چرا شما فکر می کنید هرچی که چاپ شده حتما درسته
شاید وقت اون رسیده که کتاب ها رو عوض کنن
شاید اونی که کتاب رو نوشته نتونسته راه رفع مشکل رو پیدا کنه ولی من مطمئن هستم که راهی هست حتی بهتر از اون راه یک راه دیگه هست اصلا همیشه یه راه بهتر هست ...
دوست من، یک سری مفاهیم پایهای وجود داره که باید اول اونها رو یاد گرفت. من هم پیشنهاد میکنم اول سوادتو در این زمینه بالا ببری و اول یاد بگیری مثلا هسته لینوکس چطور کار میکنه، بعدش میتونی ایده بدی. ایدهای که دادی از پایه مشکل داره، کمی که در این مورد مطالعه بکنی متوجه میشی.
اینکه سواد کامپیوتری ندارم درسته قبول دارم ولی اینکه برای دادن ایده باید سواد داشت رو اصلا قبول ندارم .
همین شما که سواد داری خودتو رو توی زندان یه سری اصول و قوانین که یه سری انسان جایز الخطا مثل خودت بلکه با ضریب هوشی پائینتر از خودت درست کردن اسیر کردی فکر می کنی که اینها وحی منزل و هر کسی خلافش بگه کافر
من می گم نه تاریخ پر از اصول و پایه ها و قوانینی علمیه که سالها مردم روش قسم می خورن ولی بعدش خلافش ثابت شد رد شد رفت پی کارش
شما هم از این مفاهیم پایه این نترسید که گنده تر از اینها رد شده اینها که مالی نیستن
از همین جا به همه دوستان اعلام می کنم
مثل آب باشید همیشه راهتون رو پیدا کنید از هیچ مانعی نترسید من در وجود تک تک شما یک استیو جابز می بینم بلکه شما بهتر از استیو جابز هستید فقط خودتون باور ندارید
مثل مورچه باشید اگر به مانع رسیدید یا ازش بالا برید یا از زیرش رد شید یا دورش بزنید یا سوراخش کنید خلاصه نا امید نشید
این رو بدونید که مانع موفق شدن توی جاده نیست توی ذهن شماست اگر نتوانستن رو از ذهنتون پاکر کنید هیچ راهی بن بست نیست
از این به بعد هر کتابی که به شما گفت که تو موفق نمی شی رو آتیش بزن یه نه بلند بگو بیشتر تلاش کن
به قول ادیسون : « من هرگز نمی گویم هزار بار شکست خوردم بلکه می گویم هزار راه پیدا کردم که به جواب نمی رسد.»