انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اینترنت پرسرعت داره میاد - دانلود = ۱۲Mbps و آپلود = ۳Mbps  (دفعات بازدید: 12815 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین SAMADALDIN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
درود

اینکه دولتها دوست دارن و جزو سیاستهاشونه که بدونند مردمشون دارن چی کار میکنند و از شکل آگاهیشون با خبر باشن و بتونند فیلترهای خودشون رو سر راه مردم قرارا بدن که درش شکی نیست.
حتی شبکه cnn که برای مردم آمریکا پخش میشه با اونی که ما میبینیم فرق داره.

من یک زمن یه خونه در بالای باغشاطر داشتم که از همه چیز محروم بودم. به فکر نت ماهواره ای افتادم.
به دوشکل شما میتونید از این سرویسها استفاده بکنید.
1طرفه: که شما باید راهی برای ارسال داشته باشید. ای دی اس ال دایلآپ و... بعد یه سرویس از یکی از شرکتها میگیرید که بیشترشون هم در ایران نماینده رسمی دارند. و تقریبا با سرویس اینترنت داخلی فرقی نداره ولی هزینه بالاتری داره. (الان بیشتر شرکتها خطهای نت را بالای 2مگ روآنژه میکنند برای کیفیت بهتر و مصرف زودتر حجم شما تا با خرید حج اضافه سود کنند) و تنها شما به یک کارت s احتیاج دارید. وlnb شما هم میتونه هرچی باشه...

2طرفه: در این سرویس شما به تجهیزاتی احتیاج دارید. اسمهاش یادم نیست ولی یک lnb ارسال و دریافت نیاز دارید. یه چیزی شبیه مودم که قابلیت ارسال و دریافت رو داره. و خرید اکانت از شرکتها. که فقط تجهیزات چیزی در حدود 3-4 میلیون میشد 3سال پیش. بعد نصبش هم کار هر کسی نیست. هزینه اکانتهاشم خیلی سنگینه...

یک شکل دیگه 1طرفه هم هست که اکانتهای هکی هست که با ریموت شدن به کسی که سرویس داره شما میتونید از اینترنت ماهواره ای استفاده کنید. من یک بار نت 8مگ گرفتم برای یک هفته خیلی حال داد...

راجب اینترنت ملی باید بگم که تا اونجا که من میدونم چیزه خوبی هست. تا زمانی که زیرساخت شبکه تکمیل نیست. چون اونقدر محتوا و سرور اکتیو داخلی ندارند که بتونند از دنیا جدا بشند. ولی اگر راه بیوفته شما میتونید با سرعت 4مگ با سرور های داخلی ارتبات داشته باشید و با سرعتی که الان داری با جهان.
داستان لیزلاین هست که شما میتونید هر استفاده ای که سرویس دهنده به شما میده داشته باشید. مثل iptv , voip و خیلی چیزهای دیگه که الان بنا به تحریمها و (...) از داشتنشون محروم هستیم. کلا دوتا کشور هستند که به ایران نت میدن که با این هزینه ها هم قبول کنید هزینه داره برای ispها نه دولت...

حالا اگر شبکه داخلی روی 3g فعال بشه میشه با یک نرافزار شبیه skype در داخل ایران هر چقدر میخاید تماس صوتی و تصویری داشته باشید با هزینه ناچیز. البته اگه به قولشون عمل کنند و قیمت این سرویس خیلی از نت اصلی پایینتر بدن....

حالا دیگه نمیدونم اگر ما از طریق لیزلاین یا اینترانت به اینترنت وصل بشیم باز هم این سبک دور زدنها قابل اجرا هست یا نه. و هنوز هم کسی رو ندیدم که سواد درست درمونی دشته باشه که ازش بپرسم. ولی اینو مطمئن هستم حتما راهی هست.

البته ما هم شرط اجرا هستیم. اگر محکم باشیم نمیتونیم اجازه این کار را به کسی بدهیم. حضرت علی میفرمایند. حاکمان ما لایقان ما هستند....

