انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: suspend & hibernate  (دفعات بازدید: 2274 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یک پنگوئن تازه متولد شده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
  • زنده باد لینوکس
suspend & hibernate
« : 29 آبان 1390، 03:12 ب‌ظ »
من از حالت  suspend  زیاد استفاده میکنم  ، میخواستم ببینم ک این ۲ حالت ضرر برا سیستم ( نرم و سخت افزاری ) ندارن

با مرسی فراوان

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
پاسخ به: suspend & hibernate
« پاسخ #1 : 30 آبان 1390، 07:24 ق‌ظ »
من از حالت  suspend  زیاد استفاده میکنم  ، میخواستم ببینم ک این ۲ حالت ضرر برا سیستم ( نرم و سخت افزاری ) ندارن

با مرسی فراوان

ضرر خاصی متصور نیستم براشون، اما باید درست استفاده بشن. مثلا اگه قرار سیستم مدت طولانی‌ای بدون استفاده باقی بمونه، بهتره هایبرنیت بشه یا خاموش بشه، چون در حالت ساسپند اطلاعات تو رم ذخیره شده و خوب داره از عمر مفید رم شما استفاده میشه :) ضمن اینکه اگه تغذیه‌ی سیستم به هر دلیلی قطع بشه اطلاعات از بین می‌رن.

اما هایبرنیت فکر نمی‌کنم فرق زیادی با خاموش کردن داشته باشه، به جز اینکه در خیلی سیستم‌ها باعث می‌شه سیستم خیلی سریع‌تر بالا بیاد و با یک محیط آماده رو‌به‌رو می‌شین. بنابراین هایبرنیت می‌تونه گزینه‌ی خوبی باشه و اکثر اوقات می‌شه به‌جای خاموش‌کردن ازش استفاده کرد. اما اینجا هم یه نکته هست، اگه همزمان از چنتا سیستم‌عامل استفاده می‌کنین، باید با دقت بیشتری سیستمتون رو هایبرنیت کنین، منظورم از دقت بیشتر اینه که اگه سیستمون رو مثلا از طریق ویندوز هایبرنیت کردین، حواستون باشه که دفعه‌ی بعدی که سیستم رو روشن کردین به ویندوز برگردین و کار رو از همونجا ادامه بدین، و مثلا وارد اوبونتو نشین، چون این کار ممکنه باعث خراب‌شدن برخی داده‌های در حال اسفاده بین هردو سیستم بشه (این تجربه رو خودم داشتم)

بعضی از نرم‌افزارها هم هستن که ممکنه بعد از هایبرنیت یا ساسپند رفتار عجیبی نشون بدن، که معمولا برمیگرده به طراحی ناقص خودشون، ولی در کل این موارد خیلی نادره و معمولا هم مشکلاتش به سادگی قابل رفعه (مثلا فرض کنین یواس‌بی شما قبل از ساسپند/هایبرنیت به سیستم وصل بوده و حالا جداش کردین و یه نرم‌افزاری که داشته از اون استفاده می‌کرده قاط زده، یا یه مورد مشابه رو در مورد کانکشن اینترنتی و نرم‌افزاری که داشته باهاش کار می‌کرده میشه تصور کرد و...)

همینا، من خودم لپ‌تاپم رو همیشه به جای خاموش‌کردن، هایبرنیت می‌کنم و مشکلی هم پیش نیومده

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #2 : 30 آبان 1390، 10:44 ق‌ظ »
توضیحات مناسبی بود ٬ ممنون .

منم همیشه از Suspend‌ استفاده میکنم و عموما چون سیستم هام روشن هستند و نهایتا چند ساعت در روز suspend‌ میکنم ٬ چیزی بین ۴ تا ۶ ساعت به ندرت ۸ ساعت . به نظرتون با توجه به توضیحات جناب دالبا از hibernate استفاده کنم بهتره ؟

..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین ALPHArash

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
« پاسخ #3 : 30 آبان 1390، 01:35 ب‌ظ »
دلیل اینکه میگن در زمان‌های طولانی‌تر از hibernate استفاده کنید، اینه‌که مصرف انرژي در suspend کمی بیشتر از hibernate هست. برای همین مخصوصن یرای نوت بوک ها که بحث ذخیره‌ی انرژی مهمه، توصیه می‌شه در مدت زمان‌های طولانی از hibernate استفاده شه تا مصرف باتری به کمترین میزان ممکن برسه.

