انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پیش نیاز برنامه نویسی به زبان جاوا چیست؟  (دفعات بازدید: 26524 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
ترم یک دانشگاه بهمون پاسکال یاد دادند. اما از پاسکال به اون صورت خوشم نمیومد و بعد از مشورتی که تو فروم و دوستان کردم شروع کردم به خوندن جاوا. الان دارم کلاس ها و متدها را می خونم. مطالبش خیلی برام سنگینه. اما با تمرین قابل هضم هستند. راستش فکر می کنم باید قبل از اینکه جاوا را شروع می کردم باید C++ را می خوندم.
بحث شی گرایی جاوا داره منو دیوونه میکنه. آخه چرا اینقدر جاوا کار را سخت کرده؟ مثلا برای داده ها و کلاس ها و متد ها میاد سه سطح دسترسی ایجاد می کنه public , private , ??? بعد هم تو این کتابی که دارم می خونم میگه این کار باعث ایجاد امنیت میشه و داده ها خراب نمیشن. آخه مرد مومن مگه عیر از برنامه نویس کس دیگه ای هم رو کد ها کار میکنه که توی کد نویسی هم جوانب امنیت را پیش رو اوردی. خلاصه برای مقدار  دادن مثلا یک کلاس عمومی باید لقمه را بپیچونیم دور سرمون. آخه اینم شد. راه. و هزاران مثال دیگه که جاوا لقمه را دو سه بار دور سرش میچرخونه.
شرمنده خیلی دلم پر بود هر چی بد و بیراه بود نثار جاوا کردم.
راستش اصل سوالم این بود که :
من از نظر یاد گیری جاوا مشکلی ندارم و می تونم با وقت صرف کردن جاوا را یاد بگیرم اما می ترسم همش وقت تلف کنی باشه و در یک برهه ی زمانی دیگه مثلا بعد از خوندم چند ترم دیگه در دانشگاه راحت تر بتونم جاوا را یاد بگیرم.
آیا یاد گیری جاوا برای همه اینقدر سخته؟

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
درود

oo یک سری اصول داره که در جاوا به زیباترین شکلش پیاده سازی شده

جاوا پیشنیازی نداره ولی کسی که با مفاهیم oo  آشنابیی داشته باشه یا با سی ++ آشنا باشه خیلی سریعتر می تونه یاد بگیره

اگر در دانشگاهتون سی ++ رو درس می دن پیشنهاد می کنم حتی برای ۶ ۷ ماه هم شده روی زبان سی ++ کار بکنید
چون هم درستونه هم استاد دارید و هم کتاب براش زیاد هست

اون امنیت هم که گفته امنیت برنامه نویسی هست و وقتی برنامه کمی پیچیده تر بشه زیبایی کار رو متوجه می شید
وقتی ارث بری به میون بیاد و مبحث abstract  و........

اونموقع می بینید که چقدر ضروری و مورد نیاز هست
می بینید چقدر کارتون رو راحت کرده و امکان اشتباه رو کاهش داده

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
به نظر من پیش نیاز جاوا شی گرا فکر کردن هستش. فهم شی گرایی هم با خاندن کتاب شدنی هست ولی فکر کنم چون تا حالا با شی گرایی آشنایی نداشتی کمی سخت باشه و اگه یک استاد داشتی خیلی راحت تر بودی.
اگر هم تا حالا با سی پلاس آشنایی نداشتی بهتره شی گرایی رو با همون جاوا یاد بگیری به این دلیل که  فهم شی گرایی توی جاوا (فکر کنم) راحت تر از سی پلاس باشه ولی هیج شکی نیست که اگر سی پلاس بلد باشی به راحتی مفاهیم جاوا رو درک می کنی.
در ضمن اگه سی پلاس یاد گرفتی اونوقت تازه با مفاهیم لقمه پیچوندن و همه چیز رو از صفر ساختن خیلی بهتر آشنا می شی :D.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
به نظر من مهم شی گرا بودن یک زبان است. بعد از یادگیری زبان های ساخت یافته ای مثل C یا Pascal به طرف هر زبان شی گرایی که بروید همین مسائل رو پیش رو دارید و این ربطی به Java نداره.
Java دارای Syntax خوبی است و اگه قبلا C کار کرده باشین در یادگیری Java مشکلی نخواهید داشت. Java تمامی مباحث برنامه نویسی رو پوشش میده و برای شما که قصد دارید برنامه نویسی کنید بسیار مناسب است. اگه توی Java دستتون روان شه به راحتی می تونید بعدا با صرف زمان خیلی کمی برنامه نویسی تحت وب رو هم شروع کنید زیرا بخش قابل ملاحظه ای از Script ها Java Script هستند. ولی همه اینها مستلزم تلاش زیاد و کار با بانک داده است که میدونم به زودی با اون درگیر میشی ;).
موفق باشی...
Godisnowhere

