نمیدونم توی بازار کار چقدر فعالیت داشتین اما من ۹۹٪ اطمینان دارم هیچ یک از مشتری ها را نمیتونم قانع کنم که از linux استفاده کنند ،به برنامه های چند سکویی وقتی که واقعا نخواین از سیستم عامل ویندوز استفاده کنید هیچ اعتقادی ندارم چون develop کردن یک برنامه روی سیستم عامل لینوکس بدون تست روی ویندوز کار بی حسابیه و احتمال اینکه روی ویندوز باگ های خاص خودش را داشته باشه زیاده ! پس مجبورید برای develop باز هم بیاین توی ویندوز یعنی ویندوز اورجینال بخرین خوب شما هم که فقط نیستین دو یا سه تا همکار دیگه دارین پس باید چند میلیون فقط برای ویندوز بگذاریم کنار ! نه اصلا نمیپسندم ، اگه اشتباه میکنم لطفا بهم بگین.
پس نتیجه اینکه روی لینوکس develop کنیم و مشتری هم روی linux استفاده کنه ! این در حال حاضر شدنی نیست !چون کم نیستن افرادی که اینترنت را IE ، نوشتن مستندات اداری و محاسبات و اسلاید را MS Office ، کار بر روی عکس از ویرایش تا ایجاد یک اثر هنری را photoshop میدونند و نسخه های معادل توی لینوکس خوب هستند اما نه به راحتی نرم افزار هایی که گفتم حداقل برای کاربر۶۰ درصدی اونم نه ۱۰ یا ۲۰.
علیک سلام
من هیچوقت قصد ندارم که مشتری هام رو قانع کنم به خاطر برنامه من از گنو/لینوکس استفاده کنند و چند سکویی بودن برنامه ها شامل ویندوز هم میشود. من بدون نیاز به تغییرات زیاد برنامه هام رو هم برای گنو/لینوکس و هم ویندوز شامل معماری x86 یا x64 و ... تولید می کنم و در عین حال وقتی از مزیت های گنو/لینوکس و اجرای برنامه تو این محیط براش توضیح می دم رغبت زیادی تو استفاده از اون در مشتری ایجاد می کنم که شاید زیاد موثر نباشه و روی همه جواب نده ولی اگه حتی 1 درصد رو هم بتونم به دنیای متن باز وارد کنم خودش خیلی خوبه.
پس نتیجه اینکه من تو لینوکس برای همه سیستم عامل ها توسعه میدم و مشتری خودش انتخواب میکنه از چه سیستمی استفاده کنه. در مورد باگ هم زیاد نگران نیستم. برای انتشار برنامه روی سکوهای دیگه حداقل به یک سیستم با اون سیستم عامل نیاز دارم و میشه با همون یکی برنامه رو تست کرد و فکر نمی کنم مشکل خاصی پیش بیاد.
به طور مثال در حال حاضر دارم برای مکانیزه شدن کارهای دفتری یک شرکت برنامه ای با لازاروس می نویسم که تو خونه روی ویندوز توسعه میدم و تو محل کار با کوبونتو. اینجوری سیستم در عین حال برای هر دو سکو آماده میشه.
جواب این سوال را وقتی میتونی بدی که مثل من کلا ویندوز را بخوای بگذاری کنار و ازش استفاده نکنی (اصلا حذفش کنی از روی سیستم)
حالا من برای کاربر عادی بهش انتقاد دارم ! چون کاربر عادی واقعا میخواد چیکار کنه ؟ بره توی اینترنت (فایرفاکس) ،آهنگ گوش کنه ؟(کلی نرم افزار از جمله Exaile) ،میخواد مستنداتی را بنویسه یا جدول سازی و محاسبات کنه (Libre Office یا Oepn Woffice) ، میخواد فیلم ببینه؟ ( VLC و SM Player) ، و نیاز های مترادف دیگه که براشون نرم افزار های خوب هست !
اما وقتی کاربر حرفه ای باشی و ازش نون بخوری اونوقت دلفی با lazarus قابل قیاس نیست ! برای HTML و کلا وب هیچ نرم افزار مثل Dreamweaver نیست (کاربر حرفه ای نرم افزار های دیگه هم پیدا میکنه از میاد با gedit مینویسه اما خودش هم میدونه سرعت کار تو اون یه چیز دیگه بود) ! برای کار با عکس واقعا photoshop یه چیز دیگست با اینکه gimp هم به نظرم قدرتمنده اما اون تو دست و دل برو تره ! تازه اصل قضیه این نیست ! چطور میخوای برای جماعت کرک و قفل شکسته استفاده کن استفاده از لینوکس را پیشنهاد بدی ! این خودش فاجعه هستش. دلم پره نمیخوام بحث خوب این تاپیک دوست خوبم آقای شهریاری را منحرف کنم ! اما چشم ها را باید شست ...
چه دل پردردی داری شما وحید رضا
در مورد کاربر عادی باهات موافقم ولی در مورد حرفه ای ها نه !
شاید من هنوز تو برنامه نویسی حرفه ای نشده باشم ولی حرفه ای هایی رو میشناسم که آرزوی داشتن مهارت اونها رو دارم و اون حرفه ای ها نه از دلفی استفاده می کنند و نه از Dreamweaver و نه Photoshop .
نه اینکه نخوان یا نتونن ، نه .......
بگذریم
به ماچه کی می خواد از چی استفاده کنه یا نکنه
من به عنوان برنامه نویس برنامه ام رو برای همه سیستم عامل ها تولید می کنم تا کاربرم مجبور نباشه از یک سیستم عامل تحمیلی استفاده کنه.
یا حق