انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: در خواست راهنمایی در مورد نرم افزار remmina یا هر نرم افزار دیگر remote desktop  (دفعات بازدید: 3427 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
بسم الله.
سلام.
من یه سیستم تو دانشکده دارم و خودم هم تو خوابگاهم میخوام بهش ریموت دسکتاپ کنم.
قبلا teamviewer رو با هاش کار کرده بودم ولی تو سیستمم تو دانشکده نه با استفاده از AUR آرچ نه با استفاده از بسته ۶۴ بیتیش تو اوبونتو۱۲.۰۴ و نه با استفاده از نسخه اجراییش تو هیچکدوم از آرچ و اوبونتو نتونستم راش بندازم.تو هردو هم به وابستگیها گیر میداد!! هردو سیستم ۶۴ بیتی بودن.
یه سرچی زدم دیدم از remmina خیلی تعریف شده بود که خیلی هم راحت نصب شد.الان من مشکل دارم چون اصلا نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم و هیچ راهنمایی سر راستی هم ازش نیافتم!!
یکی کمک کنه.اگرم remmina نشد هر چیز دیگه شد مهم نیست.من میخوام دسکتاپم رو داشته باشم و ترمینال رو.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خیلی ساده‌هست که! یه اتصال VNC برقرار می‌کنی به سیستمت تو دانشگاه و باهاش کار می‌کنی. حالا بگو می‌خوای رو اون سیستم چی‌کار کنی که بهت بگم چی بهتره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
خیلی ساده‌هست که! یه اتصال VNC برقرار می‌کنی به سیستمت تو دانشگاه و باهاش کار می‌کنی. حالا بگو می‌خوای رو اون سیستم چی‌کار کنی که بهت بگم چی بهتره
ممنون دانیال جان.
من میخوام مثلا با wget کار کنم یا اینکه یه کدی رو run کنم.اون یه سیستم دسکتاپه که فقط یکمی قویتره.چیز خاصی نیستها!! مثلاچه کارای دیگه ای میشه کرد که من نمیدونم؟
بعد یه سوالی.ما اول به شبکه داخلی وصل میشیم بعد با pptp به نت.حالا میشه بدون نت هم من به اون کامپیوتر دانشکده ریموت کنم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
به نظرم برای این کارها ssh خیلی بهتر از remote desktop هست. اون قسمت pptp  رو هم متوجه نشدم از کدوم ور به کدوم وره و می‌خوای چی کار کنی دقیقا
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
ببینین الان تو همه دانشگاهها شما کابل شبکه رو که وصل میکنی به شبکه داخلی وصل میشی بعدش باید با pptp VPN به نت صل شی.
میگم میشه بدون اون pptp هم وصل شد؟
اون ssh رو هم من هیچی باهاش کار نکردم.میتونم باهاش دسکتاپ دانشکده ام رو ببینم؟اگه آره یه راهنمایی کنین ممنون میشم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نه خب. این طور که معلومه فقط یه سیستم تو دانشگاهتون به نت وصله که همه روی اون منتفل می‌شن و وصل می‌شن. روش خیلی بدیه، می‌شه همین‌کار رو با NAT انجام داد و نتیجه‌ی بهتری گرفت. توی این حالت فکر کنم باید یه جوری پورت ۲۲ سیستم اصلی رو به سیستم خودت ری‌دایرکت کنی و بعد ssh کنی

در باره‌ی ssh هم بهتر از دیدن دسکتاپه! می‌تونی ترمینالی که توش هستی رو تبدیل به ترمینال کامپیوتر مقصد بکی. دقیقا انگار پای همون سیستم نشستی و داری تایپ می‌کنی

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
مهندس فکر کردی با کی طرفی؟من بیل گیتس که نیستم ;D
ببینین سختش نکنین.
ssh رو برا امنیتش میگین دیگه.خوبه ولی من میخوام دسکتاپ رو هم ببینم.فکرم نمیکنم خیلی سخت یاشه ولی خب قبلا با teamviewer به راحتی اینکار رو کردم اما الان دیگه در دسترس نیست.
البته اگه بشه هم اون ssh رو بگین هم چمیدونم همین remmina رو عالیه. ;)

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
من توزیعتون رو نفهمیدم چی هستش اما اکثر توزیع ها از جمله Ubuntu رموت دسکتاب روشون نصبه و فقط باید اجازش رو بدین تا بتونین بهش remote desktop بزنین .
تو اوبونتو 11.10 که من دارم برایه تنضیمش desktop sharing هستش .تو منو unity سیرچ کنین و دقیشم انگلیسی سلیس هستش. بعد تو سیستم دوم با وارد کردن ip میتونین به سیستم وصل شین که اون هم نرم اقزارش به صورت پیش فزض نصبه. remote desktop viwerتو unity سیرچ کنین .
remmina هم دقیقا کار وصل شدن به یک سیستم از طریق remote desktop رو انجام میده که برایه اون هم باید تنظیمات remote desktop رو سیستمی که میخاین بهش رموت دسکتاب بزنین انجام شده باشه.درواقع کار همون remote desktop viwer که بالا گفتمو انجام میده ولی پیشرفته تره .(اگر ubutnu پایین تر از ورژن 11.4 استفاده میکنین اسمش terminal serveer client هستش).

