انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سخنرانی رائفی پور درباره گنو/ لینوکس  (دفعات بازدید: 11739 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
پاسخ : سخنرانی رائفی پور درباره گنو/ لینوکس
« پاسخ #15 : 03 تیر 1392، 01:38 ب‌ظ »
مشکل این فرد نیست، مشکل سیستمی است که حساس به کلمات «دشمن، استکبار، صهیونیسم و امام زمان» است و هر کس این کلمات رو به کار ببره (در راستای تفکر خود سیستم) سریعن همه نوع تریبون در اختیارش قرار می‌گیره. مگه یادتون رفته فردی رو که ۲۰ سال بیشتر نداشت و با ادعای بسیجی بودن و اینکه در خارج تخصص قلب گرفته و عمل قلب باز انجام میده چه سروصدایی به پا کرد و بالاخره معلوم شد طرف دیپلم-ردی بود. یا چند سال پیش (۶ یا ۷ سال پیش) تلویزیون فردی رو آورده بود که دانشجوی ترم ۴ رشته مکانیک دانشگاه آزاد نجف آباد بود و ادعا می‌کرد کتابی در مورد استاتیک نوشته (به زبان انگلیسی) که انتشارات مک‌گراهیل ۲۵۰ هزار نسخه از این کتاب رو چاپ کرده. (یادمه مجری ازش پرسید دلیل موفیقت شما چیه و این فرد گفت دعای مادر ;D). این افراد عمومن دارای اختلالات روانی و شخصیتی هستند که در همه جوامع پیدا می‌شن و عمومن دارای سواد روزنامه‌ای هستند. کار این افراد اینه که در جوامع مریض، نکاتی رو انتخاب می‌کنن که جامعه (یا بهتره بگیم سیستم حکومتی) به اونها حساسه و با تاکید بر اون مطالب، توجه افرادی رو به خودشون جلب می‌کنن. این افراد حزب باد هستند، فقط نگاه می‌کنن سیستم چه چیزی می‌خواد و همون رو بیان می‌کنن تا نیاز جلب توجه به خودشون رو برآورده کنن تا لحظه‌ای روان آشفتهٔ خودشون رو آرامش بدن. مهم اینه که شنوندگان چقدر شعور دارند که مهملات این افراد رو باور می‌کنند یا نه و چقدر به گفته‌های این افراد اعتبار می‌دن.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #16 : 03 تیر 1392، 02:39 ب‌ظ »
در این حد شورش نکنید
ببینید کی بود اون اول اون همه مطلب رو کنار هم جمع کرد؟ بارها گفتم دیگه همه میدونن 11سپتامبر روی دلارها چه شکلی از قبل بوده و همه میدونن چه قدر بعضی جاها کودک را زنده زیر دست و پاشون له میکنن. ولی خوب هرکسی ظرفیتی داره و مشکل از طرفداران طرف ایجاد میشه. آخه همه میدونن که یه فوتبالیست در هرجای دنیا الکی پول میگیره. آخه بازی کردن اونا چه کمکی به رشد انسانیت میکنه؟ خوب وقتی همکلاسی من این ور دنیا پله و مسی و آلومینیومی میکنه و وقت میذاره روی دیدن فوتبال و ... انتظاری نیست که اونا واسه خودشون یه مملکت جدا با تیم پزشکی و انتظامات و ... داشته باشن.
من اگه یه خطای کوچیک انجام بدم باید به صدتا دادگاه پاسگاه جواب بدم ولی اونا توی بازی جلوی ملت  اون کارا را میکنن و الآن صاف صاف دارن پول میگیرن. مشکل همین مردمن که اونا را قبول دارن و بالا میبرن و در اصل خودشون را کوچیک میکنن.
حالا هم اگه رائفی داره افراط میکنه مشکل از اوناست که پای سخنرانیش میرن. دیگه خودتون توی دانشگاه‌ها دیدید؟ خصوصا دانشگاه ما که هر هفته  سه تا کرسی داشت و منم حرف میزدم. آزادی هست . سوء استفاده هم هست
:) :)

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
« پاسخ #17 : 03 تیر 1392، 11:08 ب‌ظ »
امید توانا +۱
اوbوnتو +۱
اما این چرندیات رائفی‌پور خیلی جالب بود. خیلی با هیجان تعریف می‌کنه. خیلی حرف‌هایی که ازش شنیدم با مدارکی که ارائه می‌کرد برام جالب بودن. و احتمالن برای خیلی‌های دیگه. البته من درباره مطالبی که می‌گه تحقیق نکردم. البته بعضی‌هاش رو وقتی می‌شنیدم باهاشون موافق نبودم. اما درمورد لینوکس هم کسی نیست با مدرک بگه ایشون چه حرف غلطی می‌گه! :( با دعوا که مشکل حل نمی‌شه  ::)
--~~~~

