من که مطمئن هستم ۱۰۰٪ جادی و Masoud.m این صفحه رو دیدن اما حداقل نمی گن که آره ما هم طرفدارتونیم یا نمی گن مدیر ها خیلی خوبن ما از وضع سایت راضی هستیم
میتونید پستهای اعتراضی بنده رو تو خیلی از تاپیکها مشاهده کنید. خودتون رو خسته نکنید. جوابی نخواهید گرفت.
جواب دریافتی بنده همراه با توهین بود و ترجیح میدم دیگه چیزی نگم. بهتره وقت خودم رو روی پروژههای اساسی تر بزارم تا نتیجه بهتری به جامعه کاربری برسه.
الان جامعه کاربری اوبونتو مستقیما داره چوب اشخاصی مثل مدیران اینجا رو میخوره چون حاضر نیستن جایگاهشون رو رها کنند. انجمنهای جامع هم هرگز جای اینجا رو نخواهد گرفت چون نمیتونه فعالیتهاش رو پوشش بده.
یه خواستنامه بنویسین و به امضای موافقانش برسونید و مستقیما بفرستید برای مدیریت که یا بیاد کاری که میخواین رو انجام بده یا دسترسی رو واگذار کنه به یکیتون...
چند نفر که سابقه داشته باشن هم اعلام آمادگی کنن که مسئولیتها رو بعهده بگیرن. هم سابقه مدیریت سایت و فعالیتهای گروهی هم تجربه مناسب در گنو/لینوکس.
مسئولیتها واقعا سنگینه پس مراقب باشید چی میگید. اینجا باید ویکیش باز-فعال بشه... انجمن تغییرات اساسی میخواد... ایندکس اساسا تغییر باید بکنه... از همه دشوارتر مسئولیت برگزاری جشن انتشارها و همایشها و کنفرانسها هست. هر وقت جمعی آماده شد و تیمی تشکیل شد اونوقت حرف منطقیتر هست. چون الان مسلما اگر مدیرا کنار هم بکشن کسی حاضر نیست مسئولیتهاشون رو به دست بگیره.
از اونجا که دامین های اساسی ساپرت اوبونتو برای ایران (ubuntu.ir و ubuntu-ir.org) دست مدیران اینجا هست به فکر راه اندازی سایت جدید هم نباشید بهتره.