0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
این موضوع رو بالا میارم چون می خوام بگم واقعا که ... یه ترجمه تقویم شمسی واسه ملتتون نمینوسید اونوقت ... لا اله الا الله :|
فعلا یه سری برنامه برای داشتن تقویم شمسی وجود داره مثل Starcalendarاین برای دوستانی که میخوان تقویم شمسی هم داشته باشند. ولی برای جایگزینی با تقویم اصلی من چیزی ندیدم
نقلقول از: Ghost Shadow در 08 شهریور 1392، 04:21 بظفعلا یه سری برنامه برای داشتن تقویم شمسی وجود داره مثل Starcalendarاین برای دوستانی که میخوان تقویم شمسی هم داشته باشند. ولی برای جایگزینی با تقویم اصلی من چیزی ندیدمپست های همین تایپیک رو بخون می فهمی چرا تقویم اصلی از فرعی بهتره ...
دوستان این افزونه هایی که در این معرفی شده به کار نمیاند؟
نقلقول از: MHA152 در 08 شهریور 1392، 07:17 بظدوستان این افزونه هایی که در این معرفی شده به کار نمیاند؟نه
نقلقول از: NBism در 08 شهریور 1392، 08:14 بظنقلقول از: MHA152 در 08 شهریور 1392، 07:17 بظدوستان این افزونه هایی که در این معرفی شده به کار نمیاند؟نهافزونه واسه چه ورژن از گنومه ؟ چه ورژنى دارى ؟
نقلقول از: אוּרִיאֵל در 08 شهریور 1392، 08:21 بظنقلقول از: NBism در 08 شهریور 1392، 08:14 بظنقلقول از: MHA152 در 08 شهریور 1392، 07:17 بظدوستان این افزونه هایی که در این معرفی شده به کار نمیاند؟نهافزونه واسه چه ورژن از گنومه ؟ چه ورژنى دارى ؟اصلا افزونه نمی خوام، میخوام تقویم اصلی یونیتی به شمسی ترجمه بشه، اینجوری خیلی قابلیت ها از جمله زمان گرفتن عکس ها یا ... به سیستم به شمسی اضافه میشه. باید یکی یه دستی بالا بزنه که از این ملت توقعی نمیره.
خب چجور دست باید بالا زد
مخصوصا که سورس KDE هم موجود و شاید بخش اعظمش تغییر عدد باشه چون تقویم میلادی تو سورس هست !
من قصد بدی ندارم دوستانی که هسته کامپایل می کنن و یا روی میکرو ARM می تونن لینوکس نصب کنن این واقعا واسشون کاری داره مخصوصا که سورس KDE هم موجود و شاید بخش اعظمش تغییر عدد باشه چون تقویم میلادی تو سورس هست !
الان این کد kde چجوری میشه بدست اورد بعد فرقش با یونیتی اوبونتو چیه؟بعد باچی باید نوشت؟بعد اینکه نوشتیم چجوری باید با مال خودش عوضش کنیم؟
یادت نره ما اینو واسه یونیتی میخوایما!