سلام.
خیلی برام جالبه که دوستان یا خیلی ک باهاش کار کردن یا اصلا باهاش کار نکردن میان طوری با آب و تاب از اوبونتو تعریف میکنن که ...
سلام.
والا اپن سوز تعریفشو شنیدم ولی به راحتی اوبونتو نیستش. مخصوصا نصب برنامه ها. اینجا یه فایل deb دانلود میکنی و با 2 کلیک میتونی نصبش کنی ولی نصب برنامه روی اون خیلی سخته.
اپن سوز بر اساس رد هت ساخته شده.
قدر اوبونتو رو بدون. توضیع های دیگه مثل اوبونتو به این سادگی نیستن.
تو اپن سوزی یه ویژگی هست به نام one click install که شما مثلا میخوای کدکها رو نصب کنی میری تو نت تو سایتش جایی که برا نصب کدک هست یه کلیک میکنی و شروع میکنه به نصب.به همین راحتی.
قبلا پشتیبانیش بهتر از الان بود ولی احساس میکنم و اینجوری که من اینور اونور خوندم زیاد آیندش روشن نیست.میز کار اصلیش kde است.آفیس با خودش هست البته حجمش در حد یه cd هست اینی که شما میگی احتمالا نسخه edu رو یگی که کلی برنامه اضافه داره و از اول کدکها و هزارتا چیز دیگه رو با هم داره.خود kde وقتی نسخه جدیدی رو میخواد نمایش بده اون رو رو سوزی نصب میکنه و منتشر میکنه ازینجا معلومه kde اش خوب کانفیگ شده.البته گنوم واقعا عالی داره.انجمنش هم بدک نیست و فروم فارسی داره.
دیگه جونم برات بگه!!آهان.در مورد سخت افزار سوزی(دقیقتر بگم اپن سوزی) به پشتیبانی سخت افزاری در حد بسیار بالا بین سایر توزیعها معروفه.
خود من تنها توزیعی که پرینتر hp ام رو راحت نصب کردم همین سوزی بود.
به امتحانش میارزه.شایدم کاربرش شدی.منتها نسخه زیر یک گیگش رو دانلود کن.
ضمنا فراموش کردم بگم،اون یاست که alend عزیز گفت یه جورایی تو گنو لینوکس تکهوتا نبینیش و باهاش ور نری متوجه نمیشی.