درود و شب خوشی...
جمع پیشنهاد برای آریوس تبدیل شده به (آریوسپل)
خدارو چه دیدی آقا مهدی بکن این کارو تو گینس ثبت میشی...
اگر کار جناب مهدی ارزش بالایی نداشت هرگز مطلبی درج نمیکردم.
من کلام تلخی دارم شرمنده ولی همیشه سعی کردم صراحت بیان داشته باشم...
واقعا از مطالبی که نوشتید خجالت نمیکشید؟ آزاد بودن یا نبودن چه ربطی به عموم مردم داره؟ شاید برای یک قشر خواص در حد تقدس باشه ولی عمومیت نداره...
چندتا گرافیست حرفه ای میشناسید که اگه بهش بگید گیمپ آزاد
ولی فوتوشاپ بسته :-Xیه انقلابی در وجودش قلیان میکنه همه سیستمای اپلشو میشکنه میره یه پنتیوم2 جمع میکنه فقط به عشق گیمپ و آزادی ...
میدونید این حرفها مثل چی میمونه؟ مثل اینکه همه این شرکتها که نرم افزار حسابداری برای مشاغل مختلف دارن تولید میکنند که باعث سرعت و سهولت شدن از اونور باعث این شدن که حسابدارها جمع و تفریق یادشون بره اصلا غلت کردن باید برن توی اکسل فرمول نویسی کنن نه نه صبر کن باید برن زبان پیتون یاد بگیرن از اونجا یه برنامه بنویسن نه نه صبر کن باید برن اسمبل یاد بگیرن نشد که بابا اطلا غلت میکنند اینوری میان باید برن با کاغذ و چرتکه حساب کتاب کنند. اگه نکند با جامه آزاد مبارزه کردن باید کشتشون این متشابهان تفکری اپلیوووووووووووووووو......خلاص
عزیزان مطالبشون بر مبنای واقع بینی استوار است پس واقع بین باشیم اعضای این انجمن چند چندوم انجمنهای ویندوزیه
اپل تازه داره توی ایران جا باز میکنه ولی مقدار مطالبشون داره به این انجمن و متشابهاش میرسه...
فکر میکنید چرا؟ یک دلیل داره سهولت... زیبایی ساختنیه هرچند جهان به نوعی مدیون اونیه که ازش متنفر هستید.
این آقایی که شماها ازش متنفر هستید یه جورایی یک قدم جولوتر از نیاز مردم قدم بر میداشت. حالا دوست نداشت کسی از فکرش غیر از خودش سود ببره مقوله ای کاملا متفاوته ایشون شهامت این رو داشت که چیزی رو که شما فردا نیاز مندش میشید رو امروز بهتون بده چرا چون شما هنوز نیاز خودتون رو نشناختید ولی اون درکش کرده و راه حلشو براتون ساخته و این خوبه برای عموم مردم که کاربر هستند و باقی خواهند ماند.
اینکه آرچ خیلی آموزنده است چه اهمیتی برای کسی داره که وقتی رایانشو روشن میکنه میخواد دیواره حساب کاربریشو ببینه فرقی داره فایرفاکس باشه یا اینترنت اکسپلوره شاید بعد از چند وقت اتفاقات باعث بشه که بره سراغ کروم یا فایرفاکس ولی آیا هرگز میفهمه متن بازه یا بهتر بپرسیم چند درصد از اونهایی که دارن از فایرفاکس کروم اندروید استفاده میکنند میدونند متن بازه وچند درصد از اونایی که میدونند متن بازه میدونن متن باز بودن یعنی چی و یا اصلا برای کاربر عمومی چه اهمیتی داره شاید قیمت اهمیت بیشتری داشته باشه تا متن باز بودن...
آقا مهدی کاری که انجام میدید بسیار عالیست هدفی که دارید بلا شک صحیح است. و از همه مهمتر آنکه هرچه دیگران حرف میزنند شما عمل میکنید. و من شخصا به شما افتخار میکنم. واقعا شرمندم که آنقدر بلد نیستم که بتوانم مشکلات نسخه بتای شمارو ببینم چون یک کاربر کاملا عادی هستم ولی نسخه بتا رو دانلود کردم که تعداد بار شما افضایش داشته باشه.
وقتی من با آریوس شما که روی فلشم نصب کردم در منزل دوستان بالا میام و با افه میگم من با سیستم عامل خودم بالا میام حال نمیکنم دوساعت لنگه ویندوز زاقارت شماها بمونم. نمیدونی چه حالی میده و چندتا از دوستانم رو آریوسی کردم که همه را مدیون شما هستم که به عمل کار بر آوردید...
کسی که نیازمند به یادگیریه راه خودشو بلد پیدا کنه.. اگر ما کسی رو مجبور به یادگری کنیم رسما داریم بهش توهین میکنیم چراکه داریم بهش میگیم تو خیلی چیزهارو نمیفهمی بیا ما بهت یاد بدیم غلت میکنی از رایانه اونجوری استفاده میکنی اینجوری که ما میگیم استفاده کن...
یاد داستان دوربین توی کلاه قرمزی 91 افتادم که فامیل دور چیا گفت...
همچین زیاد هم مهم نیست که حتما جوابگوی هر مطلبی باشی. فکر میکنم دیل کارنکی گفته مطمئن نیستم
من راه خوشبختی را نمیدانم ولی راه بدبختی را میدانم و آن این است که همه را از خو راضی نگاه داری...
غلط هم از قصد غلت نوشتم ...