راه انداختن چنین سرویسی بهانه کافی رو دست دولت میده که تلاشی برای افزایش سرعت اینترنت نکنه! دولت خودش نمیخواد که شما با سرعت بیشتری دسترسی به اینترنت داشته باشید و همین الان هم کاربر خونگی سرعتش نمیتونه از یک حدی بیشتر باشه و این قضیه هم تکمیل کننده همون خواسته هست. کشورهای مختلف دنبال این هستند که کاربرای خونگی سرعت ۱۰۰ مگابیت داشته باشند، بعد دولت ایران این همه سروصدا کنه و هزینه کنه که شما سایتهای داخلی رو با سرعت ۴ مگابیت بگیری و سایتهای خارجی رو با سرعت ۲۵۶کیلوبیت، بجای اینکه بتونید مثلا همه سایتها رو با سرعت ۲ مگابیت باز کنید. این به نظر شما واقعا طرح خوبیه؟
درود
شما مطلب بنده رو کامل نخواندید. حالا درسته تقریبا همه ماها مشکلاتی داریم که درصد بالاییش مربوط به دولت هست. ولی نباید متعصبانه یا از سر غرض به موضوع نگاه کرد. ببینید ما الان در موقعیتی تحریم قرار داریم. این موقیت رو دولت بوجود آورده. توان من و شما در حد حل کردن این مسئله نیست. حالا میخوان با اینترانت ملی تا حدی به من و شما خدمات بدن از نظر من کار درستی هست. دیروز با یه بنده خدایی داشتم صحبت میکردم میگفت کار خیلی از اون حدی گذشته که دولت بخواد جلوی اینترنت جهانی رو بگیره اگه از 5ساله پیش شروع کرده باشه 10 سال دیگه طول میکشه از که به هزینه هم نمیآرزه. بیشتر اینا نیتشون ساختار داخلی هست برای مقابله از حملات سایبری. شخصا از اینکه کشورم دارای صلاح اتمی باشه راضی هستم اما دست کی باشه مهمه...
درضمن به غیر از کسانی که از مخابرات adsl گرفتن فکر نمیکنم سرعت کسی کمتر از 1مگ باشه. کاری ندارم شما چه سرعتی خریدید اما ispها خط شمارا بالای 1-2 مگ میدن یکی از خطای من الان 2مگ هست و اونیکی 4مگ قرارداد جفتشم 128 هست. اینترنت ایران الان دیگه حجمی شده نه سرعتی. فقط وایمکس که هنوز گیره سرعته...
الان هم بحث هزینه هست درست هزینه اینترنت در ایران خیلی بالاست. اما متوسط سرعت هنوز خیلی پایینه. فکر نکنید الان همه دنیا دارن از اینترنت 100مگ ماهی 1000تومن استفاده میکنند ما از اینترنت 128 ماهی 15000تومن.
فقط از نظر کیفیت و ساپورت حق کاملا با شماست و من هیچی برای گفتن ندارم.
حالا اگه یک شرکت که میخواد فقط سرویس داخلی داشته باشه چه ایرادی داره با هزینه کمتر از سرویس داخلی استفاده کنه. دانشگاهی آنلاین راه بیوفته. کتابخونه های آنلاین تلوزیونها و هزارتا چیزه دیگه که الان فقط بخاطر هزینه های بالاش معلق مونده... درسته همه اینها رو باید در بستر اینترنت داشت اما حالا که نمیشه چی؟؟؟
کابری که فقط دنبال گشتن و تفریحه با همین سرعت هم داره کاره خودش رو انجام میده. شرکتی که چندتا نمایندگی تو چندتا شهر داره میفهمه اینا یعنی چی و چه کمکی میتونه بهش بکنه...
بنده اینترانت ملی رو نایید نمیکنم ولی در شرایط فعلی گزینه مناسبی هست. کاره درستی هست اما چگونگی اجرا مهم هست. مثل هدفمندی یارانه ها کار درستی بود اما اجرای مناسبی نداشت....