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
راجب اینترنت ملی باید بگم که تا اونجا که من میدونم چیزه خوبی هست. تا زمانی که زیرساخت شبکه تکمیل نیست. چون اونقدر محتوا و سرور اکتیو داخلی ندارند که بتونند از دنیا جدا بشند. ولی اگر راه بیوفته شما میتونید با سرعت 4مگ با سرور های داخلی ارتبات داشته باشید و با سرعتی که الان داری با جهان.
راه انداختن چنین سرویسی بهانه کافی رو دست دولت میده که تلاشی برای افزایش سرعت اینترنت نکنه! دولت خودش نمی‌خواد که شما با سرعت بیشتری دسترسی به اینترنت داشته باشید و همین الان هم کاربر خونگی سرعتش نمی‌تونه از یک حدی بیشتر باشه و این قضیه هم تکمیل کننده همون خواسته هست. کشورهای مختلف دنبال این هستند که کاربرای خونگی سرعت ۱۰۰ مگابیت داشته باشند، بعد دولت ایران این همه سروصدا کنه و هزینه کنه که شما سایت‌های داخلی رو با سرعت ۴ مگابیت بگیری و سایت‌های خارجی رو با سرعت ۲۵۶کیلوبیت،‌ بجای اینکه بتونید مثلا همه سایت‌ها رو با سرعت ۲ مگابیت باز کنید. این به نظر شما واقعا طرح خوبیه؟

آفلاین SAMADALDIN

• Jr. Member
  • *
راه انداختن چنین سرویسی بهانه کافی رو دست دولت میده که تلاشی برای افزایش سرعت اینترنت نکنه! دولت خودش نمی‌خواد که شما با سرعت بیشتری دسترسی به اینترنت داشته باشید و همین الان هم کاربر خونگی سرعتش نمی‌تونه از یک حدی بیشتر باشه و این قضیه هم تکمیل کننده همون خواسته هست. کشورهای مختلف دنبال این هستند که کاربرای خونگی سرعت ۱۰۰ مگابیت داشته باشند، بعد دولت ایران این همه سروصدا کنه و هزینه کنه که شما سایت‌های داخلی رو با سرعت ۴ مگابیت بگیری و سایت‌های خارجی رو با سرعت ۲۵۶کیلوبیت،‌ بجای اینکه بتونید مثلا همه سایت‌ها رو با سرعت ۲ مگابیت باز کنید. این به نظر شما واقعا طرح خوبیه؟

درود

شما مطلب بنده رو کامل نخواندید. حالا درسته تقریبا همه ماها مشکلاتی داریم که درصد بالاییش مربوط به دولت هست. ولی نباید متعصبانه یا از سر غرض به موضوع نگاه کرد. ببینید ما الان در موقعیتی تحریم قرار داریم. این موقیت رو دولت بوجود آورده. توان من و شما در حد حل کردن این مسئله نیست. حالا میخوان با اینترانت ملی تا حدی به من و شما خدمات بدن از نظر من کار درستی هست. دیروز با یه بنده خدایی داشتم صحبت میکردم میگفت کار خیلی از اون حدی گذشته که دولت بخواد جلوی اینترنت جهانی رو بگیره اگه از 5ساله پیش شروع کرده باشه 10 سال دیگه طول میکشه از که به هزینه هم نمیآرزه. بیشتر اینا نیتشون ساختار داخلی هست برای مقابله از حملات سایبری. شخصا از اینکه کشورم دارای صلاح اتمی باشه راضی  هستم اما دست کی باشه مهمه...

درضمن به غیر از کسانی که از مخابرات adsl گرفتن فکر نمیکنم سرعت کسی کمتر از 1مگ باشه. کاری ندارم شما چه سرعتی خریدید اما ispها خط شمارا بالای 1-2 مگ میدن یکی از خطای من الان 2مگ هست و اونیکی 4مگ قرارداد جفتشم 128 هست. اینترنت ایران الان دیگه حجمی شده نه سرعتی. فقط وایمکس که هنوز گیره سرعته...