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #4 : 30 آبان 1390، 04:03 ب‌ظ »
توضیحات مناسبی بود ٬ ممنون .

منم همیشه از Suspend‌ استفاده میکنم و عموما چون سیستم هام روشن هستند و نهایتا چند ساعت در روز suspend‌ میکنم ٬ چیزی بین ۴ تا ۶ ساعت به ندرت ۸ ساعت . به نظرتون با توجه به توضیحات جناب دالبا از hibernate استفاده کنم بهتره ؟

با توجه به ساعاتی که شما کامپیوتر رو به حالت انتظار نگه می دارید (در صورتی که این زمان به صورت یک بازه پیوسته باشه) بهتره از hibernate استفاده کنید.

دلیل اینکه میگن در زمان‌های طولانی‌تر از hibernate استفاده کنید، اینه‌که مصرف انرژي در suspend کمی بیشتر از hibernate هست. برای همین مخصوصن یرای نوت بوک ها که بحث ذخیره‌ی انرژی مهمه، توصیه می‌شه در مدت زمان‌های طولانی از hibernate استفاده شه تا مصرف باتری به کمترین میزان ممکن برسه.

به طور کلی نمیشه دو فرآیند suspend و hibernate رو به این صورت مقایسه کرد و گفت که:
"دلیل اینکه میگن در زمان‌های طولانی‌تر از hibernate استفاده کنید، اینه‌که مصرف انرژي در suspend کمی بیشتر از hibernate هست."
بهتر بود می گفتید
در suspend سیستم در حالت تعلیق و با مصرف برقی به مراتب کمتر از حالت روشن قرار داره ...
چراکه به طور کلی در حالت hibernate کلیه اطلاعات موجود در Ram کامپوتر به هارد منتقل میشه و کامپوتر کلا خاموش شده و برق آن قطع میشه (سیستم در وضعیت مشابه suspend  نیست). وقتی مجدد کامپیوتر روشن میشه تمامی آن اطلاعات به Ram برگردانده شده و کامپوتر به حالت زمان قبل از hibernate برمیگرده.
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #5 : 30 آبان 1390، 04:16 ب‌ظ »
پس نتیجه میگیریم که اگر قصد داریم برا یک بازه زمانی به طور مداوم برا مثال ۴ ساعت سیستم رو تعطیل کنیم hibernate مناسب تر هست اما اگر یکی دو ساعت بعد میخوایم برگردیم suspend‌ گزینه مناسب تری هست ...

اما در آخر به صورت قطع مشخص نشد که تاثیرات منفی ای هم دارند ؟

آفلاین ALPHArash

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
« پاسخ #6 : 30 آبان 1390، 04:36 ب‌ظ »
اتفاقن این دو روش برای جلوگیری از صدمات ناشی از خاموش و روشن کردن مکرر و زیاد PC پیشنهاد می‌شه و تا اونجایی که من می‌دونم هیچ ضرری نداره.

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #7 : 30 آبان 1390، 05:05 ب‌ظ »
منطقی به نظر میاد !!؟؟

اینجا هم توضیحات همین تایپیک هست حدودا کامل نخوندم :

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090320034258AAW0P56
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1390، 05:19 ب‌ظ توسط YPSD »

آفلاین solook

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
« پاسخ #8 : 01 آذر 1390، 08:02 ق‌ظ »
من که از hibernate استفاده میکنم از خاموش کردن دیرتر بالا میاد !در صورتیکه تو ویندوز اینطور نیست .مشکل از کجاست؟