انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

استالمن یا توروالدز؟کدوم رو بیشتر دوست داری؟

توروالدز
8 (32%)
استالمن
17 (68%)

مجموع آرای اعضا: 25

نویسنده موضوع: استالمن یا توروالدز؟کدوم رو بیشتر دوست داری؟  (دفعات بازدید: 2981 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
سلام
این نظرسنجی رو ایجاد کردم تا ببینم بین کاربران سایت کدوم یکی از این دو نفر محبوبترن؟
به شخصه از توروالدز و روش کارش بیشتر خوشم میاد.استالمنو وقتی می بینم یاد انسان های غار نشین میوفتم.هرچند مهارت عجیبی که در کارش داره غیر قابل انکاره اما درگیری هایی که با توروالدز سر فلسفه‌ش داشته سال ها اثرات مضری بر لینوکس گذاشته.
با این حال منتظر نظرات شما هستم.
« آخرین ویرایش: 07 اردیبهشت 1391، 12:32 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پاسخ : استالمن یا توروالدز؟کدوم رو بیشتر دوست داری؟
« پاسخ #1 : 07 اردیبهشت 1391، 12:50 ب‌ظ »
سلام
این نظرسنجی رو ایجاد کردم تا ببینم بین کاربران سایت کدوم یکی از این دو نفر محبوبترن؟
به شخصه از توروالدز و روش کارش بیشتر خوشم میاد.استالمنو وقتی می بینم یاد انسان های غار نشین میوفتم.هرچند مهارت عجیبی که در کارش داره غیر قابل انکاره اما درگیری هایی که با توروالدز سر فلسفه‌ش داشته سال ها اثرات مضری بر لینوکس گذاشته.
با این حال منتظر نظرات شما هستم.

جفتشون ؛ چون تقریبا به یک اندازه خدمت کردند به دنیای آزاد!

اگرچه کار توروالدز ارزنده تر بوده (هسته لینوکس) :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین shotor

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
« پاسخ #2 : 07 اردیبهشت 1391، 01:12 ب‌ظ »
سلام
درگیری هایی که با توروالدز سر فلسفه‌ش داشته سال ها اثرات مضری بر لینوکس گذاشته.
دوستان عزیز اینطور که به نظر می آید فراموش کردید که استالمن بود که از دنیای بسته شرکت ها خسته شد و روش قدیم که به اشتراک گذاری برنامه و کدش در بین برنامه نویسان بود را احیا کرد
و البته این امکان را برای عموم هم فراهم آورد
و فراموش نکنید توروالدز جزی از یک مجموعه جهانی است البته این موضوع ذره ای از اهمیت کار ایشان کم نمی کند
با تشکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 07 اردیبهشت 1391، 01:18 ب‌ظ »
اگه استالمن نبود توروالدز الآن نهایتا یه کارمند جزء تو اپل بود.
من فقط یه جمله از اون متن معروف توروالدز بگم و تمام:
نقل‌قول
در حال حاضر روی سیستم عاملی آزاد برای رایانه‌های AT386 (486) کار می‌کنم (فقط برای سرگرمی؛ مانند پروژه‌ی گنو بزرگ و حرفه‌ای نیست).
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #4 : 07 اردیبهشت 1391، 01:49 ب‌ظ »
بی شک ریچارد ام استالمن

استالمن برای من مثل یک پیامبر می مونه
وقتی عکسش رو می بینم یاد نیچه می افتم به همون اندازه تابو شکن و برجسته که انسانهای زمان خودش نشناختنش این زمانی پر رنگ‌تر جلوه می کنه که بدونید کتاب چنین گفت زردتشت نیچه در دوران حیاتش تنها ۳۰۰ نسخه فروش کرد و یکی از کتابهاش که اسمش یادم نمی یاد تنها ۳ نسخه ازش فروش رفت این رو تا حدودی میشه با گنو مقایسه کرد که با تمام شایستگیها و برتریهاش کمی بیش از یک درصد کاربر داره
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #5 : 07 اردیبهشت 1391، 11:40 ب‌ظ »
سلام
درگیری هایی که با توروالدز سر فلسفه‌ش داشته سال ها اثرات مضری بر لینوکس گذاشته.
دوستان عزیز اینطور که به نظر می آید فراموش کردید که استالمن بود که از دنیای بسته شرکت ها خسته شد و روش قدیم که به اشتراک گذاری برنامه و کدش در بین برنامه نویسان بود را احیا کرد
و البته این امکان را برای عموم هم فراهم آورد
و فراموش نکنید توروالدز جزی از یک مجموعه جهانی است البته این موضوع ذره ای از اهمیت کار ایشان کم نمی کند
با تشکر
به قول دوستان این حرف رو باید با آب طلا نوشت
+1

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
« پاسخ #6 : 08 اردیبهشت 1391، 03:23 ق‌ظ »
من عمو استالمن رو چارتا دوس دارم.

