0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
با سلام و عرض خستهنباشید؛میخواستم نکتهای را درمورد مسابقهی پیامکی برنامه با عنوان «هم اکنون از چه سیستم عاملی استفاده می کنید ؟» متذکّر شوم. عنوان گزینهی شمارهی ۴ این مسابقه «لینوکس» (Linux) درج شده است. باید خدمتتان عرض کنم که در مباحث علمی اصلاً چینن سیستمعاملی وجود خارجی ندارد. «لینوکس» یک نرمافزار است درست مانند تمامی نرمافزارهای دیگر که وظیفهی آن ارتباط سامانه با سخت افزار است. چنین نرم افزاری را در علوم رایانهای «هسته» می نامند. سیستمعاملی که در مباحث غیرعلمی و بهاشتباه، لینوکس نامیده می شود در حقیقت همان سیستمعامل «گنو» (GNU) میباشد که در آن به جای هستهی اصلی این سیستمعامل، «هرد» (hurd) از لینوکس استفاده میشود. از این رو برخی به این ترکیب «گنو/لینوکس» (GNU/Linux) میگویند و مابقی به علت اهمیت بیشتر خود سیستمعامل به هسته، آن را همچنان «گنو» مینامند.استفاده از واژهی «لینوکس» برای نامیدن این سیستمعامل گرچه متأسّفانه در محافل غیرعلمی رایج است، ولی به کارگیری آن در برنامهای که خود را علمی میداند و از مخاطبینش انتظار «بهروز بودن» دارد، ناصحیح و اشتباه است. امیدوارم این نکته مورد توجه قرار گیرد.باتشکر------دانیال بهزادی
1- win 8
نقلقول1- win 8win 8 که هنوز بیرون نیومده.چطوری ازش استفاده میکنید؟
من این متن رو به ایمیل برنامه فرستادم. هرکس دیگهای هم خواست میتونه این متن یا متنی مشابه رو به آدرس برنامه brooz@irib.ir بفرسته:نقلقولبا سلام و عرض خستهنباشید؛میخواستم نکتهای را درمورد مسابقهی پیامکی برنامه با عنوان «هم اکنون از چه سیستم عاملی استفاده می کنید ؟» متذکّر شوم. عنوان گزینهی شمارهی ۴ این مسابقه «لینوکس» (Linux) درج شده است. باید خدمتتان عرض کنم که در مباحث علمی اصلاً چینن سیستمعاملی وجود خارجی ندارد. «لینوکس» یک نرمافزار است درست مانند تمامی نرمافزارهای دیگر که وظیفهی آن ارتباط سامانه با سخت افزار است. چنین نرم افزاری را در علوم رایانهای «هسته» می نامند. سیستمعاملی که در مباحث غیرعلمی و بهاشتباه، لینوکس نامیده می شود در حقیقت همان سیستمعامل «گنو» (GNU) میباشد که در آن به جای هستهی اصلی این سیستمعامل، «هرد» (hurd) از لینوکس استفاده میشود. از این رو برخی به این ترکیب «گنو/لینوکس» (GNU/Linux) میگویند و مابقی به علت اهمیت بیشتر خود سیستمعامل به هسته، آن را همچنان «گنو» مینامند.استفاده از واژهی «لینوکس» برای نامیدن این سیستمعامل گرچه متأسّفانه در محافل غیرعلمی رایج است، ولی به کارگیری آن در برنامهای که خود را علمی میداند و از مخاطبینش انتظار «بهروز بودن» دارد، ناصحیح و اشتباه است. امیدوارم این نکته مورد توجه قرار گیرد.باتشکر------دانیال بهزادی
خب من هم لینوکس رو فرستادم!البته بهتر بود یه GNU اولش میزاشتن!!!!!!
ما که اس ندادیم ولی mail دادیم که linux is not an operating system