیست، بین المللیه ;)
سخت نیست اگه لبخند رو لبامون باشه
سخت نیست اگه با طمانینه به سوالات بقیه جواب بدیم
سخت نیست اگه یه کم خویستن دار تر باشیم
سخت نیست اگه تعصبمون رو به جه به کار ببریم
و و و و .....

همه ی این اخلاقای خوب رو غیر مسلمونا هم می فهمن، چه برسه به ..... ](*,) ](*,)
تغییر هویت حق هر کسی هست . مخصوصا در دنیای مجازی ولی به نظرم اینجا میشه واقعی بودن رو تمرین کرد .
کسی که مدام تغییر هویت میده ، شاید فرصت این تمرین رو از دست بده . اینجا فقط محل یادگرفتن هست . برای هزارمین بار .
تا حالا خیلی ها به من به خاطر بعضی پست ها و جواب ها تذکر دادن . بعضی این تذکرات هم واقعا خیلی تند بوده . پس من باید قهر کنم و مثلا با یه اسم دیگه بیام ؟ نه ، این برای من یعنی فرصت سوزی .
این اشتباه رو هرگز نمیکنم . هرگز.
در مورد خانم دیبا : ایشون اگر واقعا به گفته هاشون معتقد بودند ،‌باید مبارزه میکردند . رفتند، چون اعتقادی به گفته هاشون نداشتند . جز این چه نتیجه ای میشه گرفت ؟ شما بگید!
@cybertux
no sign

آفلاین Spring Water

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
من با امین و LinuxRevo موافقم .....نباید با عوض کردن اسم صورت سوال رو پاک کرد...باید کاری کنیم که نه تنها کسی اسمشو به این دلایل عوض کنه بلکه کسانی هم که رفتن با همون نامهای قبلی خودشون برگردن....
ما زنده به آنیم که آرام نگیرم        موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • الهی به امید تو!
اسم عوض کردن کاملا آزاده و گرچه نظر شما محترمه ولی من می گم که این کار اشتباه نیست
برای اشتباه بودنش دلایل شما کافی نیست
یا علی

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • الهی به امید تو!
حدود ساعت سه نیمه شب بود که کد کاربری خودشون رو پاک کردند و از فروم خداحافظی کردند ](*,) ](*,)
همون موقع پست زدم که: متاسفم، نمی دونم واسه خودم یه بقیه

همون طور هم که گفتند با یک کد کاربری دیگه میان تو جمع ما و من الان مطمئن هستم که در جمع ما هستن :(
از تک تک کسایی که رنجوندنشون دلخورن و .....

به هر حال کاش یاد بگیریم خوب باشیم ](*,)
خوب بودن ایرانی نیست، بین المللیه ;)
سخت نیست اگه لبخند رو لبامون باشه
سخت نیست اگه با طمانینه به سوالات بقیه جواب بدیم
سخت نیست اگه یه کم خویستن دار تر باشیم
سخت نیست اگه تعصبمون رو به جه به کار ببریم
و و و و .....

همه ی این اخلاقای خوب رو غیر مسلمونا هم می فهمن، چه برسه به ..... ](*,) ](*,)
تغییر هویت حق هر کسی هست . مخصوصا در دنیای مجازی ولی به نظرم اینجا میشه واقعی بودن رو تمرین کرد .
کسی که مدام تغییر هویت میده ، شاید فرصت این تمرین رو از دست بده . اینجا فقط محل یادگرفتن هست . برای هزارمین بار .
تا حالا خیلی ها به من به خاطر بعضی پست ها و جواب ها تذکر دادن . بعضی این تذکرات هم واقعا خیلی تند بوده . پس من باید قهر کنم و مثلا با یه اسم دیگه بیام ؟ نه ، این برای من یعنی فرصت سوزی .
این اشتباه رو هرگز نمیکنم . هرگز.
در مورد خانم دیبا : ایشون اگر واقعا به گفته هاشون معتقد بودند ،‌باید مبارزه میکردند . رفتند، چون اعتقادی به گفته هاشون نداشتند . جز این چه نتیجه ای میشه گرفت ؟ شما بگید!

من نظر شما رو ندارم و معتقدم که شما نبایستی از طرف شخص دیگه ای تصمیم گیری کنید شاید اگر شما هم جای اوشون بودید همین کار رو می کردیدشما از کجا می دونید که ایشون اعتقادی به حرف هاشون ندارند؟
این صحبت شما منطقی نیست شما می تونید بگید نظر من اینه که ... ولی نمی تونید بیگید که مثلا فلان شخص اون طوریه یا اینطوریه!
یا علی

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
اسم عوض کردن کاملا آزاده و گرچه نظر شما محترمه ولی من می گم که این کار اشتباه نیست
برای اشتباه بودنش دلایل شما کافی نیست
یک بار دیگه نظر منو بخون ! من گفتم اشتباه ؟ گفتم یک حق که باعث میشه فرصتی رو از دست بدیم . پس این اشتباه رو - از دست دادن این فرصت - انجام نمیدم !!!
راستی من دارم بهت مشکوک میشم ها  ;D نکنه ...
@cybertux
no sign

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
اصلا دلم نمی خواست وارد این بحث بشم ولی چه کنم . اقا ول کنید چه مهدی که واقعا جاش خالی هست و چه دیبا که اونم می تونست بمونه . حالا شما علم غیب دارید که می گید ایشون اسم عوض کردن . اولش می گید کاش بود ولی اینجوری که شما دارید پیش می رید اخرش میشه خوبه که رفت . رفته شاید دوست داشته بره این دلیلی نمیشه که بگیم پای بند حرفاش نبوده .

نظر من مهم ایده یه ادمه تا خودش
اگر می دونید حرفایی و ایده هایی که داده خوب بوده خوب عمل کنید . ما ها اینجا هستیم به هم کمک کنیم کاری نداریم طرف زن یا بچه یا کافر یا قاتل ما هر کمکی از دستمون بربیاد می کنم مهم اینه .

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • الهی به امید تو!
اصلا دلم نمی خواست وارد این بحث بشم ولی چه کنم . اقا ول کنید چه مهدی که واقعا جاش خالی هست و چه دیبا که اونم می تونست بمونه . حالا شما علم غیب دارید که می گید ایشون اسم عوض کردن . اولش می گید کاش بود ولی اینجوری که شما دارید پیش می رید اخرش میشه خوبه که رفت . رفته شاید دوست داشته بره این دلیلی نمیشه که بگیم پای بند حرفاش نبوده .

نظر من مهم ایده یه ادمه تا خودش
اگر می دونید حرفایی و ایده هایی که داده خوب بوده خوب عمل کنید . ما ها اینجا هستیم به هم کمک کنیم کاری نداریم طرف زن یا بچه یا کافر یا قاتل ما هر کمکی از دستمون بربیاد می کنم مهم اینه .
قبول دارم که یه کمی تند رفتیم و حرف های شما به نظرم منطقی میاد ولی به نظر من بهتره که از این اتفاق درس بگیریم و فکر نمی کنم نیازی به ادامه این پست باشه
با تشکر فراوان
یا علی