انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شبه راهنما برای Compiz-Fusion در اوبونتو ۷/۱۰: یک قدم جلو تر...  (دفعات بازدید: 32960 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
یه سوال.آقای طریحی چرا اسم این ها رو شبه راهنما گذاشتید؟به نظر من یک راهنمای کامله برای compiz fusion. ;)

lomion

• مهمان
برای اینکه راهنما معمولا رسمی هستن ولی شبه راهنماهای من هرگز رسمی نمی‌شن ;) پس شبه راهنما براشون بهتره! :)

آفلاین jalal

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
نقل‌قول
Widget Layer
   تا حالا با Screenlets کار کردین؟ این پلاگین یه لایه مجازی براشون درست می‌کنه که با زدن یک کلید ظاهر بشن و مجبور نشید که برای دیدنشون به دسکتاپ مراجعه کنید. شبیه Dashboard توی مکینتاش هست. اگه دوست دارید که Screenlets با زدن یک کلید ظاهر بشن، این پلاگین رو فعال کنید.
Appearance: میزان روشنایی و Saturation به علاوه زمانی که طول می‌کشه این لایه ظاهر بشه رو تعیین می‌کنید.
Behavior: می‌شه تعیین کرد لازمه پنجره خاص دیگه‌ای هم روی این لایه نمایش داده بشه یا نه. در ضمن تعیین می‌کنه که رفتارش در برابر کلیک چطور باشه: با کلیک این لایه بره یا نه.

... خب این پلاگین رو برای آخر گذاشته بود. می‌دونست که اکثریت علاقه زیادی به این پلاگین دارن. پلاگینی که منحصر به فردترین و آشناترینه. همیشه توی هر کاری یه چیزی تبدیل می‌شه به نماد. یه نماد برای نشون دادن، برای تکیه دادن و «یکی» شدن. یه چیزی که بشه دورش جمع شد... مثل همین پروژه گنو که از خود مفهوم نرم‌افزاریش مهمتر، باعث شده بود که امکان جمع شدن خیلی از آدمها فراهم بیاد که با وجود تفاوتهایی که دارن بتونن کنار هم باشن و یک دنیای آزاد رو تجربه کنن. مثل خودش که حالا عضوی از این مجموعه بود...

میبخشن چطور میشه Widget های بیشتری اضافه کرد ؟مثل دفنرچه یادداشت و ..
من از ساختمان قلب خود در شگفتم که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه بی طاقتاست . طوفانهای حوادث مرا تکان نمیدهد ولی از یک نسیم محبت به خود می لرزم .

lomion

• مهمان
به شبه راهنمای نصب Screenlets مراجعه کنید. البته برای هاردی هنوز شبه راهنما نوشته نشده.

آفلاین Babak

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 122
من هر موقع از جلو این تاپیک رد میشم یکبار کل اینارو میخونم تا ببینم بود آیا روزی که این water effect ما درست بشه و منم بتونم آب بازی کنم ؟
برا ۱۵ تا کامپیوتر تا حالا اینو با دستهای خودم ردیف کردم اما مال خودم همه چیزش درست کار میکنه به جز همین :گریه:

lomion

• مهمان
نسخه فیوژن شما آخرین و به روز هست؟ من خودم تا دو نسخه قبل بارون نداشتم ولی بعدش حل شد. تنظیمات رو هم پاک کنید و از اول امتحان کنید.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
من فکر می کنم بخاطر کارت گرافیکی باشه که نمیشه افکت بارون رو فعال کرد. کارت گرافیکی من 64MB هست و بارون روش فعال نمی شه. ولی هر کامپیوتر دیگه که روش کامپیز رو نصب کردم (همه حافظه کارت گرفایکی بالایی داشتند) راحت تونست که این افکت رو فعال کنه.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
سلام

یه سوال، من این پلاگین‌ها رو بعد از اینکه به پلاگین لیست رفتم فعال کردم. (پلاگین رو انتخاب کردم و رو دکمه < زدم) اما هیچ تغییری ایجاد نشد! کسی میدونه دلیلش ممکنه چی باشه. از آریوس 3.0.1 هم استفاده میکنم.
« آخرین ویرایش: 14 بهمن 1390، 11:14 ق‌ظ توسط حامد سپهر »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دکمه‌ی < چیه؟ اونی که رو کی‌بورده؟ اون که قرار نیست کاری بکنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
دکمه‌ی < چیه؟ اونی که رو کی‌بورده؟ اون که قرار نیست کاری بکنه

از منوی سمت چپ پلاگین رو انتخاب کردم. بعد هم رو دکمه < که اون وسط قرار داره زدم و پلاگین تو لیست enable plugins رفت. اما تغییری ندیدم.

lomion

• مهمان
ممکنه به دلیل استفاده از یونیتی باشه. :)

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
ممکنه به دلیل استفاده از یونیتی باشه. :)

اما من از gnome classic استفاده میکنم!

شما خودتون مستقیم به CompizConfig Setting Manager رفتین و پلاگینها رو فعال کردین؟ قبلش چیزی رو تغییر ندادین؟
« آخرین ویرایش: 18 بهمن 1390، 10:34 ق‌ظ توسط حامد سپهر »

lomion

• مهمان
نه معمولا توی گنوم کلاسیک همه چی درسته. پلاگینهای اصلی فعال و بدون مشکل هستن. شاید تنظیمات پلاگین مشکل داره. دقیقا با چی مشکل دارین؟

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
Wobbly Windows
   دیدید که پنجره‌ها حالت ژله‌ای دارن؟ این پلاگین مسول این‌کاره. در قسمت General می‌شه پارامترهای اصلی رو برای این کار تعیین کرد. مثل اصطکاک، خاصیت فنری بودن، چسبان بودن پنجره‌های به گوشه‌های صفحه و خیلی چیزهای دیگه. قسمت Action ساده‌ هست و چیز خاصی نداره.

من از تو لیست wobbly رو پیدا کردم و رو همون دکمه‌ای که فلش به سمت راست داره زدم و این پلاگین رفت تو بخش enabled pluginz اما هیچ تغییری ایجاد نشد. تنظیماتش رو هم نیافتم  ](*,)  :(

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سعی کنین از صفحه‌ی اصلی تیک کنار wobbly رو بزنید و با رفتن داخل اون تنظیماتش رو تغییر بدین
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن