انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شبه راهنما برای Compiz-Fusion در اوبونتو ۷/۱۰: یک قدم جلو تر...  (دفعات بازدید: 32964 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir Sadjad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
سلام

چطور میتونم کاری کنم که در هنگام چرخش مکعب  ,  از قسمت بالا یا پایین , به جای دیدن صفحه زرد یا عکس , نمایی از پنجره ها در داخل مکعب ببینم ؟

lomion

• مهمان
سلام
تا جایی که می‌دونم نمی‌شه. اون دوتا سطح ظاهرا خالی هستن که می‌شه روشون فقط عکس گذاشت. چون در اساس اون دوتا دو تا سطح خالی هستن. اگه تعداد میزکارها رو افزایش بدید، می‌بینید که شکل حاصل یه منشوره و سطح بالا و پایین اصلا دیگه مکعب نیستن. مکعب یه حالت خاصه که ههمه هم اندازه هستن.

آفلاین Amir Sadjad

• Jr. Member
  • *
سلام
تا جایی که می‌دونم نمی‌شه. اون دوتا سطح ظاهرا خالی هستن که می‌شه روشون فقط عکس گذاشت. چون در اساس اون دوتا دو تا سطح خالی هستن. اگه تعداد میزکارها رو افزایش بدید، می‌بینید که شکل حاصل یه منشوره و سطح بالا و پایین اصلا دیگه مکعب نیستن. مکعب یه حالت خاصه که ههمه هم اندازه هستن.
یعنی این امکان در Beryl بوده اما در Compiz Fusen وجود نداره ؟ من این مورد رو اینجا دیدم :

http://youtube.com/watch?v=xC5uEe5OzNQ

lomion

• مهمان
فکر می‌کنم چیزی که شما می‌خواید، شفافیت مکعب هست که توی پلاگین Desktop Cube، بخش Transparent Cube قابل تنظیمه. (توی پستهای قبلی هم بهش اشاره کردم ;) )

آفلاین Amir Sadjad

• Jr. Member
  • *
فکر می‌کنم چیزی که شما می‌خواید، شفافیت مکعب هست که توی پلاگین Desktop Cube، بخش Transparent Cube قابل تنظیمه. (توی پستهای قبلی هم بهش اشاره کردم ;) )
شرمنده درست متوجه اون قسمت نشده بودم ممنونم

lomion

• مهمان
خواهش می‌کنم. خوشحالم مشکل حل شده.

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
 \\:D/ =D> :lolflag:

دستت درد نکنه
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
البته دستکتاپ در حین چرخش در بریل جوری بود که پنجره ها کاملا پیدا بود یعنی اگه یک فیلم رو پخش میکردی و مکعب رو می چرخوندی
از پشت هم می تونستی فیلم رو ببینی ولی من نتونستم توی کامپیز این کار رو بکنم.

آفلاین Amir Sadjad

• Jr. Member
  • *
البته دستکتاپ در حین چرخش در بریل جوری بود که پنجره ها کاملا پیدا بود یعنی اگه یک فیلم رو پخش میکردی و مکعب رو می چرخوندی
از پشت هم می تونستی فیلم رو ببینی ولی من نتونستم توی کامپیز این کار رو بکنم.

دقیقا من هم همینو میخواستم و دقیقا جواب لومیون به کارم اومد. بخش Transparent Cube توی Desktop Cube چهار قسمت داره که میتونی میزان شفافیت صفحه حین چرخش یا در حالت ایستاو... رو تعیین کنی

آفلاین Amir Sadjad

• Jr. Member
  • *
آیا مرجعی برای اضافه کردن پلاگین به compiz وجود داره ؟

lomion

• مهمان
منظور شما دقیقا چیه؟

آفلاین monire

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
    • یادداشت های یک دیوانه
خيلي طولانيه! آدم بايد بشينه سر فرصت بخونه و مو به مو تجربش کنه.
ممنون.
Regards,
monire montazeri
http://monire.wordpress.com/

آفلاین mobinzk

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
    • وبلاگ مبین زاده کوچک
سایه ای که زیر پنجره ها میاد رو چطوری میشه رنگش رو تغییر داد ( همون سایه ی مشکی٬ آخه مال من قرمز شده و نمی دونم چطوری تغییرش بدم!‌)

lomion

• مهمان
پلاگین Window Decoration رو ببنید. توش نوشته Shadow Color. ببنید همونه که میخواید؟

آفلاین mobinzk

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
    • وبلاگ مبین زاده کوچک
پلاگین Window Decoration رو ببنید. توش نوشته Shadow Color. ببنید همونه که میخواید؟
بله خودشه ٬ ممنونم