انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب matlab لینوکسی  (دفعات بازدید: 10490 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amerllica

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
مشکل در نصب matlab لینوکسی
« : 14 اسفند 1390، 07:05 ب‌ظ »
 :'(
سلام دوستان، درمانده ای هستم که بعد از یک ماه اینور اونور زدن پک کامل matlab 2011a رو برای اوبونتو جونم دانلود کردم.
وقتی دستور نصب رو اجرا می‌کنم ، یعنی می‌زنم install میگه missing file operand این یعنی install رو به عنوان یک دستور می‌شناسه نه یه عنوان فایلی که باید run بشه تا کدهای توش اجرا بشن، تمام اینترنت رو هم گشتم، دستوری به نام ./install ( اول دات بعد اسلش بعد install )  که وقتی این رو می‌زنم command not found می‌زنه، کلاً به معنای واقعی کلمه من نمی‌تونم این نرم افزار رو نصب کنم و الآن هم خیلی غمگینم.
پیگیری‌هایی هم که توی اینترنت کردم راهنمایی‌های مزخرفی می کنن این خارجی‌ها، طرف اومده پک matlab‌ رو توی یه فولدر mount کرده و بعدش کارش راه افتاده!!!
الله اکبر!!! من هم در کمال نا باوری این کار رو انجام دادم ولی باز هم نشد!!
واقعاً نمی‌دونم چیکار کنم.
خیلی اعصابم خورده...
اگر کسی می‌دونه کمک کنه

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
پاسخ به: مشکل در نصب matlab لینوکسی
« پاسخ #1 : 14 اسفند 1390، 08:39 ب‌ظ »
خروجی دستور ls -l توی دایرکتوری برنامتون چی هست؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: مشکل در نصب matlab لینوکسی
« پاسخ #2 : 15 اسفند 1390، 12:02 ق‌ظ »
$ ./install باید جواب بده مگه این که در مسیر جاری چینین فایلی موجود نباشه یا دسترسی اجرایی نداشته باشه. یه بار بزن$chmod +x installببین چی می‌گه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
پاسخ به: پاسخ به: مشکل در نصب matlab لینوکسی
« پاسخ #3 : 16 اسفند 1390، 09:34 ق‌ظ »
$ ./install باید جواب بده مگه این که در مسیر جاری چینین فایلی موجود نباشه یا دسترسی اجرایی نداشته باشه. یه بار بزن$chmod +x installببین چی می‌گه؟

اگه این مورد جواب نداد چک کن که فایلهاتو از درایو مجازی که توی لینوکس هست(archive mounter) اجرا نکنی یعنی اینکه نمیتونی اجرا کنی و بهتره محتویات فایل iso رو در یک پوشه داخل home کپی کنی :-k

آفلاین yasergol

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
پاسخ : مشکل در نصب matlab لینوکسی
« پاسخ #4 : 05 آبان 1391، 10:10 ق‌ظ »
:'(
سلام دوستان، درمانده ای هستم که بعد از یک ماه اینور اونور زدن پک کامل matlab 2011a رو برای اوبونتو جونم دانلود کردم.

سلام. از کجا دانلود کردی؟ من هم می‌خوام. کسی نسخه ۲۰۱۲ را ندارد؟
ممنون از همگی :-)

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #5 : 05 آبان 1391، 10:59 ق‌ظ »
من الان نصب دارم و استفاده میکنم :)
اول از همه باید جاوای اوراکل رو نصب داشته باشی. ، با جاوای اپن سورس اشتباه نکنم محیط گرافیکی اجرا نمیشه فقط از طریق ترمینال می‌تونی باهاش ارتباط برقرار کنی
بعد اگه فایل ایزو داری با دستور زیر مانت کن فایل ایزو رو...

sudo mkdir /mnt/iso
sudo mount -o loop ml2011bu.iso /mnt/iso/
بدیهیه که باید اسم فایل ایزو رو تغییر بدی :)
بعد می‌ری توی دایرکتوری که مانتش کردی
cd /mnt/iso/بعد هم کافیه دستور زیر رو بزنید! :)
./installمحیط گرافیکیش اجرا میشه، می تونید موقع نصب پارتیشن خونگی رو هم بدید، برای کرک و اینا هم readme داخل پوشه کرک رو بخونید خیلی ساده ست روند کار:ی

