انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چند سوال  (دفعات بازدید: 3303 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Taha

• Full Member
  • *
  • ارسال: 224
    • فیس بوک
چند سوال
« : 24 آذر 1386، 02:28 ب‌ظ »
1. چطور با خط فرمان به اینترنت وصل بشم
2. چطور میشه مدت اتصال و دیاگرام نرخ انتقال داده رو فهمید (در dial up) البته PPP tray مدت رو نشون میده ولی نرخ انتقال رو نه
3. چطور هارد دیسک رو از لوث فایل های موقت پاک کنم مثل فایل های متنی ای که نامشون به '~' ختم میشه
4. clamAV رونصب کردم ولی نمیدونم اصلا فعال هست یا نه و یا اینکه چطور بروز اش کنم یا ...

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: چند سوال
« پاسخ #1 : 24 آذر 1386، 02:35 ب‌ظ »
۱- با استفاده از pon ISPNAME یا wvdial(که باید اکانت ساخته بشه)
۲- میتونید از System Monitor (System -> Administration -> System Monitor استفاده کنید
همینارو بلدم  ;D :D

آفلاین Taha

• Full Member
  • *
    • فیس بوک
« پاسخ #2 : 24 آذر 1386، 11:51 ب‌ظ »
ی چیزی می خواستم که رو پنل بشینه سیستم مونیتور زیادی بزرگه

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #3 : 25 آذر 1386، 12:40 ق‌ظ »
۱- ۲ راه دارین. یا از sudo pppconfig استفاده کنید و یک کانکشن بسازید و با دستور pon ISPNAME به اینترنت وصل بشید (که این راه خیلی خیلی بهتری هست) راه دوم هم اول بزنید sudo gedit /etc/wvdial.conf و مشخصات کارت اینترنت‌تون رو توش وارد کنید و تغییرات رو ذخیره کنید و بعد با دستور wvdial بزنید که به اینترنت وصل بشه.
۲- به پنل بالای صفحه‌تون یک applet به نام network monitor اضافه کنید (با راست کلیک کردن بر روی پنل و اضافه کردن آیکونی با این نام به روی پنل) و بعد از اضافه کردن این applet وارد قسمت مشخصاتش بشید و از قسمت connections برید و ppp رو انتخاب کنید (لازم هست که برای بار اول که می خواهید این ppp رو انتخاب کنید، به اینترنت وصل شده باشید). وقتی این رو انتخاب کنید، در قسمت پایین همون کادر، حجم ارسال و دریافت شما از اینترنت رو خواهد نوشت.
۳- فایل های موقت در داخل فولدر tmp/ قرار داده می شن. می تونید اونها رو پاک کنید
۴- اولاً شما در لینوکس نیازی به آنتی‌ویروس نخواهید داشت  ;) برای اینکه از clamAv استفاده کنید، بسته clamtk رو هم نصب کنید که رابط گرافیکی این آنتی ویروس هست و از داخل اون می تونید هم update کنید و هم فایل‌هاتون رو اسکن کنید. اگر هم به صورت دستوری می خواهید که update کنید باید دستور freshclam رو در ترمینال وارد کنید. اگر هم می خواهید که به صورت دستوری فولدر خاصی رو اسکن کنید باید از فرمت دستوری زیر استفاده کنید:
sudo clamscan -r /location_of_files_or_folders
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
« پاسخ #4 : 25 آذر 1386، 10:18 ق‌ظ »
1. چطور با خط فرمان به اینترنت وصل بشم
2. چطور میشه مدت اتصال و دیاگرام نرخ انتقال داده رو فهمید (در dial up) البته PPP tray مدت رو نشون میده ولی نرخ انتقال رو نه
3. چطور هارد دیسک رو از لوث فایل های موقت پاک کنم مثل فایل های متنی ای که نامشون به '~' ختم میشه
4. clamAV رونصب کردم ولی نمیدونم اصلا فعال هست یا نه و یا اینکه چطور بروز اش کنم یا ...
در مورد سوال اول دوستان توضیح دادند و شما میتونید با استفاده از :wvdial و یا pon از طریق خط فرمان به شبکه متصل شوید.
در مورد سوال دوم به نظرم گزینه ای مناسب تر از kppp ندیدم.
با باز کردن صفحه kppp statistics اطلاعاتی از قبیل میزان ارسال و دریافت داده، سرعت کنونی، و دیاگرام ارتباطی رو مشاهده کنید.
در ضمن با رفتن به Configure و در پنجره باز شده بخش misc و انتخاب گزینه   dock into panel on connect اون رو بعنوان یک آیکون کوچک در پنل داشته باشید. \\:D/
در مورد سوال سوم باید بگم که همه اونها فایلهای موقت نیستند و هر گاه شما یک فایل رو ویرایش می کنید(چه متنی و چه صوتی و تصویری و یال هر فیل قابل ویرایش دیگر)
سیستم بطور خودکار یک پشتیبان از نسخه قبل از ویرایش شما با اضافه کردن علامت ~ به ابتدای نام فایل ایجاد می کنه.
و شما با نوشتن یک شل اسکریپت که در اون گفته بشه که هر فایلی که با ~ شروع میشه رو پاک کن، به مقصود خودتون برسید.
پس برید شل اسکریپت با پایتون رو یاد بگیرید.  :P :D
در مورد آخرین سوال هم نمیدونم چی بگم والا ما که تا امروز نیازی به داشتن ClamAV نداشتیم. آخه لینوکس و ویروس..... :o

