انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایده خام: سیستم عامل چند هسته ای  (دفعات بازدید: 6479 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
ایده خام: سیستم عامل چند هسته ای
« : 07 اردیبهشت 1391، 06:02 ب‌ظ »
سلام
من چند وقت پیش نشسته بودم - حالا دقیقا خاطرم نیست نشسته بود یا خوابیده بود به هر حال - داشتم به این فکر می کردم تازگی ها سی.پی.یو ها چند هسته ای شده ان و پیشرفت کردنو و این حرف ها ...
اسم هسته منو به این فکر انداخت که سیستم عامل هم هسته داره - حالا نگید چه ربطی داره به چهارشنبه سوری پارسال که می گم یه ربط هسته ای - بعد به خودم گفتم چرا سیستم عامل ها نباید چند هسته ای باشن
فکرش رو بکنین اگر یه سیستم عامل داشته باشیم که چند هسته داشته باشه مثلا یکی هسته لینوکس یکی هسته ویندوز یکی هسته مک و ... چی می شه بعد برای اینکه این سیستم عامل قاطی نکنه و به اصطلاح هسته تو هسته نشه یکی از هسته ها میشه هسته مستر - ارباب - باقی می شن هسته های اسلیو - نوکر -
اون وقت مصداق این شعر می شه که شاعر می فرماید:
اگر داشته باشی چندتا هسته --- دیگه نمی خواد بگردی دنبال بسته -- بشین و نصب کن بسته دسته به دسته -- چونکه خیلی باحال هسته
توضیحات ادبی :
- بسته در اینجا مجازا یعنی نرم افزار
- هسته آخر به معنی می باشد است - در گویش محلی - و با هسته اول از نظر معنی متفاوت می باشد
« آخرین ویرایش: 07 اردیبهشت 1391، 06:04 ب‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
پاسخ : ایده خام: سیستم عامل چند هسته ای
« پاسخ #1 : 07 اردیبهشت 1391، 06:22 ب‌ظ »
توی کتاپ های سیستم عامل در باره‌‌ی نظریه ها و ساختار هایی که برای سیستم عامل گفته شد و علات شکست یک سری نظریه ها توضیح داده احتمالا با خوندنش جواب این موضوع را پیدا میکنید.
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #2 : 08 اردیبهشت 1391، 06:12 ق‌ظ »
توی کتاپ های سیستم عامل در باره‌‌ی نظریه ها و ساختار هایی که برای سیستم عامل گفته شد و علات شکست یک سری نظریه ها توضیح داده احتمالا با خوندنش جواب این موضوع را پیدا میکنید.
چرا شما فکر می کنید هرچی که چاپ شده حتما درسته
شاید وقت اون رسیده که کتاب ها رو عوض کنن
شاید اونی که کتاب رو نوشته نتونسته راه رفع مشکل رو پیدا کنه ولی من مطمئن هستم که راهی هست حتی بهتر از اون راه یک راه دیگه هست اصلا همیشه یه راه بهتر هست ...
ET

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #3 : 08 اردیبهشت 1391، 06:31 ق‌ظ »
با سلام.بهتون تبریک میگم با این ذهن خلاق.همه اختراعات اولش ایده ای بوده برای بهتر زندگی کردن بشر.(منظورم اختراعات خوب و مخترعینی که به اسایش زندگی انسانها می اندیشند مثل ادیسون)
ولی با کمال احترام جواب من برای  طرح شما اینه که:سیستم عامل چند هسته مثل یه ماشین هستش که بیش از یه فرمان داره و سه نوع موتورجت(گنو/لینوکس)بی ام و(مک)و ژیان(ماکروسافت)رو روی پیکان نصب کنی.

(این نوشته من فلبداعه بود ولی الان که قبل پست کردن میخونم یاد نامه های حمایت کنندگان مالی دانشمندان می افتم ، یا انجمن ملی علوم)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #4 : 08 اردیبهشت 1391، 11:32 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز
واقعا به خاطر ابتکار و خلاقبتت بهت تبریک می گم.
من چیز زیادی از هسته نمی دونم در واقع هیچی نمی دونم اما می دونم که اگه چیزی بخواهد قاطی بشه اون لینوکسه و داروین که این ها دقیقا فقط و فقط خود هسته اند. اما در وین مزخرفه هسته و پوسته خیلی شدید با هم قاطی شدن.
موفق باشی
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #5 : 08 اردیبهشت 1391، 01:30 ب‌ظ »
چرا دست به کار نمیشید؟

هسته مک : http://opensource.apple.com

هسته لینوکس : http://kernel.org

بیاید اینا رو سورس هاشون رو کامپایل کنید روی یک سیستم عامل ببینید چی میشه ؛ هیچ وقت از آزمایش نترسید ؛ هیچ اتفاق بدی نمیفته که هیچ ؛ میتونید در آینده خودتون یک سیستم عامل مستقل از این همه هسته و پوسته بسازید !

