انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: از نظر شما مزایا و معایب لینوکس چیست ؟  (دفعات بازدید: 17818 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
پاسخ : از نظر شما مزایا و معایب لینوکس چیست ؟
« پاسخ #30 : 31 فروردین 1391، 06:18 ب‌ظ »
سلام
مشکلاتی مثل اتصال به اینترنت از طریق دایل آپ
یا مشکل در اجرای فایلهای exe
مثلا اگر بنده یک نرم افزار آموزش داشته باشم چه جوری میتونم تو لینوکس استفاده کنم؟
۱. این که اصلا exe مال لینوکس نیست که بخواد واسش یک  مشکل!(، باگ یا هرچی) باشه
۲.یه ویرچوال باکس نصب می کنی توش XP می ریزی و از نرم افزار روبات و... ات به راحتی استفاده می کنی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #31 : 31 فروردین 1391، 10:57 ب‌ظ »
سلام
مشکلاتی مثل اتصال به اینترنت از طریق دایل آپ
یا مشکل در اجرای فایلهای exe
مثلا اگر بنده یک نرم افزار آموزش داشته باشم چه جوری میتونم تو لینوکس استفاده کنم؟مگر اینکه عکساها یا فیلمها را از توی سی دی ببینم

قرار هم نیست اجرا کنه. ولی معمولا با wine اجرا می‌شه، نشد با virtualbox مطمئنا اجرا می‌شه. ولی باز هم تاکید می‌کنم قرار نیست سی دی ای که برای ویندوز هست رو اجرا کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #32 : 01 اردیبهشت 1391، 10:11 ق‌ظ »
و اما یکی از مشکلاتش استفاده بیش از اندازه سی پی یو مخصوصا توی یونیتی برای من در کمترین میزان که سیستم بیکاره سی پی یو بین ۴ تا ۱۰ نوسان داره که میزان استفاده از سی پی یو در ویندوز در زمان بیکار بودن سیستم معمولا صفره و بعضی وقتها به یک میرسه که قابل قیاس با گنو (اوبونتو) نیست

اپلیکیشن jupiter نصب کردم و الان درصد استفاده از سی پی یو در زمان بیکاریش بین ۱ تا ۳ در نوسانه و خیلی بهتر شده
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین OMID1900

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #33 : 04 اردیبهشت 1391، 01:09 ب‌ظ »

چه چیز هایی بعد از نصب اوبونتو لازمه نصب کنیم تا امنیت بیشتر بشه،مثل نصب فایروال یا انتی ویروس در ویندوز

ایا ترمینال برای ادم های کم تجربه خطرناک نیست مثلا دستوری رو ندانسته وارد کنده وصل اینترنت هم هست سیستم مورد نفوز قرار بگیره
« آخرین ویرایش: 04 اردیبهشت 1391، 01:13 ب‌ظ توسط OMID1900 »
لعنت به سفر . .  .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #34 : 04 اردیبهشت 1391، 01:20 ب‌ظ »
چه چیز هایی بعد از نصب اوبونتو لازمه نصب کنیم تا امنیت بیشتر بشه،مثل نصب فایروال یا انتی ویروس در ویندوز

ایا ترمینال برای ادم های کم تجربه خطرناک نیست مثلا دستوری رو ندانسته وارد کنده وصل اینترنت هم هست سیستم مورد نفوز قرار بگیره

قانون انحمن اینه که برای سوال جدید تاپیک جدید بزنی. ولی چون تازه وارد هستی این بار اشکالی نداره.
امنیتت به اندازه‌ی کافی تأمین هست، فایر وال هم پیش‌فرض نصبه و در حال اجرا. چیز دیگه‌ای نمی‌خواد اضافه کنی به عنوان کاربر خانگی. اگه سرور بودی بحث فرق می‌کرد یه مقدار کمی.
نه. ترمینال اصلا خطرناک نیست، ترسیدن از ترمینال و ندوسته اجرا کردن دستورات توش خطرناکه! هر چیزی که می‌نویسی رو باید تک‌تک قسمت‌هاش رو بدونی چیه. برای این کار می‌تونی از دستور man قبل از اسم دستور استفاده کنی تا توضیحات کاملش رو ببینی ;)
سیستمت هم مورد نفوذ قرار نمی‌گیره تا وقتی بدونی چی‌کار می‌کنی. ویندوز که نیست!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #35 : 04 اردیبهشت 1391، 01:55 ب‌ظ »

قانون انحمن اینه که برای سوال جدید تاپیک جدید بزنی. ولی چون تازه وارد هستی این بار اشکالی نداره.
امنیتت به اندازه‌ی کافی تأمین هست، فایر وال هم پیش‌فرض نصبه و در حال اجرا. چیز دیگه‌ای نمی‌خواد اضافه کنی به عنوان کاربر خانگی. اگه سرور بودی بحث فرق می‌کرد یه مقدار کمی.
نه. ترمینال اصلا خطرناک نیست، ترسیدن از ترمینال و ندوسته اجرا کردن دستورات توش خطرناکه! هر چیزی که می‌نویسی رو باید تک‌تک قسمت‌هاش رو بدونی چیه. برای این کار می‌تونی از دستور man قبل از اسم دستور استفاده کنی تا توضیحات کاملش رو ببینی ;)
سیستمت هم مورد نفوذ قرار نمی‌گیره تا وقتی بدونی چی‌کار می‌کنی. ویندوز که نیست!

