@hadron :
چرا بهتر است از شمارهی 1 شروع شود؟ (پیشفرض شما همچنان انتخاب موضوعی مقالات است، که در این صورت فقط FCM گزینه نیست، بسیاری مقاله و سایت برای ترجمه وجود دارد)
دقیقا نکته همینجاست
حالا که میخواهیم وقت بگذاریم چرا باید خودمون رو محدود کنیم ؟
پاسخ به پرسش بالا برمیگرده به این پرسش که :
ما میخواهیم حلقه کامل را به فارسی برگردانیم که بگوییم بله ایرانیان هم ترجمه کردند این مجله را ؟ یا میخواهیم خودمان ( خود نویسنده یا مترجم ) و دیگر فارسی زبانان از آن سود ببرند ؟
===============================================
نقلقول
نقلقول
Python - بخش 28
بهتر نیست از شماره 1 ، آن هم کسی که علاقه به یادگیری پیتون دارد این کار را بر دوش بگیرد ؟
چنین کاربری داریم؟
نداریم ؟ مهم نیست . این بخش به فارسی برگردانده نخواهد شد
===============================================
و اگر باشد چرا سودمند نیست؟
فذض کنید کاربری در این تالار پرسشی غیرکلان(!) در مورد گراب بپرسد، آیا شما به او در پیام خصوصی پاسخ میدهید یا در تالار پاسخ میدهد که شاید مشکل کاربری دیگر هم باشد و از این طریق او نیز به پاسخ خود برسد؟!
خوب بنده احمقم بیایم پرسش و پاسخ گروهی دیگر از کاربران را برگردانم ؟
اگر حوصله داشتم به پرسش کاربران انجمن اوبونتو پاسخ میدهم
اگر بیشتر حوصله داشتم درآیند و مدخلی به ویکی می افزایم
============================================
همچنان واژهی «سودمند»ی که بهکار میبرید برای من مورد سوال است! سودمند برای که؟ مصاحبه با فلان شخص اگر برای کاربر 1 سودمند نباشد، شاید برای کاربر 2 جذابیت و حتی سودمندی در پی داشته باشد! ضمن اینکه در مثالی که از شمارهی 54 در پاسخ پیشین زدم، شما هنوز ناسودمندهای آن لیست را سوا(!) نکردهاید؟!
سودمند برای نویسنده - سودمند برای مترجم . به جز این دو گروه دیگران اهمیتی ندارند
برای روشنگری بیشتر ته نوشتارم را بخوانید
==============================================
باز هم عرض میکنم :
نباید در کارهایی که کارگر در آن دستمزدی نمیگیرد ، انگیزه ای بجز سود و پیشرفت خود کارگر را لحاظ کرد . به مترجمین میگوییم فلان شماره را ترجمه کنید . همه هم همکاری میکنند . شماره ی بعدی که می آید یکی میگوید درس دارم یکی میگوید خسته ام . اینجوری مدیرپروژه باید همه را به زور راضی به انجام کاری عام المنفعه و مردم سود رساننده کند . احمقانه است این روش . بنیان کاری که در آن دستمزدی گرفته و داده نمیشود باید بر سود همان گروهی که گردهم آمده اند باشد و نه سود جامعه و مردمان جهان و کاربران لینوکس و ...
لب کلام :
من و شما مهم هستیم . نه مجله ی فورسیرکل . نه جامعه کاربران نرم افزارهای آزاد . نه اوپن سورس . ما مجبور نیستیم به دیگران سودی برسانیم . در کاری که انگیزه ای نباشد کاربران آرام آرام کنار خواهند کشید . شما میخواهید چه انگیزه را جایگزین دستمزد کنید ؟ بنده میگویم خود نویسنده یا مترجم . شما چه میگویید ؟
=======================================