این اوبونتو برای اندروید نیست، نصاب اوبونتو بر روی اندرویده. یعنی با این تو محیط اندروید اوبونتو به صورت مجازی نصب میشه. اما داستان اوبونتو برای اندروید فرق داره. با نصب کردن اون، موقع داک کردن گوشی اوبونتو و اندروید به خاطر داشتن هستهی مشترک، همزمان روی دوتا هستهی پردازنده اجرا میشن و یه سیستمعامل اوبونتوی کامل خواهیم داشت که میتونیم توش از برنامههای اندرویدی استفاده کنیم، اساماس بزنیم، زنگ بزنیم و…
سلام
اون اوبونتو برای اندوید رو بی خیال
این که تو محیط اندروید اوبونتو به صورت مجازی نصب کنه چیه این جوری که نوشته بودن از امکاناتش اینه که:
سیستم عامل کامل اوبونتو
یونیتی ۲ بعدی
کار کردن مدیریت بروزرسانی (Update Manager) بدون مشکل
کار کردن مرکز نرم افزاری بدون مشکل
اپن آفیس
فایرفاکس
قابلیت دسترسی به اطلاعات داخل SD کارت
وجود اوبونتو و اندروید در کنار هم
ولی مسئله اینکه تمام تصاویری که گذاشتن تصاویر اوبونتو های قدیمیه - بدون یونیتی - با اینکه توی امکاناتش نوشته یونیتی این شبه رو ایجاد می کنه توی اوبنتو های جدید کار نمی کنه
و اینکه این لینک هایی که من گذاشتم بدرد می خوره یا نه؟
چون من که خودم هیچ وسیله اندرویدی ندارم که امتحان کنم.
می خواستم ببینم اگر کار می کنه راجع به خرید یه تبلت اندروید هم فکر کنم - چون در شرف خرید تبلت هستم. ولی یه تبلت دیگه رو انتخاب کردم Tablet Gigabyte S1080 SSD 64GB -
این هم یه لینک دیگه :
http://bank.iran30t.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%84/