سلام
من پیش از اوبونتو با اپن سوزه کار میکردم که محیطش KDE بود مشکل کلی باهاش نداشتم اما بزرگترین دردسرم باهاش این بود که دی وی دیشو یه بار تونستم خوب نصب کنم و اون هم روی یک سیستم
و در دفعات بعد یا روی سیتم های دیگه و خصوصاً برخی لپ تاپ ها!!! خیلی نصبش پر دردسر میشد و با نواقصی هم نصب میشه که در نهایت سیستم عاملش (توزیعش ) پس از نصب با مشکلات زیادی همراه میشد یا اصلاً بالا نمیومد!! زمانی هم که از دوستان اون فروم میپرسیدم میگفتن DVD ات خش داره!!!!!!!!! درحالیکه اصلاً اینجور نبود!! فکر میکنم این DVD رو که از لینوکس شاپ خریده بودم با سرعت بالا رایت شده بود و بنوعی شده بود یکبار مصرف!!!
برای همین و بدلیل پشتیبانی بیشتر اوبونتو و اشتراک نرم افزاریش که بر مبنای Deb هست با برخی توزیع های دیگر و همچنین گسترده بودن سیستم راهنمائی و اطلاعات در نت و تجربه بیشتر کابران از این توزیع و همچنین محبوبیتش ، مهاجرت کردم به سمت اوبونتو و در این محیط تازه کار و حسابی کم اطلاعم
البته کلاً کار و آشنائیم با لینوکس به ۹ ماه هم نمیرسه
حال بعد از اینهمه پر حرفی ، سؤالم اینه
در اوپن سوزه اگر گند میزدم به محیط
و یا به نحوی اگه بهم میریختم محیط رو بجای نصب مجدد اپن سوزه کافی بود یوزر و پسوردمو تعویض میکردم ، بعدش میشد عین روز اولش با این تفاوت که نرم افزارهای نصب شده و آپدیت هام دست نخورده میموند
حالا اوبونتو ۱۰.۰۴ LTS نصب کردم (گنوم ) آیا این هم همین قابلیت رو داره ؟ اگه داره از چه طریقی ممکنه؟
یه سؤال دیگه هم دارم و اون اینه که در اپن سوزه اگر میخواستم به ترمینال مسیر نصب بدم کافی بود برم تو همون مسیر و F4 رو بزنم تا ترمینال همونجا باز بشه و کار نصبم رو انجام بدم
در اوبونتو با ورژنی که عرض کردم این کار به چه صورتیه؟!!