الان هم بحث هزینه هست درست هزینه اینترنت در ایران خیلی بالاست. اما متوسط سرعت هنوز خیلی پایینه. فکر نکنید الان همه دنیا دارن از اینترنت 100مگ ماهی 1000تومن استفاده میکنند ما از اینترنت 128 ماهی 15000تومن.

فقط از نظر کیفیت و ساپورت حق کاملا با شماست و من هیچی برای گفتن ندارم.
حالا اگه یک شرکت که میخواد فقط سرویس داخلی داشته باشه چه ایرادی داره با هزینه کمتر از سرویس داخلی استفاده کنه. دانشگاهی آنلاین راه بیوفته. کتابخونه های آنلاین تلوزیونها و هزارتا چیزه دیگه که الان فقط بخاطر هزینه های بالاش معلق مونده... درسته همه اینها رو باید در بستر اینترنت داشت اما حالا که نمیشه چی؟؟؟

کابری که فقط دنبال گشتن و تفریحه با همین سرعت هم داره کاره خودش رو انجام میده. شرکتی که چندتا نمایندگی تو چندتا شهر داره میفهمه اینا یعنی چی و چه کمکی میتونه بهش بکنه...

بنده اینترانت ملی رو نایید نمیکنم ولی در شرایط فعلی گزینه مناسبی هست. کاره درستی هست اما چگونگی اجرا مهم هست. مثل هدفمندی یارانه ها کار درستی بود اما اجرای مناسبی نداشت....

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
درضمن به غیر از کسانی که از مخابرات adsl گرفتن فکر نمیکنم سرعت کسی کمتر از 1مگ باشه. کاری ندارم شما چه سرعتی خریدید اما ispها خط شمارا بالای 1-2 مگ میدن یکی از خطای من الان 2مگ هست و اونیکی 4مگ قرارداد جفتشم 128 هست. اینترنت ایران الان دیگه حجمی شده نه سرعتی. فقط وایمکس که هنوز گیره سرعته...

الان هم بحث هزینه هست درست هزینه اینترنت در ایران خیلی بالاست. اما متوسط سرعت هنوز خیلی پایینه. فکر نکنید الان همه دنیا دارن از اینترنت 100مگ ماهی 1000تومن استفاده میکنند ما از اینترنت 128 ماهی 15000تومن.

فقط یه چیزی! این ایرانی که شما توش زندگی می‌کنی کجاست؟ ویزای اقامت هم می‌ده؟ من که ۲۰ درصد تخفیف کاربری از سپنتا دارم برای اینترنت ۱۹۲ دارم ماهی ۲۵هزار تومن پول می‌دم که به طور متوسط سرعت بارگیری اون 19KiB/s هست و در بالاترین حالت (چند ساعت در هفته) به 21KiB/s می‌رسه. تازه این خیلی برام بهتره و اقتصادی‌تر از زمانیه که داتک داشتم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
ببینید ما الان در موقعیتی تحریم قرار داریم. این موقیت رو دولت بوجود آورده. توان من و شما در حد حل کردن این مسئله نیست. حالا میخوان با اینترانت ملی تا حدی به من و شما خدمات بدن از نظر من کار درستی هست.
دوست من، مشکل سرعت اینترنت مستقیما ربطی به تحریم‌ها نداره! سرعت اینترنت برای کاربران خانگی توی ایران توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به ۱۲۸کیلوبیت محدود شده. دولت هدفش از این کار محدودتر کردن مردم به یک شبکه داخلی و داشتن بهانه برای آزاد نکردن این محدودیت‌هاست و اینکه در مواقع خاص راحت بتونه ارتباط رو با اینترنت قطع کنه. البته مسلما نمیاد هدفش رو داد بزنه، ولی از کارهایی که الان داره انجام میده و محدودیت‌هایی که هست و صحبت‌هایی که می‌کنند کاملا هدف مشخصه.

