انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: درخواست راهنمایی - نصب اوبونتو روی موبایل  (دفعات بازدید: 6070 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
سلام خسته نباشید
من یه چیز هایی در مورد اوبونتو در آندورید شنیدم. به نظرم جالب باشه. می خواستم بدونم کسی چیز بیشتری می دونه؟
اصلا اوبونتو یه سیستم عامل دستکاپیه توی موبایل - با توجه به تفاوت های موبایل و دسکتاپ حداقل در مورد اندازه صفحه نمایش - کارایی داره؟
کسی می دونه اونایی که موبایل آندروید دارن چطوری می تونن ازش استفاده کنن؟ اونایی که مثل من موبایلشون آندورید نیست - ویندوز موبایل - چطور؟
در ضمن این رو هم شنیددم که اوبونتو می خواد نسخه مخصوص موبایل رو هم تولید کنه ... اگر کسی خبری داره لطف کنه ... و اینکه آیا قرار با نسخه دسکتاپی فرق داشته باشه یا مثل همون باشه؟ قابل نصب روی همه موبایل ها خواهد بود یا باید بری با سخت افزار بخری - توی موبایل از کارخونه نصب شده باشه -
خیلی ممنون
ET

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1317

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : درخواست راهنمایی - نصب اوبونتو روی موبایل
« پاسخ #2 : 22 فروردین 1391، 05:55 ب‌ظ »
سلام. اونی که شنیدی رو اشتباه برداشت کردی. قرار نیست توی گوشی اندرویدی با اوبونتو کار کنی، بلکه گوشی اندرویدی‌ات رو تبدیل به یه کامپیوتر یا تلویزیون اوبونتویی می‌کنه. یعنی باید به وسیله‌ی داک اون رو به مونیتور و ماوس و کی‌برد یا تلویزیون وصل کنی تا بتونی از اوبونتوی داخلش استفاده کنی. مزیتش هم به اینه که دیگه لازم نیست با خودش لپ‌تاپ ببری، گوشی‌ات همراته، هرجا خواستی داکش می‌کنی و استفاده می‌کنی.
فعلا هم فقط برای اندروید اومده و احتمال این که روی ویندوز موبایل‌ها یا آی‌فون‌ها بیاد تقریبا صفره، چون برای این‌کار داره از قابلیت‌های لینوکس در در هر دو سیستم اوبونتو و اندروید یکیه استفاده می‌کنه.
این که اوبونتو می خواد نسخه مخصوص موبایل رو هم تولید کنه هم صحت داره و تا ۲۰۱۴ منتشر می‌شه. مسلما در پوسته با نسخه‌ی دسکتاپ تفاوت داره و تکنولوژی‌های چندلمسی و… در اون بهتر پیاده‌سازی شده، ولی در اصل همون سیستم گنو/لینوکسی خواهد بود که نسخه‌ی دسکتاپ هست. خود سیستم‌عامل آزاد هست ولی ممکنه هر شرکت سازنده‌ای از راه‌اندازهای سخت‌افزاری غیرآزاد استفاده کنه، برای همین ممکنه با نصب اون روی گوشی خودتون که از ابتدا با این سیستم‌عامل ارائه داده نشده بعضی از قطعات گوشی (مثلا جی‌پی‌اس، یا بلوتوث یا…) کار نکنن. با این‌حال گوشی‌هایی که از ابتدا با این سیستم‌عامل عرضه می شن تمام قطعاتشون به صورت کامل کار خواهند کرد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #3 : 28 فروردین 1391، 11:44 ب‌ظ »
اونی که شنیدی رو اشتباه برداشت کردی. قرار نیست توی گوشی اندرویدی با اوبونتو کار کنی،
سلام رفته بودم توی ویکی پدیا یه مقاله در مورد اوبونتو پیدا کنم که به این برخوردم
توی این لینک با عنوان نکسوس اس با اوبونتو  :o ??? :o
 http://en.wikipedia.org/wiki/Ubuntu_%28operating_system%29
ET

