حیف شد حوصله و وقت اجازه نداد پست های آخر رو بخونم. نامربوط بود شما ببخشید..
به نامش و به یادش
از خودم شروع کنم. 7 ماهی میشه دیگه اینجا نیومدم چون احساس کردم واقعا وقتم اینجا تلف میشه. بجاش شروع کردم به خوندن کتاب ها در زمینه لینوکس. همینجوری گفتم
ببینید من از طرفی واقعا به آقا مهدی حق میدم. من خودم واسه کلاسمون یه سایت ساختم به چه نازی... کلی اولش ذوق و شوق داشتم اما الان دیگه سرم بهش نمی زنم. خسته شدم، تکراری شده، خیلی هام بهم می گن بده به یکی دیگه . اما من حدس می زنم سایته دست افراد ناگاه بیفته گند می خوره توش... بنظرم آقا مهدی هم خسته شده و سرش واقعا شلوغه اما واقعا به فکر این انجمن هست.
با این دعواها هم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
اگر واقعا دغدغه ی من و شما گسترش جامعه ی لینوکسی هست پس همه باید براش زحمت بکشیم. هرکی در حد توان خودش. کسی نباید یک جا بشینه بگه این خوبه و این بده و من می تونم و تو نمی تونی و من نمیام و تو بیا و ...
خب خیلی از کاربران هم مثل من. حس می کنند وقتشون داره تلف میشه بیان سوالا رو جواب بدن برن. بعضیا فکر می کنن این وظیفه ی کاربرای قویه. نه .
به نظر من باید یک کار خفن مدیریتی برای گسترش جامعه مون انجام بدیم. یه کار کارستون خفن خفن خفن خفن...
(اینجاش پیشنهاد منه بعنوان یک عضوی از این جامعه و نه فقط برای این سایت برای کل سایتهای این زمینه):
یک روزی باید یک قراری توی یک کانال بذاریم و همه و همه بیایم. از کلی قبل هم خبررسانی کنیم که کسی جا نمونه. به نظر من واقعا باید بشینیم یک برنامه ریزی خفن بکنیم که می خوایم تا سال بعد به کجا برسیم. یعنی برای خودمون اهداف کوتاه و بلند مدت بریزیم. مثلا آقا ما تا سال بعد می خوایم n تا کاربر حرفه ای در این سطح وانقدر کاربر متوسط و انقدر کاربر تازه کار داشته باشیم. یعنی ما تا سال بعد باید باید باید این قسمت ها رو فارسی بکنیم. باید باید باید این صفحه ها از ویکی رو بروز رسانی بکنیم. و چندین هدف بلند مدت دیگه ...
اونوقت بعد از تعیین این اهداف بشینیم واقعا بگیم کی می تونه چیکار بکنه. همه هم باید بیاین. جامعه ی لینوکسی ایران نه جامعه ی اوبونتوی ایران. باید معلوم بکنیم کی قراره چقدر از این اهداف رو جلو ببره. این ها باید تعیین بشن. حتی می تونیم قانون بذاریم هرکی این کارا رو نکرد باید به 20 نفر سی دی مجانی بفرسته(مثلا چه می دونم)
یکی این وسطا حرف خیلی قشنگی زد: اگر من بخوام به کسی بگم بیا تو جامعه ی لینوکسی باید آدرس اینجا رو بدم؟؟؟ اینجا که جامعه ی اوبونتوه.
به نظر من باید بیایم معلوم بکنیم که یک مرکز لینوکس ایران داشته باشیم. زیر گروه این ها میشه گروه های کاربری مثلا اوبونتو و اوپن سوزه و فدورا و ...
خلاصه بیشتر از این سرتون رو درد نیارم. اگر واقعا بخوایم این جامعه رو گسترش بدیم بنظرم باید همین کار رو بکنیم. واقعا بشینیم فکر کنیم و برنامه بریزیم. یلخی کار جلو نمیره...
لابد می گید مگه این کارا راحته؟؟؟ سخته کلی وقت می خواد ... باشه اگر 20 نفر امضا کردند که این کار خوبه کل عیدو میشینم پاش. از خودم شروع می کنم.
خواهشا نظرتون رو بگید اگر پایه بودین استارتشو خودم می زنم
یاعلی