انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فارسی تک ،‌برنامه ای برای ویرایش متن های فارسی  (دفعات بازدید: 23366 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
ببخشید، Texmarker فارسی رو هم ساپورت میکنه؟

بله بله. با یونی‌کد سازگاره، و این یعنی نه تنها فارسی، بلکه همهٔ زبون‌ها رو نشون می‌ده. البته دارم دربارهٔ ویرایشگر تک‌میکر حرف می‌زنم. اگر منظورتون اینه که می‌شه با سیستم حروف‌چینی لاتک فارسی نوشت، اون یه پرسش جداست و البته پاسخ اون هم «بله» است، زیرا با بستهٔ زی‌پرشین به خوبی می‌شه در لاتک فارسی نوشت.

یعنی به طور خلاصه، نوشته‌های فارسی خودتون رو به زبون لاتک در ویرایشگر تک‌میکر می‌نویسید. توی نوشته‌تون بستهٔ xepersian رو فرامی‌خونید. بعد با موتور xelatex نوشته رو کامپایل می‌کنید، و یک pdf فارسی زیبا تحویل می‌گیرید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
البته اگه می‌خواید از تک نوشتن لذّت ببرید جتماً باید ویرایشگر gummi رو امتحان کنید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
البته اگه می‌خواید از تک نوشتن لذّت ببرید جتماً باید ویرایشگر gummi رو امتحان کنید
من xepersian‌  (TeX Live: XeTeX packages) رو نصب کردم همچنین gummi اما وقتی فارسی مینویسم هیچی در اون فایل پی دی اف نشون نمیده! مشکل از کجاست؟! در gummi هم وقتی می یام در قسمت تنظیمات روی TeXLive with XeTeX رو انتخاب میکنم هیچ اتفاقی نمی افته فارسی در ویرایشگر نوشته میشه اما در خروجی پی دی اف اصلا فارسی که تایپ کردم نیست!
« آخرین ویرایش: 05 دی 1391، 03:24 ب‌ظ توسط BijanRTW »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
متنی که نوشتید چی هست؟ و چه پیغامی می‌ده؟
از طریق این صفحه‌ی ویکی http://wiki.ubuntu.ir/tex برید و متن رو با استفاده از ترمینال کامپایل کنید، بعد یه فایل می‌ده به اسم مثلا main.log
اون رو اگه ممکنه بذارید.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
متنی که نوشتید چی هست؟ و چه پیغامی می‌ده؟
از طریق این صفحه‌ی ویکی http://wiki.ubuntu.ir/tex برید و متن رو با استفاده از ترمینال کامپایل کنید، بعد یه فایل می‌ده به اسم مثلا main.log
اون رو اگه ممکنه بذارید.
سلام در ترمینال زدم گفت این پکیج (xkeyval(TeX Live: LaTeX recommended packages)) رو پیدا نمیکنه احتمالا به همین دلیل است باید نصبش کنم نصب نیست! (! LaTeX Error: File `xkeyval.sty' not found.)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
طبق چیزی که گفته xkeyavl نصب نیست. توی synaptic که اسم keyval رو جست‌و‌جو کردم، بهم نشون داد که توی بسته‌ی texlive-latex-recommended هست. باید اون رو نصب کنید. با نصب کردنش حل می‌شه.

توی ویکی، همون خط اول که دستور نصب هست، گفتیم که این بسته رو نصب کنید :)

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
طبق چیزی که گفته xkeyavl نصب نیست. توی synaptic که اسم keyval رو جست‌و‌جو کردم، بهم نشون داد که توی بسته‌ی texlive-latex-recommended هست. باید اون رو نصب کنید. با نصب کردنش حل می‌شه.

توی ویکی، همون خط اول که دستور نصب هست، گفتیم که این بسته رو نصب کنید :)
من اومدم در دانلود صرفه جویی کنم ولی انگار نمیشه :D سرعت هم بد پایینه  :(

آفلاین yassin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
سلام من وقت نمایش این ارور رو می بینم کمکم کنید
! LaTeX Error: File `etoolbox.sty' not found.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
سلام. با دستور زیر می‌‌تونید نصبش کنید.
sudo aptitude install etoolbox

آفلاین yassin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
سلام. با دستور زیر می‌‌تونید نصبش کنید.
sudo aptitude install etoolbox
ممنون از راهنماییتون