شخصا از اینکه کشورم دارای صلاح اتمی باشه راضی  هستم اما دست کی باشه مهمه...
نمیدونم این الان چه ربطی به بحث داشت، ولی صلاح اتمی که هیچ، من با انرژی اتمی هم مخالف هستم. یواش‌یواش کشورهای مختلف هم از جمله ژاپن و آلمان دارند فعالیت‌هاشون رو توی این زمینه قطع می‌کنند. این همه انرژی تمیز از جمله انرژی خورشیدی و باد و غیره هست که ما منابع اون هم داریم، ولی استفاده نمی‌کنیم! کشوری مثل آلمان با اینکه اکثرا هواش ابری هست، کلی توی زمینه انرژی خورشیدی فعالیت و سرمایه‌گذاری کرده و شما از هر ۱۰ خونه‌ای که می‌بینید حداقل روی بام یکی از اونها سلول‌های خورشیدی  رو می‌بینید. توی ایران با این همه هوای آفتابی چطور؟ اصلا تا الان خونه‌ای هم دیدید که روی بامش سلول خورشیدی باشه؟ دلیل هم واضحه، چون هدف مردم نیستند، هدف داشتن قدرت هستش.

اما ispها خط شمارا بالای 1-2 مگ میدن یکی از خطای من الان 2مگ هست و اونیکی 4مگ قرارداد جفتشم 128 هست. اینترنت ایران الان دیگه حجمی شده نه سرعتی.
این هم همون قضیه نامربوط بودن به تحریم‌ها رو نشون میده. ISPها دوست دارند که بتونند اینترنت پرسرعت‌تر تحویل شما بدن و اگر شما سرعتت بالاتره نشون میده زمینه اون هم فراهم هست، ولی خوب طبق قانون حق ندارند به کاربر خونگی سرعت بالاتری بدند و برای همین هم قراردادتون ۱۲۸ هستش. (در حقیقت شما به صورت غیر مجاز چنین سرعتی رو دارید) دولت هم بجای اینکه رو این قضیه سرمایه‌گذاری کنه داره کاملا در جهت مخالفش هزینه می‌کنه و با پول خود شما داره سر شما رو کلاه میذاره.

فکر نکنید الان همه دنیا دارن از اینترنت 100مگ ماهی 1000تومن استفاده میکنند ما از اینترنت 128 ماهی 15000تومن.
من فکر نمی‌کنم، من خودم خارج از ایران هستم. من به دلیل کارم دو خط ۱۰۰ مگابیت بصورت رایگان توی خونه دارم. افراد دیگه هم اینجا با ۲۰ یورو در ماه می‌تونن اینترنت ۱۰۰ مگابیت داشته باشند. با ۱۰ یورو در ماه هم روی موبایل اینترنت ۷ مگابیت دارم که البته جدیدا یک ایمیل زدند که به زودی سرویس‌های 4G هم راه میفته و اگر موبایلمون 4G رو پشتیبانی کنه میتونیم سرعت بیشتری روی موبایل داشته باشیم (در حالی که توی ایران فکر کنم هنوز 3G هم راه نیافتاده).
حالا من هم انتظار ندارم ایران چنین سرویس‌هایی رو ارائه بده، ولی اگر این هزینه‌های شبکه محلی ملی رو روی پایه‌های اینترنت سرمایه‌گذاری کنند، حداقل انتظار سرعت ۸ مگابیت برای اینترنت رو میشه داشت، ولی دولت این رو نمی‌خواد.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
کاش واسه ذوق مرگ کردن الکی مجازات میزاشتن! ](*,) ](*,) ](*,)
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین SAMADALDIN

• Jr. Member
  • *

فقط یه چیزی! این ایرانی که شما توش زندگی می‌کنی کجاست؟ ویزای اقامت هم می‌ده؟ من که ۲۰ درصد تخفیف کاربری از سپنتا دارم برای اینترنت ۱۹۲ دارم ماهی ۲۵هزار تومن پول می‌دم که به طور متوسط سرعت بارگیری اون 19KiB/s هست و در بالاترین حالت (چند ساعت در هفته) به 21KiB/s می‌رسه. تازه این خیلی برام بهتره و اقتصادی‌تر از زمانیه که داتک داشتم

این چیزی که میگید برای من خیلی عجیبه...