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #18 : 04 تیر 1392، 12:04 ق‌ظ »
امید توانا +۱
اوbوnتو +۱
اما این چرندیات رائفی‌پور خیلی جالب بود. خیلی با هیجان تعریف می‌کنه. خیلی حرف‌هایی که ازش شنیدم با مدارکی که ارائه می‌کرد برام جالب بودن. و احتمالن برای خیلی‌های دیگه. البته من درباره مطالبی که می‌گه تحقیق نکردم. البته بعضی‌هاش رو وقتی می‌شنیدم باهاشون موافق نبودم. اما درمورد لینوکس هم کسی نیست با مدرک بگه ایشون چه حرف غلطی می‌گه! :( با دعوا که مشکل حل نمی‌شه  ::)
آخه می‌گه فایرفاکس گنوئه. vlc گنوئه. آخه یعنی چی گنوئه؟ اگه منظورش اینه که جزو پروژه‌ی گنوئن که نیستن. اگه منظورش اینه که مجوزشون مثلا gplـه که vlc آره اما فایرفاکس مجوز خودشو داره. بعد اینا هدفشون مبارزه با صهیونیزم نیست. بعد می‌گه من با یکی از گنده‌هاشون چت می‌کردم بهش گفته‌ام ما 1400 سال پیش زکات علم نشرش بود بعد اون خیلی تعجب کرده رفته گنو رو شروع کرده :|
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
« پاسخ #19 : 04 تیر 1392، 01:43 ق‌ظ »
امید توانا +۱
اوbوnتو +۱
آخه می‌گه فایرفاکس گنوئه. vlc گنوئه. آخه یعنی چی گنوئه؟ اگه منظورش اینه که جزو پروژه‌ی گنوئن که نیستن. اگه منظورش اینه که مجوزشون مثلا gplـه که vlc آره اما فایرفاکس مجوز خودشو داره. بعد اینا هدفشون مبارزه با صهیونیزم نیست. بعد می‌گه من با یکی از گنده‌هاشون چت می‌کردم بهش گفته‌ام ما 1400 سال پیش زکات علم نشرش بود بعد اون خیلی تعجب کرده رفته گنو رو شروع کرده :|
بدبخت کی گفت وقتی با گنده هاشون چت میکردم پروژه گنو شروع شد؟ اصلا همچین چیزی نگفته. ادعایی هم نکرده. اگه اینطوری بود الان اسمش توی بنیانگذارهای پروژه گنو بود یا حداقل اطلاعات بیشتری در موردش داشت. شما از صحبتش بد برداشت کردید.ایشون منظورش این بود که که با یکی از گنده هاشون چت کرده و اون آقا گنده هه از این حدیث خوشش اومده و توی توسعه‌ی پروژه گنو مشارکتش رو مثل سابق، ادامه داده. این برداشت من بود.

البته من از ایشون زیاد خوشم نمیاد، نمیدونم چرا! حس میکنم خیلی خودش رو بالا میبینه و مردم رو پایین. عقاید عجیب و غریبی هم داره، برج های بالای کعبه رو نماد شیطان پرستی میدونه که واقعا خنده داره. اونها هم مسلمون هستند. شیطان پرست که نیستن!
ولی این سخنرانی که در مورد گنو کرد، در کل میشه گفت سخنرانی جالبی بوده فقط نواقصی داشته که به مطالعه و اطلاعات کم ایشون در مورد گنو برمیگرده. ایشون تخصصش این نیست و نباید زیاد ازش انتظاری داشت. هیچکس از هیچ مادربزرگی انتظار نداره بتونه آرچ رو نصب بکنه :D
در کل سخنرانی جالبی بود و مطلبی که میخواست بگه رو تونست به خوبی بیان بکنه گرچه اشکالاتی هم داشت. خوب نیست اینطوری بهش بپریم!

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #20 : 04 تیر 1392، 05:19 ق‌ظ »
بسی خندیدیم :))
Freedom and community are important

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #21 : 04 تیر 1392، 11:07 ق‌ظ »
بسی خندیدیم :))
اینم دلیل قانع کننده‌ای بــــــــــود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) :)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #22 : 04 تیر 1392، 04:35 ب‌ظ »
بابا بس کنید دیگه :|

انقدر که سر مسائل کوچیک توی فروم دعوا هست، توی سریالهای ترکی سر دوست دختراشون دعوا نیست :|
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #23 : 04 تیر 1392، 04:46 ب‌ظ »
نقل‌قول
من با یکی از گنده‌هاشون چت می‌کردم
کاش میگفت اون "گنده" کیه
|:

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #24 : 04 تیر 1392، 05:03 ب‌ظ »
نقل‌قول
من با یکی از گنده‌هاشون چت می‌کردم
کاش میگفت اون "گنده" کیه
|:

شما یه نگا به سخرانی هاش بنداز تو هر موضوعی که فکرش رو بکنی ایشون یه گنده از همون موضوع رو خاک می کنه و پرده ها رو کنار می زنه و حقایق رو نشونش می ده  ;D
و اون هم فقط از طریق یاهو مسنجر ;D ;D ;D

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #25 : 04 تیر 1392، 05:15 ب‌ظ »

انقدر که سر مسائل کوچیک توی فروم دعوا هست، توی سریالهای ترکی سر دوست دختراشون دعوا نیست :|
مسائل کوچیک مثل جبیر؟
بعد هم کسی دعوا نمی‌کنه. اتفاقا جو خیلی فانه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
« پاسخ #26 : 04 تیر 1392، 05:38 ب‌ظ »

مسائل کوچیک مثل جبیر؟
نمیدونم چرا انقدر از این تیکه ها به پروژه جبیر خوشم میاد  ;D هروقت میبینم کسی بهش تیکه انداخته، کلی حال میکنم.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #27 : 04 تیر 1392، 05:47 ب‌ظ »

مسائل کوچیک مثل جبیر؟
نمیدونم چرا انقدر از این تیکه ها به پروژه جبیر خوشم میاد  ;D هروقت میبینم کسی بهش تیکه انداخته، کلی حال میکنم.
داریم از بحث خارج میشیم :|

آقا من نمیدونم چرا از اون آقا( :D ) طرفداری می کنید؟همه ی سخنرانی هاش پوچ و بی معنیه.شماهایی که ازش تعریف می کنید بگید مثلا این یارو چه چیز خوبی داره؟در ضمن بعضیاتون می گید که حرف های خوبی زده اما اطلاعاتش کافی نبوده, خوب کسی که اطلاعاتش کامل نیست حتما باید در مورد اون حرفی بزنه؟

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #28 : 04 تیر 1392، 06:18 ب‌ظ »

مسائل کوچیک مثل جبیر؟
داریم از بحث خارج میشیم :|

آقا من نمیدونم چرا از اون آقا( :D ) طرفداری می کنید؟همه ی سخنرانی هاش پوچ و بی معنیه.شماهایی که ازش تعریف می کنید بگید مثلا این یارو چه چیز خوبی داره؟در ضمن بعضیاتون می گید که حرف های خوبی زده اما اطلاعاتش کافی نبوده, خوب کسی که اطلاعاتش کامل نیست حتما باید در مورد اون حرفی بزنه؟
مشکل همینه دیگه وقتی یه نفر که اطلاعات کافی نداره می یاد در مورد یه موضوع صحبت می کنه همه حرف های خوبش حالا  مثلا 100٪ هم درست باشه تحت شعاع قرار می گیره . بقیه حرف هاشم کم کم بی ارزش میشه
 کاری به این اقا ندارم کلا گفتم !

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #29 : 04 تیر 1392، 07:16 ب‌ظ »
زبون بسته تمام تلاششو کرد که بگه منشا مجوز آزاد گنو از دین مبین اسلام بود  اونم هزار و اندی سال پیش :|
آخه بدبخته مفلوک تو که از لایسانس های آزاد چیزی نمیدونی چرا هی میخوای حرف بزنی.از همون اولش این بشر نچسب بود و هیچوقتم تو روحیات خودش تغییری نمیده.
اصلا به فرض که منظورش از گنو مجوز جی پی ال باشه، فایر فاکس که با مجوز Mozilla Public License 2.0 منتشر میشه آخه بیچاره ی بی سواد یکم تحقیق کن.حداقل یکم.

این صهیونیست اصلا بد، اصلا پست و بی ارزش و خار؛ وقتی یکی بیاد به همچین وضع داغون و فجیعی از اعتقادات خودش دفاع کنه اونم انقدر سطحی که من بتونم بهش خرده بگیرم، باعثه شرم و ننگ جامعه و اعتقاد خودشه.این کار فقط شرافت عقیده ها و مسلک ها رو میبره، این روش دقیقا همون روشیه که یه بنده خدایی هشت سال پیشه ی خودش کرد و خدارو شکر تا چن وقت دیگه به دامن طبیعت برش میگردوننن. :o

چی بگم که فکر میکنی از تفکر گنو سوء استفاده کردن فیسبوک ساختن :|

آخه تو کی هستی که هیچی نشده میخوای بقول خودت تفکر گنو رو اصلاح کنی ???

این آغا رو باید انقد بزنی که صدای خروس بده (ببخشید خشونتش زیاد شد)؛ این بشر اونقد که دوس داره خودشو با سواد جلوه بده که بعضی وقتا دوس دارم کتاب داستانهای بچگیمو بفرستم و منابع صهیونیستی داستان "کره الاغ کدخدا" رو در بیاره بلکم روشن شم و توبه کنم از خوندن اون کتاب شیطانی!

آخه ببین با کیا شدیم هفتاد میلیون  ](*,)
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1392، 07:30 ب‌ظ توسط داریوش! »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub