درود
استفاده از میزکار به خیلی چیزا بستگی داره. که میتونه برای هر کس متفاوت باشه اگر یک کاربر ساده هستید و کل مصرفتون اینترنت و چندتا بازی و از اینجور چیزا هست که صد در صد بیشتر کاراتون توی ویندوز خلاصه میشه مینت با میزکار خودش خیلی براتون خوبه...
اما اگر یک کاربر مولتی هستید. و همزمان از چندتا برنامه استفاده میکنید. یونیتی بهترین انتخاب است.
شما در یونیتی مدیریتی روی پنجره هاتون میتونید داشته باشید که توی بقیه با این سرعت و زیبایی نمیتونید داشته باشید.
این میزکار تازه داره جا میوفته. چون قبلا خیلی کارا رو میشود روی گنوم2 انجام داد همه به چشم ایراد به این یونیتی نگاه میکنند در صورتی که یونیتی برای خیلی کارا ساخته نشده و این ایراد ما هست که میخوام زورکی از یه شرایط دیگه جای دیگه استفاده کنیم...
لنزهایی که داره براش نوشته میشه کار شمارو خیلی ساده میکنه...
من قبلا گفتم اگه ویندوز7 و مک و گنوم2 رو mp3 کنی میشه یونیتی. ولی اگه عادت کنی باهاش کار کنی تازه میفهمی میزهای دیگه چقدر بد طراحی شدن و کار کردن باهاشون چقدر کلافه کنندست...
یونیتی خیلی جا برای کار داره میشه خیلی چیزارو بهش اضافه کرد که باید منتظر نسخهای بعدیش باشیم مثل kde که میشه خیلی روش کار کرد.
ولی وقتی میخوان روی گنوم3 با پوسته اصلیش کاری کنند از اون شکل و شمایل خارج میشه و یه میزه جدید میشه... البته نظر شخصی من اینطوره
ولی اگه شما با یونیتی عادت به کار کنید خیالتون راحته تغییر در اصل محیط بوجود نمیاد البته kde هم همینطوره...
یونیتی هم با موس کارایی داره هم با صفحات لمسی که شاید به کاره شما نیاد. و مثل ویندوز و kde مجبور به دادن دو میزکار نیست
یک میزکاره بزرگه که چهار قسمت کاملا مستقل داره فقط اگه یک کاربر شلوغ پلوغ باشید میفهمید این یونیتی چه طراحیه قوی داره...
خلاصه من خیلی دوسش دارم و خیلی باهاش حال میکنم. به شما هم توصیه میکنم ازش استفاده کن. گنوم2 و اون شکل و شمایل داره میمیره با یک شوک چند وقت بیشتر نمیمونه و فقط ازبین رفتنش به تاخیر میوفته این اصل بشریت که در مقابل چیزهای جدید از خود مقاومت نشون میده...
من شخصا آینده خیلی روشنی برای یونیتی میبینم. مخصوصا با اون ubuntu tv و ubuntu mobil .........................