0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من یکی بار قبلا نصبش کردم ظاهر خیلی خوبی داره و خوب سفارشی شده و برنامه های خوبی به صورت پیش فرض روش نصب بود مثل سامبا و یک فایروال که اسمش رو یادم نمیاد ولی یه مشکل داشت و باعث میشد که MBR نابود بشه بعد پاک کردنش دیگه اکس پی بوت نمی شد (حتی پس نصب دوباره) و باید درایو سی رو low level format می کردم یا اینکه ویندوز سون نصب کنم
نقلقول از: MustafaJF در 27 فروردین 1391، 10:43 قظمن یکی بار قبلا نصبش کردم ظاهر خیلی خوبی داره و خوب سفارشی شده و برنامه های خوبی به صورت پیش فرض روش نصب بود مثل سامبا و یک فایروال که اسمش رو یادم نمیاد ولی یه مشکل داشت و باعث میشد که MBR نابود بشه بعد پاک کردنش دیگه اکس پی بوت نمی شد (حتی پس نصب دوباره) و باید درایو سی رو low level format می کردم یا اینکه ویندوز سون نصب کنمدقیقا در مورد نصب در کنار ویندوز بسیار بسیار بدقلق هست!انعطافی که اوبونتو برای نصب در کنار ویندوز داره رو در هیچ توزیع دیگری (به جز آریوس، مینت ، جبیر و ... که بر مبنای اوبونتو هستند) نمیتونید ببینید!واقعا استفاده از این توزیع در کنار ویندوز یا سیستم عامل های دیگه صبر ایوب میخواد
نقلقول از: prp-e در 27 فروردین 1391، 11:30 قظنقلقول از: MustafaJF در 27 فروردین 1391، 10:43 قظمن یکی بار قبلا نصبش کردم ظاهر خیلی خوبی داره و خوب سفارشی شده و برنامه های خوبی به صورت پیش فرض روش نصب بود مثل سامبا و یک فایروال که اسمش رو یادم نمیاد ولی یه مشکل داشت و باعث میشد که MBR نابود بشه بعد پاک کردنش دیگه اکس پی بوت نمی شد (حتی پس نصب دوباره) و باید درایو سی رو low level format می کردم یا اینکه ویندوز سون نصب کنمدقیقا در مورد نصب در کنار ویندوز بسیار بسیار بدقلق هست!انعطافی که اوبونتو برای نصب در کنار ویندوز داره رو در هیچ توزیع دیگری (به جز آریوس، مینت ، جبیر و ... که بر مبنای اوبونتو هستند) نمیتونید ببینید!واقعا استفاده از این توزیع در کنار ویندوز یا سیستم عامل های دیگه صبر ایوب میخواد اینو که یک کمی بد قلق است من خودم 2 سال است که با اوبونتو کار میکردم دیروز کلا رفتم و suse را نصب کردم اول که میز گار گنوم را اصلان نپسنیدیم ولی میز کاری kde واقعا جالب بود توی نصب برنامه ها هم مثلا team کمی اذیت میکنه ولی درکل توضیع خوبیه به نظر بنده از اوبونتو و مینت و دبیان و ارچ و فدورا که کار کردم بهتر است
اپن سوزه که به جامعه کاربریش دیپورت شدسوزه رو الان کدوم شرکت داره توسعه میده ؟
مایکروسافت
نقلقول از: prp-e در 18 تیر 1391، 06:29 بظمایکروسافتمایکروسافت سهامدارشه یا توسعه دهنده ؟
سوزه رو الان کدوم شرکت داره توسعه میده ؟
با سلام میخواستم اگر کسی اپن سوز امتحان کرده بگه چه جوریه مثل اوبونتو راحته یا نه پشتیبانی فارسی داره یا نه وبرنامه هایی از اوپن آفیس داره یا نه و نصب درایو ها راحته یا نه؟چون خیلی حجمش بالاست خواستم راهنمایی بگیرم میرزه دانلود کنم یا نه؟
نقلقول از: MustafaJF در 18 تیر 1391، 06:11 بظسوزه رو الان کدوم شرکت داره توسعه میده ؟بخشی از The Attachmate Group.
اگه اوبونتو رو تازه داری استفاده میکنی و هنوز جا واسه یاد گرفتن داری همین اوبونتو رو بچسب و ولش نکن
از دوستان ممنون چون تنها مشکلی که با اوبونتو داشتم گرما بود البته الان دارم از لوبونتو استفاده می کنم. اگر تا حالا نرفتم سراغش بخاطر اینکه آپدیتش فقط تا 60 روز رایگانه .