پس چرا زمانی که بعد از نصب ابونتو GUFW را نصب می کنیم فایروال خاموش است؟!

آفلاین OMID1900

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #36 : 04 اردیبهشت 1391، 02:08 ب‌ظ »
جالبه من فکر می کردم نباید تایپیک برای هر سوالی زد
کلا وین انجمن با انجمن های دیگه خیلی فرق داره
البته خوبه
من هم چون عضو جدید هستم دوست ندارم نظم انجمن بهم بخوره

من خیلی با ترمینال مشکل دارم.  چیزی ازش نمی دونم

چند سال پیش اولین بار که با لینوکس اشنا شدم فدورا نصب کردم که چون مشکل داشتم دیگه سمت لینوکس نرفتم تا بعد سه چهار سال الان

خیلی دوست دارم دستورات ترمینال رو به خوبی بدونم
لعنت به سفر . .  .

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #37 : 04 اردیبهشت 1391، 06:36 ب‌ظ »
پس چرا زمانی که بعد از نصب ابونتو GUFW را نصب می کنیم فایروال خاموش است؟!

فایروال بصورت پیش فرض نصبه ولی off
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین dani2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #38 : 16 آبان 1391، 10:57 ق‌ظ »
باسلام خدمت اساتید محترم دوستان لطف کردن و هر کس نظرش در مورد مزایا و معایب این سیستم عامل گفته ولی تمام اینا تا اونجایی که من فهمیدم نظرات شخصی بوده میشه یکی لطف کنه و از یه منبع رسمی این مزایا و معایب بگه من این ترم پروژه دارم و پروژمم در مورد اوبونتو میخوام اطلاعاتم با منبع بگم

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #39 : 16 آبان 1391، 11:07 ق‌ظ »
باسلام خدمت اساتید محترم دوستان لطف کردن و هر کس نظرش در مورد مزایا و معایب این سیستم عامل گفته ولی تمام اینا تا اونجایی که من فهمیدم نظرات شخصی بوده میشه یکی لطف کنه و از یه منبع رسمی این مزایا و معایب بگه من این ترم پروژه دارم و پروژمم در مورد اوبونتو میخوام اطلاعاتم با منبع بگم

به نظرم بهتره خودت یه مدت باهاش کار کنی مثلا یک ماه بعد با نظر بقیه یه جمع بندی کنی و یه نتیجه بگیری...

آفلاین dani2

• Newbie
  • *
« پاسخ #40 : 16 آبان 1391، 07:23 ب‌ظ »
والا یه مدت علاقمند شده بودم که از لینوکس استفاده کنم اما یه مدت که کار کردم دیدم یه سری مشکلات کوچیک داره که نمیشه باهاش کار کرد مثلا نبود یه دانلود منیجر قدرتمند در حد IDM البته چون من کارم دانلود کردنه برا همین این یه مشکل اذیتم میکنه بیشتر دانلود منیجر های موجود امتحان کردم ولی هیچ چیز مثل IDM راحت نبود اگه این مشکلم حل میشد دیگه کلا میرفتم سمت لینوکس

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #41 : 16 آبان 1391، 08:24 ب‌ظ »
والا یه مدت علاقمند شده بودم که از لینوکس استفاده کنم اما یه مدت که کار کردم دیدم یه سری مشکلات کوچیک داره که نمیشه باهاش کار کرد مثلا نبود یه دانلود منیجر قدرتمند در حد IDM البته چون من کارم دانلود کردنه برا همین این یه مشکل اذیتم میکنه بیشتر دانلود منیجر های موجود امتحان کردم ولی هیچ چیز مثل IDM راحت نبود اگه این مشکلم حل میشد دیگه کلا میرفتم سمت لینوکس

خوب به نظرم بهترین گزینه استفاده از اریا هست :

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,40582.0.html

اما خوب برای حجم زیاد و اینکه کلا کارتون دانلود کردنه،برای کنترل راحت کار همون IDM یه چیز دیگه هست...

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
« پاسخ #42 : 16 آبان 1391، 08:29 ب‌ظ »
اگه اینو امتحان کنی باید کلا بیای سمت لینوکس ،در حد idm  هست( :'()

http://sourceforge.net/projects/flareget/files/latest/download
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین dani2

• Newbie
  • *
« پاسخ #43 : 17 آبان 1391، 12:50 ق‌ظ »
ممنون از راهنماییت دوست عزیز من uget رو هم قبلا امتحان کردم ولی قابلیت ادامه دانلود نداره یعنی بعد ریست کردن سیستم دیگه نمیتونستم فایلم دانلود کنم باید از اول دانلود میکردم این حرفمم تو یکی از پستها که دوستان نوشتن ثابت شده اینم لینکش http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,5998.135/topicseen.html
پاسخ 141 ببینید
« آخرین ویرایش: 17 آبان 1391، 01:05 ق‌ظ توسط dani2 »

آفلاین dani2

• Newbie
  • *
« پاسخ #44 : 17 آبان 1391، 01:07 ق‌ظ »
خوب به نظرم بهترین گزینه استفاده از اریا هست :

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,40582.0.html

اما خوب برای حجم زیاد و اینکه کلا کارتون دانلود کردنه،برای کنترل راحت کار همون IDM یه چیز دیگه هست...

این که تو ترمیناله من دنبال یه چیز گرافیکی هستم برا من تازه کار ترمینال یکم سنگینه
« آخرین ویرایش: 17 آبان 1391، 01:11 ق‌ظ توسط dani2 »