توی این مدت یکم با لازاروس ور رفتم احساس می کنم یه کم باگ داره و یه کم اذیت میکنه.
سلام
چه مشکلی برات پیش اومده؟ کجا باگ داره؟ (ممکنه بعضی قسمت ها هنوز کامل نباشن ولی ویرایش 1.02 خیلی خوبه و من هنوز به باگ بر نخوردم)
اگر ممکنه در مورد فایل های لازارس یکم توضیح بدین (خیلی کوتاه)؟فایل اصلی کدوم پسوند رو داره؟ (تا در وقتتون صرفه جویی بشه)
و اینکه اگه برنامه ای با لازاروس توی ابونتو نوشته بشه توی ابونتو چه جوری اجرا میشه فک کنم فایل exe نداریم.؟
در مورد فایل های لازاروس اونی که پسوند lpi داره فایل اصلی پروژه هستش(البته تو برنامه های Application )
فایل های lfm اطلاعات فرم ها و pas کد مربوط به اونها رو نگهداری می کنند (یه عالمه فایل دیگه هم هست)
اگه اطلاعات کامل تری خواستی این لینکو مطالعه کن :
http://wiki.lazarus.freepascal.org/File_extensionsدر مورد گنو/لینوکس حق با شماست . من خودم هم هنوز تو محیط گنو/لینوکس زیاد حرفه ای نشدم ولی لازاروس برای این محیط بعد از کامپایل فایلی اجرایی هم نام پروژه تولید میکنه که تو ابونتو قابل اجرا هستش.
البته فایل های اجرایی تو وینذوز و گنو/لینوکس یکم با هم فرق دارند و خاصیت های متفاوتی دارند . مثلا تو ویندوز من به فایل اجرییم یک آیکون نسبت میدم که تو همه جاها و ویندوز ها با اون آیکون دیده میشه ولی تو گنو/لینوکس آیکن ها از جنس png هستن و به همن راحتی به فایل اجرایی نمی چسبند.
یا وقتی فایل اجرایی تو ویندوز کامپایل و تولید میشه میتونید اگه نیاز به چیز خاصی نداشته باشه تو یک سیستم دیگه اجراش کنی ولی تو گنو/لینوکس من فایل اجرایی که تو همین محیط تولید شده رو نتونستم رو یک سیستم دیگه اجرا کنم تا زمانی که اونجا دوباره کامپایلش کردم.
اینها معنیشون اینه که نمیشه همون فرضیات ویندوز و تو گنو/لینوکس پیاده کرد و باید بیشتر در مورد فایل های اجرایی تو گنو لینوکس اطلاعات کسب کنم .
یا حق