به نظر من این نظرسنجی کاملا اشتباه است
این نظرسنجی باعث تفرقه میشه. دوستان به هوش باشند.
اینکه من طرفدار استالمن یا لینوس هستم گره ای از کار و دغدغه های دنیای متن باز و لینوکس باز نمی کند.
قصد نصیحت ندارم ولی دوستان تمرکز خودتون رو بر روی بومی سازی و فارسی سازی منابع و بعدش ارتقا و ساخت نرم افزارهای جدید بذارین نه اینکه وقت عزیزمون رو بذاریم واسه اینکه بحث کنیم که چه کسی رو دوست داریم. این مساله شخصی است نباید در انجمن بحث بشه.
ناظرین لطف کنن و به جای مشاهده کمی دلسوازنه برخورد کنند.
دوست عزیز،اسم این تالار کافه ی اوبونتوست.محلی برای بحث کردن،راجع به بی اهمیت ترین چیز های ممکن.لطفا جدی نگیرید
در مورد استالمن هم باید بگم با اینکه فلسفهش حاوی مفاهیم زیباییه،اما منطقی نیست.
به عقیده ایشان تمام نرم افزار ها باید آزاد باشند.چیزی که هرگز به وقوع نخواهد پیوست.
چرا باید هزاران برنامه نویس ساعت ها وقت خودشون برای خلق محصولی مثل 3d max بذارن و اون رو بدون هیچ مزدی در اختیار مردم قرار بدن؟
مهم ترین عامل تحرک انسان،انگیزه ست.انگیزه یه برنامه نویس آزاد کار چی می تونه باشه؟چیزی به جز عشق نسبت به کارش؟
آیا عشق غذا روی سفره میاره؟
نه دوستان.نرم افزار های آزاد و انحصاری باید کنار هم زندگی کنن حتی بروس پرنز-رئیس بنیاد اپن سورس-این عقیده رو داره و اگر آقای استالمن پیشرفت جامعه آزاد رو می خواد باید تا حدی از افکار تندرویانش عقب نشینی کنه.
به نظر من ، نرم افزار یکی از با ارزشترین کالای تولیدیه بشره و هیچ عیبی نمی بینم که کسی در ازای ساخت محصولی کارآمد پول دریافت کنه.