آفلاین Taha

• Full Member
  • *
    • فیس بوک
« پاسخ #5 : 30 آذر 1386، 08:17 ب‌ظ »
ممنون
 از pon استفاده کردم راحت تر از خود pppd هست
ولی وقتی shell ای را خودم با gedit درست میکنم اجرا نمیشه و پیام  Permission denied می ده
چرا؟

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #6 : 30 آذر 1386، 08:46 ب‌ظ »
ممنون
ولی وقتی shell ای را خودم با gedit درست میکنم اجرا نمیشه و پیام  Permission denied می ده
چرا؟
اولشو Sudo بگذاريد

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #7 : 30 آذر 1386، 10:22 ب‌ظ »
ممنون
چرا؟
اولشو Sudo بگذاريد
البته منظور ناربه جان sudo هست، نه Sudo (حرف s باید کوچک باشه نه بزرگ)  ;)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #8 : 30 آذر 1386، 11:34 ب‌ظ »
نقل‌قول
من این کارو میکنم:
با دستور cd میرم توی اون فولدری که این فایلها هست و اینو میزنم:
find . -iname '*.txt~' -exec rm {} \;
یا اینکه بجای . همون آدرس فایهایی که میخوام پاکشون کنمو میذارم
Humanity to others...

آفلاین Taha

• Full Member
  • *
    • فیس بوک
« پاسخ #9 : 01 دی 1386، 01:16 ب‌ظ »
نقل‌قول
من این کارو میکنم:
با دستور cd میرم توی اون فولدری که این فایلها هست و اینو میزنم:
find . -iname '*.txt~' -exec rm {} \;
یا اینکه بجای . همون آدرس فایهایی که میخوام پاکشون کنمو میذارم

ممنون ولی این که گفتین با rm *.txt~ چه فرقی داره؟

shell با sudo اجرا شد پس چرا shell هایی که برنامه های دیگر ساخته می شوند نیاز بهsudo ندارند؟

فایل های پارتیشن ex3 را تو ویندوز چه طور میشه دید و دستکاری کرد (portion magic پارتیشن های ex3 ای که ubuntu می سازه رو کامل نمی شناسه)

آفلاین arashOio

• *
« پاسخ #10 : 01 دی 1386، 02:33 ب‌ظ »
نقل‌قول
چه فرقی داره؟
راست میگی ها.. اما اگه بخوای فقط اطلاعات جاری پاک بشه اونی که شما گفتین کافیه اما اگه بخواین تمام زیر شاخه‌های فولدر جاری هم توشون این تغییر اعمال بشه باس به اون شکل بکار بره
مثلا برای اینکه تمام پوشه‌ی home و زیر شاخه‌های اونو از این فایلها پاک کنی اینو میتونی بزنی:
find ~ -iname '*.txt~' -delete
یا همون بالایی (این delete- گویا یک سویچ ساده از همون بالاییه هست)
نقل‌قول
shell با sudo اجرا شد پس چرا shell هایی که برنامه های دیگر ساخته می شوند نیاز بهsudo ندارند؟
من نفهمیدم در مورد چی حرف میزنین... اما خوب شلی که احتیاج به تغییر یا فراخونی فایلی که دسترسیش مال شما نیست احتیاج به sudo داره دیگه...
نقل‌قول
فایل های پارتیشن ex3 را تو ویندوز چه طور میشه دید
من امتحان نکردم شما اگه زحمتی نیست اینا رو چک کن http://tinyurl.com/2fpjfh

------------------------------
*********خیلی فوری**********
نمیدونم چرا یکی از دوستام گفتن این دستور همه اطلاعاتشونو پاک کرده!!!
« آخرین ویرایش: 09 دی 1386، 07:59 ب‌ظ توسط arash.oio »
Humanity to others...

آفلاین Taha

• Full Member
  • *
    • فیس بوک
« پاسخ #11 : 08 دی 1386، 11:55 ق‌ظ »
سلام ممنون
بهترین نرم افزار برای مرور فایلهای لینوکس تو ویندوز IFS Driver ه ex3  رو هم پشتیبانی میکنه

آفلاین arashOio

• *
« پاسخ #12 : 09 دی 1386، 08:10 ب‌ظ »
آقایون شرمنده‌ام چرا این دستور همه‌ی اطلاعات هارد دوستمو پاک کرده؟
---من قویاً منتظرم یکی بیاد منو kick بکنه برم---. kickban.*@*!* arashOio/ 
Humanity to others...