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
  • لینوکس فلسفه زندگی آزاد است
    • سیستم عامل لینوکس
« پاسخ #7 : 10 اردیبهشت 1391، 11:23 ب‌ظ »
به نظر من این نظرسنجی کاملا اشتباه است
این نظرسنجی باعث تفرقه میشه. دوستان به هوش باشند.
اینکه من طرفدار استالمن یا لینوس هستم گره ای از کار و دغدغه های دنیای متن باز و لینوکس باز نمی کند.
قصد نصیحت ندارم ولی دوستان تمرکز خودتون رو بر روی بومی سازی و فارسی سازی منابع و بعدش ارتقا و ساخت نرم افزارهای جدید بذارین نه اینکه وقت عزیزمون رو بذاریم واسه اینکه بحث کنیم که چه کسی رو دوست داریم. این مساله شخصی است نباید در انجمن بحث بشه.
ناظرین لطف کنن و به جای مشاهده کمی دلسوازنه برخورد کنند.

کلبه لینوکسی من
www.linuxos.mihanblog.com

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 10 اردیبهشت 1391، 11:44 ب‌ظ »
اینکه من طرفدار استالمن یا لینوس هستم گره ای از کار و دغدغه های دنیای متن باز و لینوکس باز نمی کند.
قصد نصیحت ندارم ولی دوستان تمرکز خودتون رو بر روی بومی سازی و فارسی سازی منابع و بعدش ارتقا و ساخت نرم افزارهای جدید بذارین نه اینکه وقت عزیزمون رو بذاریم واسه اینکه بحث کنیم که چه کسی رو دوست داریم. این مساله شخصی است نباید در انجمن بحث بشه.

چه تفرقه‌ای به نظر من پرسش بسیار جالبیه و ما استالمنیها رو از این لینوسیها جدا میکنه
این که بگیم که رو دوست داریم که وقتی زیادی رو تلف نمی کنه و دوست داشتن خیلی طبیعیه
بومی سازی یعنی چی ؟؟
ارتقا و ساخت نرم افزارهای جدید که همه کاربرا انجام نمی دن فکر نکنم بیشتر از 2-3 نفر توی این انجمن اینکار رو انجام بدن البته من قصدش رو دارم و یکی دو ماه دیگه به توسعه نرم افزارهای موجود کمک خواهم کرد الان مشغول یادگیری هستم و می خوام از سی شارت به سی پلاس مهاجرت کنم

ولی نمی دونم چرا اینقدر از این لینوس تروالدز بدم میاد. خیلی بدم میاد.
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 10 اردیبهشت 1391، 11:47 ب‌ظ »
من عمو استالمن رو چارتا دوس دارم.

فقط چهارتا دوسش داری من از بابامم بیشتر دوسش دارم
ریچارد استالمن یک دنیا زیر بار منتشن

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #10 : 12 اردیبهشت 1391، 01:42 ق‌ظ »
نقل‌قول
دوست عزیز،اسم این تالار کافه ی اوبونتوست.محلی برای بحث کردن،راجع به بی اهمیت ترین چیز های ممکن.لطفا جدی نگیرید
در مورد استالمن هم باید بگم با اینکه فلسفه‌ش حاوی مفاهیم زیباییه،اما منطقی نیست.
به عقیده ایشان تمام نرم افزار ها باید آزاد باشند.چیزی که هرگز به وقوع نخواهد پیوست.
چرا باید هزاران برنامه نویس ساعت ها وقت خودشون برای خلق محصولی مثل 3d max بذارن و اون رو بدون هیچ مزدی در اختیار مردم قرار بدن؟
مهم ترین عامل تحرک انسان،انگیزه ست.انگیزه یه برنامه نویس آزاد کار چی می تونه باشه؟چیزی به جز عشق نسبت به کارش؟
آیا عشق غذا روی سفره میاره؟
نه دوستان.نرم افزار های آزاد و انحصاری باید کنار هم زندگی کنن حتی بروس پرنز-رئیس بنیاد اپن سورس-این عقیده رو داره و اگر آقای استالمن پیشرفت جامعه آزاد رو می خواد باید تا حدی از افکار تندرویانش عقب نشینی کنه.
به نظر من ، نرم افزار یکی از با ارزشترین کالای تولیدیه بشره و هیچ عیبی نمی بینم که کسی در ازای ساخت محصولی کارآمد پول دریافت کنه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 12 اردیبهشت 1391، 02:45 ق‌ظ »
دوست عزیز،اسم این تالار کافه ی اوبونتوست.محلی برای بحث کردن،راجع به بی اهمیت ترین چیز های ممکن.لطفا جدی نگیرید
در مورد استالمن هم باید بگم با اینکه فلسفه‌ش حاوی مفاهیم زیباییه،اما منطقی نیست.
به عقیده ایشان تمام نرم افزار ها باید آزاد باشند.چیزی که هرگز به وقوع نخواهد پیوست.
چرا باید هزاران برنامه نویس ساعت ها وقت خودشون برای خلق محصولی مثل 3d max بذارن و اون رو بدون هیچ مزدی در اختیار مردم قرار بدن؟
مهم ترین عامل تحرک انسان،انگیزه ست.انگیزه یه برنامه نویس آزاد کار چی می تونه باشه؟چیزی به جز عشق نسبت به کارش؟
آیا عشق غذا روی سفره میاره؟
نه دوستان.نرم افزار های آزاد و انحصاری باید کنار هم زندگی کنن حتی بروس پرنز-رئیس بنیاد اپن سورس-این عقیده رو داره و اگر آقای استالمن پیشرفت جامعه آزاد رو می خواد باید تا حدی از افکار تندرویانش عقب نشینی کنه.
به نظر من ، نرم افزار یکی از با ارزشترین کالای تولیدیه بشره و هیچ عیبی نمی بینم که کسی در ازای ساخت محصولی کارآمد پول دریافت کنه.

