درودی گرم بر تعادل ذهنتان...
اول از همه یک معذرت خواهی. از پاسخ به اون عزیز معذورم چون خانواده ای که گفتند نباید رایانه داشته باشند حالا سیستم عاملش یا نرم افزارهاش بماند... و فکر نمیکنم ادامه این بحث عبص ارزشی داشته باشد. من شخصا تمام حرفهایی که زدم را پس میگیرم و حق را کاملا به شما میدم و طبق صحبت شما ویندوزیها دزد و پولدار هستنند...
و اما خدمت دانیل خان بهزادی که هم اسم و نام خانوادگیتان پارسی است...
با اجازه توضیحی بر کل مطلب میدهم. امید که پاسخ شما باشد.
اول اینکه اسم این تاپیک چیست از نظر من مهم نیست. چون این مطالب از بحث پیشنهاد های آریوس به این جا کشید. که سادگی وسهولت یک سیستم عامل رسیده به هدف آزادی...
خیلی از ماها از کلمات معانی که دوست داریم برداشت میکنیم. نه معانی که باید. برای همین گه گاه در درک مطلب دچاره خطشه میشویم...
ارزشمند بودن یک چیز با قیمتدار بودن آن متفاوت است.
یک هدیه قاب عکس میتواند از یک ساعت طلا با ارزشمندتر باشد. در صورتی که قیمتی ندارد...
آزادی یک ارزش است که باید درک شود و مهتاج تجربه است و این تجربه میتواند هزینه داشته باشد و نه حتما و اجباری...
وقتی قرار است ما شرکتی را برای فعالیتی ثبت کنیم نیازمند فضایی برای آن امر هستیم که میتواند منزل باشد ولی از نظر قانون قابل قبول نیست. باید فضا اداری باشد حال بگذریم که خیلی ها منزل و دفتر کارشان یکی است. ولی وقتی کارشان توسعه میابد ناخواسته مهتاج فضایی بزرگتر و قانونمندتر میشوند.
پس برای داشتن فضای کاری مناسب باید هزینه پرداخت شود. حالا چون ما در دنیای مجازی دارای ابزار رایگان هستیم نباید ابزاری که دارای قیمت هست را محکوم کنیم. حالا چون ماهیت اشتباهی دارن جای بحث دارد.
آزادی را برای مدتی فراموش کنید. قرار است برای آریوس مبلغی قرار دهیم که بفروش برسد. چه اتفاقی میافتد؟
میخواهیم تبلیغ کنیم. آزادی نداریم که روی آن مانور دهیم. چه داریم در مقابل مک و یا ویندوز رو کنیم.
ما میخواهیم به یک فرد عامی بفهمانیم یک قاب عکس ارزشمندتر از یک ساعت طلا است. حرفهای ما بسیار زیباست اما چقدر قویتر از برق طلایی است که قابل دیدن و لمس کردن در همان لحظه است.
وقتی من راجب بازی گرشاسپ صحبت کردم منظورم کرک نبود منظورم قیمت بود این بازی -3500-3000تومان بود. و فکر نمیکنم اگر کسی بخره پولدار باشه... اگر تمام بازیهای خارجی هم قابل پخش مستقیم در ایران بود و در همین رده قیمتی هم بود فکر میکنم از اون دزد ها خیلی کم میشود( گرفتی بعضیها دزد نیستند
) مثل اتفاقی که برای آنتی ویروسها افتاد که قابلیت پخش مستقیم گرفتند.
برای کسی که یک لبتاپ خریده بالای 800-900 هزار تومان و دارای سیستم عامل اصلی میباشد. 40-50 هزارتومان خرید آنتی ویروس بازهم فکر نمیکنم فرد را جزو پولدارها قرار بده...
در مورد مثال پراید هم باید بگویم شما چقدر قدرت دارید که در ذهن طرف نفوذ کنید؟ بله آن فرد هم خود را در خطر میندازد هم دیگری را... چاره ای نیست. اما تجربه آن فرد ارزشمند است و قابل توسعه برای بدست آوردن درک دیگران...
در مورد گوشی هم قصدم قیمت بود و امکانات... حالا قرار است سیستم عاملی رایگان در اختیار قرار بگیرد با امکانات بالا که اگر بتوانیم سهولت را بیشتر در آن جای بدیم خودش باعث تبلیغ خودش میشود...
یادم وقتی اولین بار با یونیتی روبرو شدم چقدر بدم اومد ودر لینوکس ریویو نظر دادم که ویندوز و مک رو mp3 کردن. ولی بعد از مدتی که باهاش کار کردم متوجه شدم چقدر قدرتمند ساخته شده و واقعا یک تفکر بالا پشتشش وجود داره... و سرسخت حامیش شدم...
راجب مطالبی هم که تفاهم داشتیم. حرفی نداشتم. دو جواب (بله) و (پول دار) خیلی خوب اومدی کم آوردم...
ویرایش:
راستی یادم رفت بگم. تشکر که باعث شدید جلوی دوستام کلی پز بدم که کلی پولدار هستم. و اونها هم کلی پیشه من ضایع شدن که دزد هستن........