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
به نظر من مهم شی گرا بودن یک زبان است. بعد از یادگیری زبان های ساخت یافته ای مثل C یا Pascal به طرف هر زبان شی گرایی که بروید همین مسائل رو پیش رو دارید و این ربطی به Java نداره.
Java دارای Syntax خوبی است و اگه قبلا C کار کرده باشین در یادگیری Java مشکلی نخواهید داشت. Java تمامی مباحث برنامه نویسی رو پوشش میده و برای شما که قصد دارید برنامه نویسی کنید بسیار مناسب است. اگه توی Java دستتون روان شه به راحتی می تونید بعدا با صرف زمان خیلی کمی برنامه نویسی تحت وب رو هم شروع کنید زیرا بخش قابل ملاحظه ای از Script ها Java Script هستند. ولی همه اینها مستلزم تلاش زیاد و کار با بانک داده است که میدونم به زودی با اون درگیر میشی ;).
موفق باشی...

](*,) ](*,) ](*,)

java !=java script

web programming != java script

جاوا اسکریپت یک زبان اسکریپتی هست که در سمت کلاینت و در بروزر اجرا میشه

و جاوا به  اندازه کافی ( یا بگیم اصل ماجرا ) ابزار برای برنامه نویسی وب داره

هیچ ربطی بین جاوا اسکریپت و جاوا نیست   ( با اینکه می تونید اونها رو در کنار هم استفاده کنید)
با فریمورک های جدید دیگه احتیاجی به جاوا اسکریپت نیست ( چون در سطح پایین تر پیاده سازی شده) و همه چی oo ‌:D

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)

جاوا میشه گفت فرا تر از یک زبان برنامه نویسی هستش زیرا برای هر کاری solution داره از جاوا داخل وسایل میکرو مثل موبایل یا ماشین لباسشویی استفاده میشه تا سرورهای قول پیکر شرکت سان.

در حالی که جاوا اسکریپ همونطور که کرگدن جان گفتن یک زبان اسکریپتی هستش که فقط داخل برازر اجرا می شه.

دو کمپانی تولید کننده این دو هم هیچ نسبت و سنخیتی با هم ندارند.

کرگدن جان اینقدر حرص نخور خودت رو پیر میکنی ها .

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
دوستان مقصود من با برداشت های شما متفاوت بود. از اونجا که این دوست ما تازه کار بودن من نخواستم این مفاهیم رو بگم وگرنه هر برنامه نویس تحت وبی میدونه برنامه هایCleint Side  مثل Java Script یا VB Script با Server Side مثل PHP یا Perl چه تفاوتی دارند. فقط خواستم بدونند که با فراگیری Java میتونند راحت تر وارد دنیای برنامه نویسی تحت وب بشوند.
Godisnowhere

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
خوب اشکال کار را فهمیدم چی بود.
این کتابی که داشتم می خوندم فکر می کنم فرض کرده بود من با مفاهیم شی گرایی آشنایی دارم.
منم رفتم سایت sun و tutorial اون را دانلود کردم. به نظرم بهترین منبع برای اموزش جاوا همین باشه.
شی گرایی را به خوبی توضیح داده بود. اومده بود یه دوچرخه را مثال زده بود و کلاس براش تعریف کرده بود.
الان فرق بین کتاب ترجمه شده با مرجع را به خوبی حس می کنم.
البته خوبه آدم هر دوتاش را با هم بخونه.