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 29 فروردین 1391، 08:40 ق‌ظ »
البته شدن که می‌شه مسلماً. کار نشد نداره! منتها این‌گونه پورت‌کردن‌ها غیراستاندارده و فقط از جنبه‌ی فان هک کردن دستگاه قابل بررسی هست. مثلا در همین مورد چون از نسخه‌ی نت‌بوک اوبونتو استفاده شده، دیگه نه گوشی زنگ می‌خوره، نه اس‌تم‌تس می‌ده، نه جی‌پی‌اس کار می‌کنه، نه شتاب‌سنج و…
برای استفاده‌ی بدون دردسر اوبونتو روی گوشی‌های همراه بهتره تا ۲۰۱۴ که اوبونتو نسخه‌ی مخصوص موبایل رو می‌ده صبر کنید ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
Ubuntu Installer for Android
« پاسخ #5 : 25 تیر 1391، 08:28 ب‌ظ »

سلام کسی از شما چیزی راجع به Ubuntu Installer for Android میدونه من تازه دیدمش خودم امتحان نکردم ولی اگر اینطور که میگن باشه خیلی جالبه تازه میگن روی تبلت هم کار میکنه که خیلی عالیه
من از اینجا مجانیشو پیدا کردم اگر کسی می تونه امتحانش کنه - ولی من تضمینی نمی کنم -
http://en.sourceforge.jp/frs/g_redir.php?m=jaist&f=%2Flinuxonandroid%2FUbuntu%2FApp%2FUbuntu+Installer+Free+V21.apk
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1391، 09:02 ق‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
این اوبونتو برای اندروید نیست، نصاب اوبونتو بر روی اندرویده. یعنی با این تو محیط اندروید اوبونتو به صورت مجازی نصب می‌شه. اما داستان اوبونتو برای اندروید فرق داره. با نصب کردن اون، موقع داک کردن گوشی اوبونتو و اندروید به خاطر داشتن هسته‌ی مشترک، هم‌زمان روی دوتا هسته‌ی پردازنده اجرا می‌شن و یه سیستم‌عامل اوبونتوی کامل خواهیم داشت که می‌تونیم توش از برنامه‌های اندرویدی استفاده کنیم، اس‌ام‌اس بزنیم، زنگ بزنیم و…

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
این اوبونتو برای اندروید نیست، نصاب اوبونتو بر روی اندرویده. یعنی با این تو محیط اندروید اوبونتو به صورت مجازی نصب می‌شه. اما داستان اوبونتو برای اندروید فرق داره. با نصب کردن اون، موقع داک کردن گوشی اوبونتو و اندروید به خاطر داشتن هسته‌ی مشترک، هم‌زمان روی دوتا هسته‌ی پردازنده اجرا می‌شن و یه سیستم‌عامل اوبونتوی کامل خواهیم داشت که می‌تونیم توش از برنامه‌های اندرویدی استفاده کنیم، اس‌ام‌اس بزنیم، زنگ بزنیم و…
سلام
اون اوبونتو برای اندوید رو بی خیال  ;)
این که تو محیط اندروید اوبونتو به صورت مجازی نصب کنه چیه این جوری که نوشته بودن از امکاناتش اینه که:

سیستم عامل کامل اوبونتو
    یونیتی ۲ بعدی
    کار کردن مدیریت بروزرسانی (Update Manager) بدون مشکل
    کار کردن مرکز نرم افزاری بدون مشکل
    اپن آفیس
    فایرفاکس
    قابلیت دسترسی به اطلاعات داخل SD کارت
    وجود اوبونتو و اندروید در کنار هم
ولی مسئله اینکه تمام تصاویری که گذاشتن تصاویر اوبونتو های قدیمیه - بدون یونیتی - با اینکه توی امکاناتش نوشته یونیتی این شبه رو ایجاد می کنه توی اوبنتو های جدید کار نمی کنه
و اینکه این لینک هایی که من گذاشتم بدرد می خوره یا نه؟
چون من که خودم هیچ وسیله اندرویدی ندارم که امتحان کنم.
می خواستم ببینم اگر کار می کنه راجع به خرید یه تبلت اندروید هم فکر کنم - چون در شرف خرید تبلت هستم. ولی یه تبلت دیگه رو انتخاب کردم Tablet Gigabyte S1080 SSD 64GB -
این هم یه لینک دیگه :
http://bank.iran30t.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%84/
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1391، 09:08 ق‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
سلام به همه
در مورد Ubuntu Installer for Android
کسی این توی این مدت کار رو امتحان کرده؟ ??? :o نتیجه چی شده؟

من رفتم یه تبلت اندرویدی خریدم
Asus Eee Pad Transformer TF300T - 32GB البته مال من قرمز نیست ;)

مشخصات فنی هم اینجاست
http://www.digikala.com/?Products=Tablet&Product=Tablet-Asus-Eee%20Pad-Transformer-TF300T-32GB&Type=Specifications#Tab
حالا باید چی کار کنم اصلا آیا لازمه که این کار رو بکنم یا نه؟ یعنی ارزشش رو داره ؟
آیا کار درستیه یا نه؟ یعنی ضرری برای سخت افزار نداره؟
یه وقتی خطرناک نباشه بدبختمون  کنه  :'( که دیگه نه اوبونتو داشته باشم نه اندروید...
اگر همه چیزش خوبه راهش چیه؟؟؟
اصلا چه مدلی از اوبونتو رو باید نصب کرد؟
 یا اینکه اصلا ابونتو خوبه یا مثلا کوبونتو و ...؟
« آخرین ویرایش: 31 تیر 1391، 11:22 ق‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خطر که نداره. فقط ممکنه یه کم سرعن رو پایین بیاره. نصب کن ببین جوابت رو می‌ده یا نه؟

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
خطر که نداره. فقط ممکنه یه کم سرعن رو پایین بیاره. نصب کن ببین جوابت رو می‌ده یا نه؟
آخه میگن دستگاه باید روت شده باشه ولی من این تبلت رو تازه خریدم هنوز روم به روش باز نشده یه کمی می ترسم
ترجیح می دم اول همه جوانب رو بررسی کنم بعد ...

یه سؤال دیگه:
این اوبونتویی که من می بینم برای موس طراحی شده نه برای صفحه تاچ حالا توی دستگاه من تاچ پد هست و کار موس رو می کنه ولی اگر بخوام از صفحه تاچ استفاده کنم چی میشه
ET

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دستگاه اندرویدی رو که نمی‌شه بدون روت استفاده کرد ازش. مثل اینه که اوبونتو داشته باشی اما روت نداشته باشی.
بعد یه پکیجی هست به اسم libtouch اگه اشتباه نکنم که عملیات موشی رو برای صفحات لمسی تبدیل می‌کنه

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #12 : 01 امرداد 1391، 04:44 ب‌ظ »
دستگاه اندرویدی رو که نمی‌شه بدون روت استفاده کرد ازش. مثل اینه که اوبونتو داشته باشی اما روت نداشته باشی.
اگه بخوام بیشتر توضیح بدم تا اونجایی که من خود فهمیدم اندروید هم روت داره ولی در حالت عادی این هسته برای کاربر قابل دسترسی نیست روت کردن یه اصطلاحیه که به عملی می گن که روت اندروید رو به صورت کامل در دسترس کاربر قرار میده.
البته چون ممکنه باعث بشه که دیگه گارانتی نداشته باشه فعلا من این کار رو نمی کنم
ET

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 01 امرداد 1391، 05:31 ب‌ظ »
تجربه به من ثابت کرده گارانتی‌ای وجود نداره. ضمن این که خود گوگل هم گفته اگه می‌دونین دارین چی‌کار می‌کنین بهتره روت کنین