انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: از نظر شما مزایا و معایب لینوکس چیست ؟  (دفعات بازدید: 17825 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shotor

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
از نظر شما مزایا و معایب لینوکس چیست ؟
« : 19 فروردین 1391، 01:54 ب‌ظ »
سلام
(با اجازه مدیران محترم این پست را در دو انجمن قرار دادم تا دوستان بیشتری توانایی احضار نظر داشته باشند)
دوستان گرامی لطفاً نظر شخصی خود (چه تخصصی و چه غیر تخصصی) را در مورد مزایا و معایب لینوکس
(چه اوبونتو و چه توزیع های دیگر) را بیان کنید
(فقط جنب کسب اطلاعات برای اینجانب را داراست)
با تشکر
« آخرین ویرایش: 19 فروردین 1391، 02:01 ب‌ظ توسط shotor »

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
پاسخ : از نظر شما مزایا و معایب لینوکس چیست ؟
« پاسخ #1 : 19 فروردین 1391، 02:04 ب‌ظ »
من از لینوکس استفاده می کنم چون همه ی کارهایی که می خواهم انجام بدم بسیار سریعتر از ویندوزه (دستم به مک نمی رسه که بتونم مقایسه اش کنم)
ویروسی نمی شه
هنگ نمی کنه
هیچ نرم افزاری غیر قانونی نیست و احتیاجی به کرک ندارم و هیچ محدودیتی در استفاده ندارم.
هیچ وسیله ای بی خودی کار نمی کنه (مخصوصا روی هارد دیسک حساسم)
میطش ساده و زیباست (هر نسخه ای که دیدم)
این انجمن هم بی تاثیر نیست.
امکانات جالبی داره مثلا برای پخش فایل های صوتی نرم افزار آماروک (Amarok) اگه درست نوشه باشم اسمشو اگه توی فایلی که داره پخش میشه مشخصاتی مانند نام خواننده و نام آهنگ باشه اطلاعاتی راجع به خواننده و متن اون آهنگ میاره که واسه من خیلی مهمه حتی بعضی وقت ها آهنگ های معروف و تاپ خواننده هم معرفی می کنه.
آخرین عامل هم اینه که فکر می کنم آینده مختص لینوکسه اگه هورد بذاره.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #2 : 19 فروردین 1391، 02:09 ب‌ظ »
با ایجاد یک تایپیک هم همه میتونند مشارکت کنند دوست عزیز ضمن این که بحث های مشابه و این موضوعات بار ها مطرح شده .
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #3 : 19 فروردین 1391، 02:19 ب‌ظ »
نظر شخص من در مورد اوبونتو هستش که یه ضعف بزرگی داره و متاسفانه همین ضعفش خیلی در عقب موندش تاثیر منفی داره و اونم نبود پشتیبانی از فایل های صوتی و تصویری به شکل پیش فرض هست.

کلی زحمت میکشیم و دوستان رو راضی میکنیم که یه تست کنن اوبونتو رو، آخر وقتی طرف نمیتونه بدون اتصال به اینترنت حتی فایل های صوتیش رو اجرا کنه دیگه خیلی بده. (جدی نمیدونم چی جواب این گروه رو باید بدم!)

میگن این یه مشکل قانونی هست که کنونیکال گیرش هست ولی همین موضوع خیلی اذیت میکنه.

و البته در کنار انتقاد بزارید یه نکته مثبتش رو هم بگم که یونیتی هست.
کاربرهای جدید خیلی از یونیتی خوششون میاد ;)
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #4 : 19 فروردین 1391، 02:57 ب‌ظ »
معنای دکستاپ  رو واقعا با اوبونتو میشه فهمید ،راحتی کار،عدم هنگ ،امنیت بالا و....

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #5 : 19 فروردین 1391، 02:58 ب‌ظ »
علاوه بر نکات بالا رایگان بودن و بدون محدودیت
« آخرین ویرایش: 19 فروردین 1391، 03:00 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #6 : 19 فروردین 1391، 04:24 ب‌ظ »
۱- روی هر سخت افزاری نصب می شود از دوربین عکاسی گرفته تا بزرگترین ابرکامپیوتر ها.
۲- آزاد است هم از جهت سورس هم از جهت فلسفه!
۳- توزیع ها مختلف بر اساس نیاز کاربران  وجود دارد.
۴-برای پردازش داده ها حجیم تنها گزینه است
« آخرین ویرایش: 19 فروردین 1391، 04:28 ب‌ظ توسط alend »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 19 فروردین 1391، 05:26 ب‌ظ »
اخطار: از ایجاد تاپیک‌های تکراری خودداری کنید
تاپیک‌ها با هم ادغام و به انجمن کافه اوبونتو منتقل شد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین shotor

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
« پاسخ #8 : 19 فروردین 1391، 07:48 ب‌ظ »
سلام
با تشکر از ناظر انجمن به دلیل تغییر انجمن موضوع
دوستان لطفاً نظرات خود را درباره توانایی هایی که در شبکه و از مدیر پرونده و ...
در لینوکس دیده اید را بیان کنید
با تشکر