باور کنید تحقیق در مورد هسته شیرین ترین بخش دنیای سیستم عامله!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #6 : 08 اردیبهشت 1391، 07:06 ب‌ظ »
شاید اونی که کتاب رو نوشته نتونسته راه رفع مشکل رو پیدا کنه ولی من مطمئن هستم که راهی هست حتی بهتر از اون راه یک راه دیگه هست اصلا همیشه یه راه بهتر هست ...
دوست من، یک سری مفاهیم پایه‌ای وجود داره که باید اول اونها رو یاد گرفت. من هم پیشنهاد می‌کنم اول سوادتو در این زمینه بالا ببری و اول یاد بگیری مثلا هسته لینوکس چطور کار می‌کنه، بعدش می‌تونی ایده بدی. ایده‌ای که دادی از پایه مشکل داره، کمی که در این مورد مطالعه بکنی متوجه میشی.

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #7 : 09 اردیبهشت 1391، 10:56 ق‌ظ »
با سلام.بهتون تبریک میگم با این ذهن خلاق.همه اختراعات اولش ایده ای بوده برای بهتر زندگی کردن بشر.(منظورم اختراعات خوب و مخترعینی که به اسایش زندگی انسانها می اندیشند مثل ادیسون)
ولی با کمال احترام جواب من برای  طرح شما اینه که:سیستم عامل چند هسته مثل یه ماشین هستش که بیش از یه فرمان داره و سه نوع موتورجت(گنو/لینوکس)بی ام و(مک)و ژیان(ماکروسافت)رو روی پیکان نصب کنی.

(این نوشته من فلبداعه بود ولی الان که قبل پست کردن میخونم یاد نامه های حمایت کنندگان مالی دانشمندان می افتم ، یا انجمن ملی علوم)

واقعا خداوکیلی عجب فی البدائه ای گفتی جدا دمت گرم اگر یه همچین ماشینی داشته باشی وقتی بخواهی پرواز کنی از متور جت - به خاطر سرعت بالا - توی سربالایی ها از بی.ام.و - به خاطر قدرت بالا - و توی صافی ها هم از ژیان - به خاطر مصرف پائین - استفاده می کنی
بی شوخی می گم تو یه چیزی می شی قدر خودترو بدون از این فی البدائه ههات بیشتر استفاده کن
ET

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #8 : 09 اردیبهشت 1391، 11:27 ق‌ظ »
دوست من، یک سری مفاهیم پایه‌ای وجود داره که باید اول اونها رو یاد گرفت. من هم پیشنهاد می‌کنم اول سوادتو در این زمینه بالا ببری و اول یاد بگیری مثلا هسته لینوکس چطور کار می‌کنه، بعدش می‌تونی ایده بدی. ایده‌ای که دادی از پایه مشکل داره، کمی که در این مورد مطالعه بکنی متوجه میشی.
اینکه سواد کامپیوتری ندارم درسته قبول دارم ولی اینکه برای دادن ایده باید سواد داشت رو اصلا قبول ندارم .
همین شما که سواد داری خودتو رو توی زندان یه سری اصول و قوانین که یه سری انسان جایز الخطا مثل خودت بلکه با ضریب هوشی پائینتر از خودت درست کردن اسیر کردی فکر می کنی که اینها وحی منزل و هر کسی خلافش بگه کافر
من می گم نه تاریخ پر از اصول و پایه ها و قوانینی علمیه که سالها مردم روش قسم می خورن ولی بعدش خلافش ثابت شد رد شد رفت پی کارش
شما هم از این مفاهیم پایه این نترسید که گنده تر از اینها رد شده اینها که مالی نیستن
از همین جا به همه دوستان اعلام می کنم
مثل آب باشید همیشه راهتون رو پیدا کنید از هیچ مانعی نترسید من در وجود تک تک شما یک استیو جابز می بینم بلکه شما بهتر از استیو جابز هستید فقط خودتون باور ندارید
مثل مورچه باشید اگر به مانع رسیدید یا ازش بالا برید یا از زیرش رد شید یا دورش بزنید یا سوراخش کنید خلاصه نا امید نشید
این رو بدونید که مانع موفق شدن توی جاده نیست توی ذهن شماست اگر نتوانستن رو از ذهنتون پاکر کنید هیچ راهی بن بست نیست
از این به بعد هر کتابی که به شما گفت که تو موفق نمی شی رو آتیش بزن یه نه بلند بگو بیشتر تلاش کن
به قول ادیسون : « من هرگز نمی گویم هزار بار شکست خوردم بلکه می گویم هزار راه پیدا کردم که به جواب نمی رسد.»
ET