فکر می‌کنم شما هنوز فرق بین آزاد و رایگان رو متوجه نشدی. آیا برنامه‌نویس‌های موزیلا یا کنونیکال یا ردهت که کارشون کاملا آزاده شب زیر پل می‌خوابن؟ اتفاقا در سال گذشته ردهت یکی از سودآورترین شرکت‌های جهان بود که داره تنه به تنه‌ی مایکروسافت می‌زنه از لحاظ درآمد، ولی کارش صددرصد آزاده. پیشنهاد می‌کنم مقاله‌ی فارسی مدل توسعه‌ی نرم‌افزار آزاد رو بخونی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #12 : 12 اردیبهشت 1391، 09:36 ق‌ظ »
مگه یکی از شرایط آزاد بودن عرضه ی رایگانه اون نیست؟
شرکت هایی که اسم بردید نرم افزار آزاد تولید میکنن اما درآمدشون رو از راه پشتیبانی به دست میارن.درضمن من در یکی از پست های شما خوندم که کانونیکال از زمان تاسیسش تا الآن داره ضرر میده.
در مورد مقایسه ی ردهت با مایکروسافت هم من شما رو به مقاله ی ویکیپدیا درباره ی این دوشرکت ارجاع می دم:
en.wikipedia.org/wiki/Redhat
en.wikipedia.org/wiki/Microsoft
همونطور که می بینید شاخص Revenue برای ردهت در سال 2012 1.13 میلیارد دلار،و این شاخص برای مایکروسافت در سال 2011(یعنی همون سالی که مایکروسافت تقریبا هیچ محصول جدیدی نداشت) 69.94 میلیارد دلار بوده.یعنی چیزی حدود 68 برابر ردهت.
حالا ردهت چطور داره تنه به تنه‌ی مایکروسافت میزنه،ادعاییه که منو به تعجب واداشته. ???
در مورد استالمن هم باید بگم که این شخص حدود سی ساله که خودشو از تمام تکنولوژی های مدرن محروم کرده که به عقیدش پایبند باشه.کاری که چیزی جز تشویق عده ی معدودی از هم عقایدش رو در پی نداره.اما توروالدز برای دخترش مک بوک ایر می خره ولی روش سوزه نصب می کنه.
و در مورد کسانی که کار توروالدز رو کم ارزش تر از کار استالمن می دونن باید بگم که اگه امروز نام و نشانی از چیزی به اسم free software foundation هست به خاطر هسته ایی به نام لینوکسه.
هسته ایی که در طیف وسیعی از ابزار آلات تکنولوژی از ابر کامپیوتر های غول آسا تا قهوه ساز های خانگی کاربرد داره.
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1391، 09:55 ق‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #13 : 12 اردیبهشت 1391، 09:50 ق‌ظ »
درسته !
نرم افزار های انحصاری در آمد بیشتری دارن :|
ولی در آمد تا چقدر
اینا حرص پول دارن
مثلا استیو جابز - بیل گیتس
اینا میتونن با هم کل تهرون رو بخرن :|
یعنی یه آدم برای زندگی به چقدر پول نیاز داره ؟
نرم افزار آزاد هم در آمد زا هست در آمدش هم بیش از نیاط های برنامه نویس هست ولی این نرم افزار های انحصاری در آمدشون بیخوده به نظر من
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 14 اردیبهشت 1391، 02:49 ق‌ظ »
مگه یکی از شرایط آزاد بودن عرضه ی رایگانه اون نیست؟
خیر، به هیچ‌وجه! شما که هنوز مفهوم آزادی رو نمی‌دونی، چه‌طور با این اطمینان در مورد همه‌چیز نظر کارشناسی می‌دی؟
در ضمن در مورد شرکت‌ها در‌آمد ملاک نیست، بلکه درصد سود و درصد رشده که محاسبه می‌شه