آفلاین m.hashemi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
« پاسخ #6 : 27 آبان 1391، 06:52 ق‌ظ »
با سلام
خیلی خوبه که می خواهید matlab را در لینوکس استفاده کنید.
اما چرا از octave به جای matlab استفاده نمی کنید.
هم open source است و هم تفاوت چندانی ندارد (حداقل برای من نداشته).
فقط کافیه octave را نصب و بعد از ان qtoctave را نصب کنید.
هم با حجم کمتر و هم متن باز. خیلی هم خوب کار میکنه.
ببخشید اگر دخالت کردم.
فقط یک پیشنهاد بود
با تشکر

آفلاین yasergol

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
« پاسخ #7 : 28 آبان 1391، 10:07 ب‌ظ »
من هم شنیده بودم. ولی یک سوال ... همه کتابخانه متلب رو ساپورت می‌کنه؟ مثل پردازش تصویر و پردازش‌های تکاملی و غیره؟؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 28 آبان 1391، 11:39 ب‌ظ »
و خب اگه یه برنامه‌ی بهتر از متلب می‌خواین هم R هست که هم خیلی از متلب کامل‌تره و هم به شدّت سریع تر. توسعه‌اش هم با گروهی از پروژه‌ی گنوست و من این شانس رو داشتم که دو روز با توسعه‌ دهنده‌ی اصلی‌اش هم‌صحبت باشم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Hadron

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
« پاسخ #9 : 29 آبان 1391، 08:35 ق‌ظ »
[گنواُکتاو] همه کتابخانه متلب رو ساپورت می‌کنه؟ مثل پردازش تصویر و پردازش‌های تکاملی و غیره؟؟
یک نقل قول از این جُستار:
(این‌ها قسمت‌هایی از صبحت‌های آقای سیلوستر لدرو یکی از اعضای کنسرسیوم سایلب می‌باشد)
سایلب امکان مدل سازی و شبیه‌سازی سیستم‌های پیچیده را با کمک ابزار Xcos فراهم آورده است. و تنها جایگزین آزاد و متن‌باز برای سیمولینک متلب می‌باشد.
گنو اُکتاو بر سازگاری و مطابقت هرچه بیشتر با متلب تمرکز دارد در حالی که سایلب می‌گوید: "متلب منبعی برای الهام گرفتن است البته تا زمانی که آنها چیز‌های خوبی انجام می‌دهند."
گنو اُکتاو دارای اکوسیستم بزرگتری است (تولباکس‌های بیشتر)، شاید به دلیل آن‌که سایلب برای مدت زمانی آزاد نبوده است.
گنو اُکتاو یک اسکلت‌بندی یا ساختاری یکپارچه را در عقبه‌ی خود ندارد. در حالی که سایلب مهندسانی را تمام وقت برای اهداف خویش به کار گرفته است (البته با صرف هزینه). یعنی: community driven vs integrated team driven

+ و در مورد R هم که دانیال اشاره کرد:‌ اینجا را بفشارید.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #10 : 29 آبان 1391، 08:44 ق‌ظ »
و خب اگه یه برنامه‌ی بهتر از متلب می‌خواین هم R هست که هم خیلی از متلب کامل‌تره و هم به شدّت سریع تر. توسعه‌اش هم با گروهی از پروژه‌ی گنوست و من این شانس رو داشتم که دو روز با توسعه‌ دهنده‌ی اصلی‌اش هم‌صحبت باشم

کدوم یکی؟
Robert Gentleman یا Ross Ihaka یا توسعه دهنده های هسته (دفعه دیگه لطفا ازشون بپرسید برنامه ای برای بهبود عملکرد حافظه دارند؟)
مشکل اصلی R استفاده بیش از حد از حافظه است و نداشتن simulink تا حالا (فردا ممکن یکی پکیجش رو بنویسد  روزی حدود ۱۰-۲۰ پکیج بهش اضافه می شود!)و مشکل حافظه هم با استفاده از برخی پکیج ها قابل رفع است.
« آخرین ویرایش: 29 آبان 1391، 08:51 ق‌ظ توسط alend »