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #9 : 09 اردیبهشت 1391، 11:46 ق‌ظ »
ایده جالبیه!  ;)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 09 اردیبهشت 1391، 06:11 ب‌ظ »
ولی اینکه برای دادن ایده باید سواد داشت رو اصلا قبول ندارم .
بستگی به ایده داره خوب. کرنل تمام سیستم نیست و تنها جزئی از یک سیستمه. برای اینکه اینها همه با هم به درستی کار بکنند باید یک شناخت کلی از سیستم داشت و اینها رو طوری کنار هم گذاشت که بتونند با هم کار بکنند. برای این هم نیاز به شناخت سیستم دارید و مسلما اول اینکه اصلا کرنل کارش چیه و چه چیزهایی رو مدیریت می‌کنه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 09 اردیبهشت 1391، 06:43 ب‌ظ »
ببین هسته وظیفه اش ارتباط سخت‌افزار ونرم‌افزاره، نرم‌افزارها هرکدوم برای استفاده توسط یه هسته‌ی خاص کامپایل می‌شن و روی هسته‌های دیگه فابل اجرا نیستن. در ضمن با این کار در ارتباط با سخت‌افزار هم قضیه ی آشپز که دوتا بشه پیش می‌آد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #12 : 09 اردیبهشت 1391، 07:28 ب‌ظ »
ببین هسته وظیفه اش ارتباط سخت‌افزار ونرم‌افزاره، نرم‌افزارها هرکدوم برای استفاده توسط یه هسته‌ی خاص کامپایل می‌شن و روی هسته‌های دیگه فابل اجرا نیستن. در ضمن با این کار در ارتباط با سخت‌افزار هم قضیه ی آشپز که دوتا بشه پیش می‌آد
آفرین دقیقا درست می فرمائید
من هم همون اول پیش بینی کرده بودم که با هم ناسازگاری کنن اونجا هم گفتم که احتمال داره هسته تو هسته بشه مثل آدمی که دوتا سر داشته باشه
چند تا راه حل به ذهنم می رسه
یه راه هم گفتم که یکی از هسته ها master بشه بقیه slave

یه راه دیگه هم این می تونه باشه که یه هسته نوشته بشه که وظیفه اش فقط اداره وظایف بین این چند هسته - هسته هسته ها - باشه مثلا اگر نیازه که وظیفه ای انجام بشه اول هسته هسته ها تصمیم بگیره که کدوم هسته اون رو انجام بدن

یه راه حل دیگه هم راه حل ویروسیه
مثل ویروس ها که وارد سلول می شن دی.ان.ای خودشون رو می فرستن توی هسته سلول
تمام کد های هسته های مختلف بررسی بشه بعد موارد مشابه خلاصه سازی بشه موارد متضاد هماهنگ سازی بشه یه هسته ساخته بشه که خصوصیات همه هسته های والدش رو داشته باشه
ET

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #13 : 09 اردیبهشت 1391، 07:42 ب‌ظ »
البته نظر شما به این شکل بهتره! یک هسته با چندین بخش! این شدنیه اما ونی که گفتی نه! منظورم اینه که حرف شما می شه مثل داشتن چند CPU و  نه چند هسته‌ای ها و این یک!

در مورد ایدت فکر کنم که یک هسته با چنیدن بخش مختلف بهتره مثلا بخش شبکه مجزا باشه و هر بخش تو کرنل جدا نوشته شده باشه بعد باهم ارتباط برقرار کنند  و یک هسته‌ی کوچولو هم مدیریت کنه همه چیز رو! که می شه همون میکروکرنل! گرفتی چی شد؟ یعنی یه هسته‌ی کوچک داریم با چندین بخش برای مدیریت هر قسمت از سیستم که اون هسته اصلیه وظیفه‌ی مهمتری داره. این می شه همون ساختار میکروکرنل. اما اون چیزی که شما می گی یعنی هسته‌های جورباجور مثلا BSD و لینوکس! می شه آش شلم شومبا!
« آخرین ویرایش: 09 اردیبهشت 1391، 07:45 ب‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #14 : 09 اردیبهشت 1391، 10:06 ب‌ظ »
البته نظر شما به این شکل بهتره! یک هسته با چندین بخش! این شدنیه اما ونی که گفتی نه! منظورم اینه که حرف شما می شه مثل داشتن چند CPU و  نه چند هسته‌ای ها و این یک!

در مورد ایدت فکر کنم که یک هسته با چنیدن بخش مختلف بهتره مثلا بخش شبکه مجزا باشه و هر بخش تو کرنل جدا نوشته شده باشه بعد باهم ارتباط برقرار کنند  و یک هسته‌ی کوچولو هم مدیریت کنه همه چیز رو! که می شه همون میکروکرنل! گرفتی چی شد؟ یعنی یه هسته‌ی کوچک داریم با چندین بخش برای مدیریت هر قسمت از سیستم که اون هسته اصلیه وظیفه‌ی مهمتری داره. این می شه همون ساختار میکروکرنل. اما اون چیزی که شما می گی یعنی هسته‌های جورباجور مثلا BSD و لینوکس! می شه آش شلم شومبا!
آهاااااا آش شلم شولبا اینو دوست دارم
هنر این نیست که بین چیزهایی که با هم هماهنگی دارن هماهنگی ایجاد کنی
هنر اینه که بین چیزهای متضاد هماهنگی ایجاد کنی ===»> آش شلم شولبا هم شلم هم شولبا هم خوشمزه
ET