من یک خط از پارس آنلاین دارم که 2مگ هست و سرعت دانلودم تا 200 هم میره... ولی در ساعات آزد خیلی کم میشه. بابتش هم ماهی 18تومن میدم
یک خط دیگه هم از پیشگامان دارم 4مگ هست سرعت دانلود تا 700-800 میره اینم توی آزاد سرعتش کمه

اگه میمیبنی مشکل داری سرویست رو عوض کن با چند تا سوال میتونی مشکلت رو حل کنی نیازی به اقامت نداری همینجا دور هم هستیم. عصبانیت هم نداره.
یکی از دوستان من هم الان داتک داره از سرویسش راضی نیست ولی روآنژه خطش 2مگه سرعت دانلودش هم خوبه...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
این چیزیه که من می‌گیرم و درمقایسه با بقیه‌ی سرویس‌ها برام بهصرفه‌تر هم بوده http://i.isp.sepanta.com/ADSL/Unlimited
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734

من یک خط از پارس آنلاین دارم که 2مگ هست و سرعت دانلودم تا 200 هم میره... ولی در ساعات آزد خیلی کم میشه. بابتش هم ماهی 18تومن میدم
یک خط دیگه هم از پیشگامان دارم 4مگ هست سرعت دانلود تا 700-800 میره اینم توی آزاد سرعتش کمه

اگه میمیبنی مشکل داری سرویست رو عوض کن با چند تا سوال میتونی مشکلت رو حل کنی نیازی به اقامت نداری همینجا دور هم هستیم. عصبانیت هم نداره.
یکی از دوستان من هم الان داتک داره از سرویسش راضی نیست ولی روآنژه خطش 2مگه سرعت دانلودش هم خوبه...

دوست من از پار آنلاین چند ماه پیش 128 گرفت سرعت دانلدش هم 80 تا 120 میره . چرا 2 مگ اینقدر پایینه

آفلاین SAMADALDIN

• Jr. Member
  • *
این چیزیه که من می‌گیرم و درمقایسه با بقیه‌ی سرویس‌ها برام بهصرفه‌تر هم بوده http://i.isp.sepanta.com/ADSL/Unlimited

سرویسهای نا محدود همینجوریه...  چون برای ispها نمی صرفه. در سرعت 128 اگر شما 24ساعت دانلود داشته باشید در یک ماه میتونید 41گیگ دانلود کنید. حالا طبق قانون 1به 10 به شما در ماه 4گیگ میرسه

حالا اگر از شرکت دیگه ای شما سرویس حجمی بگیرید مثلا 4گیگ در ماه 17000 چند ساعت شبانه هم آزاده بعد برای اینکه شما زود حجمت رو تموم کنی سرعت بالا تری بهت میدن. من پارس آنلاین رو پیشنهاد میکنم هرچند جدیدا اونم زیاد داره گیگ میدوزده ولی سرویسش خلی خوبه تقریبا قطعی 2-3% خرید آنلاینش هم یکپارچست کلا خوبه...

از پشتیبانی شرکتها سرعت روآنژه خطتون رو بپرسید نه سرعت قراردادتون...

در جواب اون یکی دوستمونهم باید بگم سرعت دانلود توی مناطق مختلف فرق داره بستگی به ترافیک منطقه داره که شمارو با کیا مشترک کردن ...

درضمن در پست قبلی هم یه اشتباهی داشتم سرویس 4مگم سرعتس به 400 میرسه... سرعت 700-800 برای نت ماهواره ایم بود که اشتباه گفتم شرمنده.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *

دوست من از پارس آنلاین چند ماه پیش 128 گرفت سرعت دانلدش هم 80 تا 120 میره . چرا 2 مگ اینقدر پایینه

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
نخواستم تایپیک جدید بزنم
 عجب سرعتی هست فرض کن اوبونتو رو میتونی در کمتر از 6 ثانیه دانلود کنی.

http://narenji.ir/5016-google-fiber#comments

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
ما چقدر مظلوم هستیم
و خیلی چیزای دیگه که نمیشه گفت :|
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
ما چقدر مظلوم هستیم
و خیلی چیزای دیگه که نمیشه گفت :|
+1
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....