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #9 : 19 فروردین 1391، 09:50 ب‌ظ »
یکی از بزرگترین خوبیهایی که داره و هیچ کدام از دوستان اشاره نکردن اینه که مدیریت فوق العادی رم اونه من وقتی از ویندوز استفاده می کنم بعد باز کردن چند برنامه و خارج شدن از اونها میزان رم استفاده شده به شدت بالا میره و بعد چند ساعت برای آزاد سازی مجبور به ری استارت میشم ولی توی گنو اینجوری نیست حتی اگه چند روز هم روشن بمونه و برنامه های زیادی رو باهاش اجرا کنم باز هم رم اشغال شده با زمان بوتش تقریبا تفاوتی نداره
و اما یکی از مشکلاتش استفاده بیش از اندازه سی پی یو مخصوصا توی یونیتی برای من در کمترین میزان که سیستم بیکاره سی پی یو بین ۴ تا ۱۰ نوسان داره که میزان استفاده از سی پی یو در ویندوز در زمان بیکار بودن سیستم معمولا صفره و بعضی وقتها به یک میرسه که قابل قیاس با گنو (اوبونتو) نیست
« آخرین ویرایش: 19 فروردین 1391، 09:52 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #10 : 19 فروردین 1391، 10:00 ب‌ظ »
با سلام
سوال شما دوست عزیز دو بخش داره:
بخش اول کل سیستم‌عامله که لینوکس نیست بلکه گنو/لینوکسه. حتما الان می‌گی یعنی چی؟
خب توضیحش میشه این:
۱- من از گنو و نرم‌افزار آزاد استفاده می‌کنم چون آزاده، هم خودش و هم ما که کاربرش هستیم.
۲- من از نرم‌افزار آزاد حمایت می‌کنم و سعی می‌کنم گسترشش بدم چون به من یاد داده که با مشارکت و احترام به نظرات یکدیگر میشه دنیای بهتری داشت.
۳- بدون هیچ چشم‌داشتی سعی می‌کنه تا پاسخ سوالات من رو بده و دانش من رو بالا ببره حتی اگر این موضوع من رو از نرم‌افزار آزاد متنفر کنه. به هر حال یه روزی می‌فهمم که نرم‌افزار آزاد و جامعه‌ی کاربرانش دوستان من بودن نه دشمن من.

اما لینوکس:
۱- من از لینوکس استفاده می‌کنم چون فعلا تنها کرنلی هست که می‌تونه این جامعه رو به هم پیوند بده :)

یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #11 : 19 فروردین 1391، 11:18 ب‌ظ »
اگه منظورت کرنل هست1-آزاده2-قدرتند هست3-تو جامعه داره گسترش پیدا می کنه...معایب1-حباب های غیر آزاد زیاد توش هست2-دیکتاتوری بودن مدیریتش(لینوس)3-پافشاری برای استفاده از gpl2

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #12 : 19 فروردین 1391، 11:28 ب‌ظ »
نقل‌قول
دیکتاتوری بودن مدیریتش(لینوس)

خدایی خوب اومدی ، میخواستم یه چی بگم جاش اینجا نیست ، +1000
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین neghab_llxl

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #13 : 22 فروردین 1391، 03:24 ب‌ظ »
و اما یکی از مشکلاتش استفاده بیش از اندازه سی پی یو مخصوصا توی یونیتی برای من در کمترین میزان که سیستم بیکاره سی پی یو بین ۴ تا ۱۰ نوسان داره که میزان استفاده از سی پی یو در ویندوز در زمان بیکار بودن سیستم معمولا صفره و بعضی وقتها به یک میرسه که قابل قیاس با گنو (اوبونتو) نیست
به فرکانس کاری cpu همون لحظه نگاه کردی که ببینی روی 1.00 GHz هست ؟ یعنی سیستم شما از cpu که با 1.00 GHz  کار میکنه داره 4 الی 10 درصد مصرف میکنه که در مقایسه با ویندوز xp شاید برابر باشه ولی از 7 کمتره و تغیر دادن فرکانس کاری cpu برای مصرف بهینه یکی از قابلیت ها میباشد البته یه نظره شخصی هست فقط

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 22 فروردین 1391، 09:22 ب‌ظ »
اگر منظورتون کرنل هست که هیچ نظری ندارم، اما اگر منظورتون سیستم عامل هست مثلاً اوبونتو:

مزایا:
  • آزاد بودن (خود سیستم عامل، مجموعه ی نرم افزار ها)
    محیطی ساده، زیبا و کاربر پسند
    انتشار آپدیت ها و نسخه های جدید بصورت منظم و مداوم
    پشتیبانی و حمایت خوب جامعه ی کاربری

پ.ن: کاربر پسند بودن، به معنای کاربرپسندترین بودن نیستف ساده بودن بمعنای ساده ترین بودن نیست...
پ.ن: لزوماً این خانواده از سیستم عامل ها، برتر از سایر خانواده های سیستم عامل ها نیست (ویندوز، مکینتاش..)

معایب:
برای بنده این سیستم عامل پایداری ویندوز 7 رو نداشته، اگر بخاطر ضعف دانش بنده هست که بسته های مجاز موجود رو نصب کردم، استراتژی سیستم عامل ایراد داره
جزو معایب ذاتی محسوب نمیشه،اما نرم افزارهای تخصصی بسیار کمتری برای این سیستم عامل موجود هست (درواقع نقطه ی ضعف هست)
ضمن اینکه دوستان فرمودند هنگ نمیکنه، پس بنده گزارش میدم که شاهد هنگ کردن این سیستم عامل بودم (چندین بار)

اما من اوبونتو رو بسیار دوست دارم و همیشه سعی میکنم چیزهای جدیدتری ازش یاد بگیرم.

ضمن اینکه در دیدگاه بنده، سیستم عامل باید کاربرپسند و نیازمند به کمترین تنظیمات باشه (تفاوت داره با امکان اعمال تنظیمات و ایجاد تغییرات)، خود سیستم نباید دانش زیادی رو طلب کنه، بلکه سیستم بستر رو برای استفاده از نرم افزار ها و ابزار هایی که دانش رو طلب میکنن، به بهترین شکل که بیشترین بهره وری رو داشته باشه فراهم کنه.