الآن این خبر خوشحاتون میکنه؟ EA در گردهمایی توسعه دهندگان اوبونتو
خبری بسیار خوب و جالبه و باید ببینیم بعدش چی می شه
اگرچه من مطمئن هستم که تبدیل بازی های ساخته شده برای ویندوز به بازی هایی که برای لینوکس هم کار کنه برای شرکتهای سازنده کاری ساده ای خواهد بود
دوست عزیز برچه اساسی میگی که پورت کردن بازی هایی که برای ویندوز باینری ساخته شده برای گنو/لینوکس خیلی سادست ؟؟
شرکت سازنده بخصوص EA که از انجین های اختصاصی خودش استفاده میکنه مجبور میشه تمام ساختار پابلیشتر انجینش رو تغییر بده با بتونه برای گنو/لینوکس پابلیش کنه بخصوص که توی گنو/لینوکس خبری از دایرکت ایکس نیست و مجبورن برای رندر انجین هم از OpenGL استفاده کنن و اینا بنظرتون ساده هستش ؟؟!!!!
منظور من این نبود که مثل آب خوردن یا آسونتر از اونه منظورم این بود که
۱ : اونا یه شرکت بزرگ تولید نرم افزار هستن و اگر بخوان کاری رو انجام بدن براشون راحتتر از کسای دیگه خواهد بود
۲ : به نظر من - شاید شما مخالف باشی - سازگار سازی یه موتور بازی که موجود هست خیلی راحتتر از ساخت یک موتور از هیچیه من می گم اون ها که موتورش رو دارن پس کارشون خیلی راحتتر می شه دیگه نیاز نیست خیلی بخش ها رو از اول بنویسن فقط اونجا هایی که لازم باشه اصلاح می کنن درست می شه
حالا اگر شما می فرمایید اگر بخواهن یه موتور از اول بنویسن خیلی راحتتره ... شاید هم حق با شما باشه ...
این مطلب رو هم یادم رفت بگم اگر بازی هایی برای لینوکس نوشته بشه :
با توجه به مسئله کپی رایتی که اینجا - توی لینوکس - پر رنگه شما فکر میکنید مثل وقتی که بازی های ویندوزی فت و فراوون توی مغازه ها به قیمت ارزون بود بشه؟
احتمالش هست که بشه؟ شاید هم نشه؟
در کل باید دید چی میشه