من توزیعتون رو نفهمیدم چی هستش اما اکثر توزیع ها از جمله Ubuntu رموت دسکتاب روشون نصبه و فقط باید اجازش رو بدین تا بتونین بهش remote desktop بزنین .
تو اوبونتو 11.10 که من دارم برایه تنضیمش desktop sharing هستش .تو منو unity سیرچ کنین و دقیشم انگلیسی سلیس هستش. بعد تو سیستم دوم با وارد کردن ip میتونین به سیستم وصل شین که اون هم نرم اقزارش به صورت پیش فزض نصبه. remote desktop viwerتو unity سیرچ کنین .
remmina هم دقیقا کار وصل شدن به یک سیستم از طریق remote desktop رو انجام میده که برایه اون هم باید تنظیمات remote desktop رو سیستمی که میخاین بهش رموت دسکتاب بزنین انجام شده باشه.درواقع کار همون remote desktop viwer که بالا گفتمو انجام میده ولی پیشرفته تره .(اگر ubutnu پایین تر از ورژن 11.4 استفاده میکنین اسمش terminal serveer client هستش).
ssh مشابه هستش . اول باید openssh رو نصب کنین :
sudo apt-get install openssh-server
بعد از نصب از سیستم دوم به صورت زیر بهش وصل شین. تو ترمینال بزنین.:
ssh USER@IP
یعد پسوردو بدین و وصل شدین.
----------------------------------
در حالات بالا باید به سیستم ارتباط داشته باشین که اگر شبکه دانشگاتون مثل ماباشه به شبکه داخلی که وصل بشین فکر کنم بتونین بهش وصل شین دیگه لارم به اتصال به اینتر نت نباشه.این قسمت رومتمعن نیستم
ممنون.
من تو اوبونتو ۱۲.۰۴ هستم.
من ترجیح میدم با همون remmina کار کنم که نرم افزار پیشفرض اوبونتو هست برا ریموت.
من به اون دسکتاپ شیرینگ رفتم و تیک اجازه زو دادم و براش پسورد تعیین کردم.
حالا باید چیکار کنم.ip و همون پسورد رو تو remmina بزنم و تموم
نیاز نیست که یک پشت این سیستم باشه و برا ورود اولیه اکی بده که؟ هست؟