زبون بسته تمام تلاششو کرد که بگه منشا مجوز آزاد گنو از دین مبین اسلام بود اونم هزار و اندی سال پیش :|
آخه بدبخته مفلوک تو که از لایسانس های آزاد چیزی نمیدونی چرا هی میخوای حرف بزنی.از همون اولش این بشر نچسب بود و هیچوقتم تو روحیات خودش تغییری نمیده.
اصلا به فرض که منظورش از گنو مجوز جی پی ال باشه، فایر فاکس که با مجوز Mozilla Public License 2.0 منتشر میشه آخه بیچاره ی بی سواد یکم تحقیق کن.حداقل یکم.این صهیونیست اصلا بد، اصلا پست و بی ارزش و خار؛ وقتی یکی بیاد به همچین وضع داغون و فجیعی از اعتقادات خودش دفاع کنه اونم انقدر سطحی که من بتونم بهش خرده بگیرم، باعثه شرم و ننگ جامعه و اعتقاد خودشه.این کار فقط شرافت عقیده ها و مسلک ها رو میبره، این روش دقیقا همون روشیه که یه بنده خدایی هشت سال پیشه ی خودش کرد و خدارو شکر تا چن وقت دیگه به دامن طبیعت برش میگردوننن.
چی بگم که فکر میکنی از تفکر گنو سوء استفاده کردن فیسبوک ساختن :|
آخه تو کی هستی که هیچی نشده میخوای بقول خودت تفکر گنو رو اصلاح کنی
این آغا رو باید انقد بزنی که صدای خروس بده (ببخشید خشونتش زیاد شد)؛ این بشر اونقد که دوس داره خودشو با سواد جلوه بده که بعضی وقتا دوس دارم کتاب داستانهای بچگیمو بفرستم و منابع صهیونیستی داستان "کره الاغ کدخدا" رو در بیاره بلکم روشن شم و توبه کنم از خوندن اون کتاب شیطانی!
آخه ببین با کیا شدیم هفتاد میلیون