ssh مشابه هستش . اول باید openssh رو نصب کنین :
sudo apt-get install openssh-serverبعد از نصب از سیستم دوم به صورت زیر بهش وصل شین. تو ترمینال بزنین.:
ssh USER@IP
یعد پسوردو بدین و وصل شدین.
----------------------------------
در حالات بالا باید به سیستم ارتباط داشته باشین که اگر شبکه دانشگاتون مثل ماباشه به شبکه داخلی که وصل بشین فکر کنم بتونین بهش وصل شین دیگه لارم به اتصال به اینتر نت نباشه.این قسمت رومتمعن نیستم

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
من توزیعتون رو نفهمیدم چی هستش اما اکثر توزیع ها از جمله Ubuntu رموت دسکتاب روشون نصبه و فقط باید اجازش رو بدین تا بتونین بهش remote desktop بزنین .
تو اوبونتو 11.10 که من دارم برایه تنضیمش desktop sharing هستش .تو منو unity سیرچ کنین و دقیشم انگلیسی سلیس هستش. بعد تو سیستم دوم با وارد کردن ip میتونین به سیستم وصل شین که اون هم نرم اقزارش به صورت پیش فزض نصبه. remote desktop viwerتو unity سیرچ کنین .
remmina هم دقیقا کار وصل شدن به یک سیستم از طریق remote desktop رو انجام میده که برایه اون هم باید تنظیمات remote desktop رو سیستمی که میخاین بهش رموت دسکتاب بزنین انجام شده باشه.درواقع کار همون remote desktop viwer که بالا گفتمو انجام میده ولی پیشرفته تره .(اگر ubutnu پایین تر از ورژن 11.4 استفاده میکنین اسمش terminal serveer client هستش).

ssh مشابه هستش . اول باید openssh رو نصب کنین :
sudo apt-get install openssh-serverبعد از نصب از سیستم دوم به صورت زیر بهش وصل شین. تو ترمینال بزنین.:
ssh USER@IP
یعد پسوردو بدین و وصل شدین.
----------------------------------
در حالات بالا باید به سیستم ارتباط داشته باشین که اگر شبکه دانشگاتون مثل ماباشه به شبکه داخلی که وصل بشین فکر کنم بتونین بهش وصل شین دیگه لارم به اتصال به اینتر نت نباشه.این قسمت رومتمعن نیستم
ممنون.
من تو اوبونتو ۱۲.۰۴ هستم.
من ترجیح میدم با همون remmina  کار کنم که نرم افزار پیشفرض اوبونتو هست برا ریموت.
من به اون دسکتاپ شیرینگ رفتم و تیک اجازه زو دادم و براش پسورد تعیین کردم.
حالا باید چیکار کنم.ip  و همون پسورد رو تو remmina  بزنم  و تموم
نیاز نیست که یک پشت این سیستم باشه و برا ورود اولیه اکی بده که؟ هست؟

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
اون تیک you must confirm each access ...
اگر بردارین لازم نیست کسی پشت سیستم باشه.

ایپی و یسوردو بزنین باید وصل بشه البته بعد از اتصال فکر کنم پسورد یوزر سیستم رو هم بپرسه.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
اون تیک you must confirm each access ...
اگر بردارین لازم نیست کسی پشت سیستم باشه.

ایپی و یسوردو بزنین باید وصل بشه البته بعد از اتصال فکر کنم پسورد یوزر سیستم رو هم بپرسه.
بعد اون یوزرنیم قضیش چی میشه؟
یوزر نیمه کامپیوتر مقصد ذو بزنم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
یوزر و پس نمی‌خواد اگه درست کانفیگ کرده باشی. البته می‌تونی خودت روش گذرواژه هم بذاری که بقیه نتونن به این سیستم ریموت کنن که لزومی نداره با گذرواژه‌ی سسیتمت یکی باشه

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
یوزر و پس نمی‌خواد اگه درست کانفیگ کرده باشی. البته می‌تونی خودت روش گذرواژه هم بذاری که بقیه نتونن به این سیستم ریموت کنن که لزومی نداره با گذرواژه‌ی سسیتمت یکی باشه
ببینین من ip ام رو از سایت whatismyip پرسیدم و دارم.پسورد رو هم تو کامپیوتر مقصد تو همون دسکتاپ شرینگ تعیین کردم. حالا تو باکس سرور ip مقصد رو مینویسم. تو یوزر نیم همون یوزر مقصد و پسور رو هم همون که تو دسکتاپ شرینگ مقصد تعیین کردم.
یکم فکر میکنه ولی کانکت نمیشه. باید براش پورت تعیین کنم؟ تنظیم دیگه ای مونده؟ ضمنا اون دسکتاپ شرینگ مقصد رو تنظیم کردم که بشه بهش ریموت کرد.

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 280
چک کنین ببینین بهش متصل هستین
ping IP

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
یه چک هم بکنین که آیا پورت مورد نظر در سیستمها بازه یا نه!

چک کردن وضعیت:
sudo ufw statusفعال کردن فایروال:
sudo ufw enable
باز کردن پورت:
sudo ufw allow 22که 22 همون پورت مرود نظر شما میتونه باشه!