سلام
من اوبونتو رو از سایت http://www.ubuntu.ir/ به صورت انلاین برای اولین بار چک کردم
خب حالا سوالاتی پیش اومد واسم
1- اوبونتو فقط همینه ؟ این که چیزی توش نداره
2-درایواش کجاست ؟ یعنی اصلا درایو نداره؟ مثلا هارد من 80 هست اگه اوبونتو نصب کنم تمام درایوام میپره و فقط با یک درایو باید کار کنم و همه ی فایل هام رو اونجا طبقه بندی کنم ؟
3-چرا باید از ویندوز به اوبونتو اومد؟ چی داره که ویندوز نداره؟
4-اینی که تو صفحه اول سایت به صورت انلاین دیدم چه مدل از اوبونتو هست؟ خوبه مدلش؟
5- ایا مدل دیگه ای هم هست که هم قشنگ تر باشه و هم بیشتر کارایی داشته باشه ؟
6- تمام نرم افزار هاش رو باید دانلود کرد؟ حجمشون زیاده؟ از شارژ ای دی اس ال زیاد کم میشه ؟
انشا ا... که جواب سوالاتم را میگیرم چون اینجا هر چی پرسیدم همه جواب دادن از همتون ممنونم
1- نه دوست من، اون فقط برا تست آنلاین گذاشته شده. امکانات یک سیستم عامل کامل با حجم حدود 700 مگابایت خیلی بیشتر از اون خواهد بود.
2- به قول دوستمون درایواش سر جاشن!
با نصبش اطلاعاتت نمیپره، میتونی اوبونتو رو کنار ویندوز به راحتی نصب کنی بدون هیچ مشکلی (اکثر ماها همینجوری شروع کردیم)
ولی به شکل کل بخوام بگم، مدیریت فایل در اوبونتو با ویندوز فرق داره. پارتیشن بندی اینجا نیست. در اوبونتو مهمترین قسمت جایی هست به اسم Home Folder
3- در این مورد که به ادرسی که دوسمون گفتن یه سری بزنی جواب میگیری...
4- اونی که آنلاین تست کردی نسخه 11.10 هست. آخرین نسخه اوبونتو که دسکتاپش با مدل های قبلی فرق داره.
راستشو بخوای بگم این مدل دسکتاپ زیاد مورد استقبال قرار نگرفت... خود من بخاطر همون دسکتاپ از نسخه ای قبلی اوبنتو استفاده میکنم. ولی برای افراد مبتدی و برای افرادی که فقط قصد استفاده شخصی از کامپیوتر رو دارن میتونه یکی از زیباترین و متفاوت ترین تجربیات استفاده از کامپیوتر رو به همراه بیاره.
و البته اگه عادت داری 7-8-10 تا پنجره رو با هم باز کنی باز هم 11.10 اصلا مناسب نیست.
5- مدل های دیگه هم بله موجوده.
خود اوبونتو ورژن 10.4 داره که برای سال 2010 هست. زیبایی زیاد نداره ولی کاراییش بالا هست. (خودم از این استفاده میکنم)
کوبونتو (Kubuntu) هست که محیطش تا حدودی شبیه به ویندوز هست ولی کار باهاش سخت.
زوبونتو (Xubuntu) هست که محیطش خیلی خیلی سبک طراحی شده و مخصوص کامپیوترهای قدیمی هست.
ادوبونتو (EduBuntu) هست که پر از نرم افزارهای آموزشی هست و مخصوص مدارس هست.
فقط توجه کن که کوبونتو، زوبنتو و ادوبونتو از خانواده خود اوبونتو هستن و همشون رو یه شرکت تولید میکنه.... ولی با اوبونتو خیلی فرق دارن.
به نظرم از اوبونتو استفاده کنی خیلی بهتره. چون اگه مشکلی برات پیش بیاد راحت تر جواب میگیری (کاربراش خیلی زیادن)
و البته زیباترین نسخه اوبنتو هم همین آخریش (11.10) هست.
6- روش معمول دانلود هستش. حجمشون نسبت به ویندوز به مراتب خیلی کمتره. ولی بعضیاشون خیلی سنگین هستن.
مثلا گیمپ (معادل فوتوشاپ در اوبونتو) حجمش حدود 45 مگابایت هست.
اولین باری هم که اوبنتو رو نصب کردی برای اینکه بتونی باهاش شعر گوش بدی و ... باید یه نرم افزار رو نصب کنی که حدود 100 مگابایت هست. همینطور موقع نصبش خودش دانلود هایی انجام میده (که حجمشو نمیدونم)