lomion

• مهمان
کتاب جاوای دیتل و دیتل
Java How To Program. یکی از کتابهای خیلی خیلی خوبه برای یادگیری جاوا.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
دایتل خوبه

مخصوصاً قسمت swing و awt

ولی در کل جامع ترین کتاب و فنی ترین کتابی که دیدم core java fundamental بود که دو جلد هست و واقعاً ریز ترین مطاب رو گفته
جلد دو مباحث پیشرفته تر رو گفته
و برای سان هست

http://www.amazon.com/Core-Java-TM-I-Fundamentals-8th/dp/0132354764

تو emule ویرایش ۷ اش بود شاید ۸ اش هم بشه پیدا کرد

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
بله فرمایش دوستان درسته.
کلا در زمینه شی گرایی دیتل و دیتل ( دکتر هاروی دیتل و دکتر پل دی دیتل - از یه بنده خدایی شنیدم پدر و پسر هستند) بهترین کتاب ها رو دارند. البته ترجمه هاش هم توی بازار پیدا میشه.
Godisnowhere

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
جلد اول کتاب core java fundamental تو آرشیوم پیدا کردم.
فقط جلد اولش هفصد و خورده ای صفحه هست ::) ::)

راستی هم tutorial جاوا را دارم هم این کتاب کدوم را بخونم؟
من ترجیح می دم همون tutorial خود sun را بخونم.

راستی مهمترین مشکلی که من دارم اینکه که نمی تونم برای خودم پروژه تعریف کنم و برای خودم تمرین کنم
سایتی سراغ ندارید که برای تازه کار ها سوالات و تمرینات برنامه نویسی داشته باشه؟با جواب

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
جلد اول کتاب core java fundamental تو آرشیوم پیدا کردم.
فقط جلد اولش هفصد و خورده ای صفحه هست ::) ::)

راستی هم tutorial جاوا را دارم هم این کتاب کدوم را بخونم؟
من ترجیح می دم همون tutorial خود sun را بخونم.

راستی مهمترین مشکلی که من دارم اینکه که نمی تونم برای خودم پروژه تعریف کنم و برای خودم تمرین کنم
سایتی سراغ ندارید که برای تازه کار ها سوالات و تمرینات برنامه نویسی داشته باشه؟با جواب

هر دو جاوا ۵ به بعد هستن؟
فکر کنم باید بیشتر از ۷۰۰ صفحه باشه ( شاید ویرایشش قدیمیه)
ویرایش چنده

core خیلی زبان خوبی داره و ریزترین مطالب رو گفته
حتی دلیل تفاوت با زبان های دیگه رو هم گفته و ایرادهای زبان های دیگه و برای چی این تغییرات در جاوا صورت گرفته

می تونید یه فصل از هر دو رو بخونید ببینید کدوم رو ترجیح می دید :)

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
Publisher: Prentice Hall PTRPub    Date: August 22, 2002   ISBN: 0-13-047177-1    Pages: 752

جایی برای تمرین برنامه نویسی سراغ ندارید که مثال های زیادی داشته باشه؟

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
Publisher: Prentice Hall PTRPub    Date: August 22, 2002   ISBN: 0-13-047177-1    Pages: 752

جایی برای تمرین برنامه نویسی سراغ ندارید که مثال های زیادی داشته باشه؟
جای مشخصی نه

ولی می تونید هر کتابی رو بردارید و تمرین های اونو حل کنید ( مثلاً زبان سی ++)

یا دانشگاهایی که در اون جاوا درس داده میشه

اگر خواستید منم می تونم چند تمرین براتون بگم ( دوستان دیگه هم می تونن :) )
فقط بگید چه بخش هایی رو مطالعه کردید