ترم یک دانشگاه بهمون پاسکال یاد دادند. اما از پاسکال به اون صورت خوشم نمیومد و بعد از مشورتی که تو فروم و دوستان کردم شروع کردم به خوندن جاوا. الان دارم کلاس ها و متدها را می خونم. مطالبش خیلی برام سنگینه. اما با تمرین قابل هضم هستند. راستش فکر می کنم باید قبل از اینکه جاوا را شروع می کردم باید C++ را می خوندم.
بحث شی گرایی جاوا داره منو دیوونه میکنه. آخه چرا اینقدر جاوا کار را سخت کرده؟ مثلا برای داده ها و کلاس ها و متد ها میاد سه سطح دسترسی ایجاد می کنه public , private ,
بعد هم تو این کتابی که دارم می خونم میگه این کار باعث ایجاد امنیت میشه و داده ها خراب نمیشن. آخه مرد مومن مگه عیر از برنامه نویس کس دیگه ای هم رو کد ها کار میکنه که توی کد نویسی هم جوانب امنیت را پیش رو اوردی. خلاصه برای مقدار دادن مثلا یک کلاس عمومی باید لقمه را بپیچونیم دور سرمون. آخه اینم شد. راه. و هزاران مثال دیگه که جاوا لقمه را دو سه بار دور سرش میچرخونه.
شرمنده خیلی دلم پر بود هر چی بد و بیراه بود نثار جاوا کردم.
راستش اصل سوالم این بود که :
من از نظر یاد گیری جاوا مشکلی ندارم و می تونم با وقت صرف کردن جاوا را یاد بگیرم اما می ترسم همش وقت تلف کنی باشه و در یک برهه ی زمانی دیگه مثلا بعد از خوندم چند ترم دیگه در دانشگاه راحت تر بتونم جاوا را یاد بگیرم.
آیا یاد گیری جاوا برای همه اینقدر سخته؟