با سلام.من هم همین مشکل کار کرد زیاد فن رو دارم.موقع پخش کردن فایل تصویری، وب گردی،در کل فن بدون اینکه فشاری رو سیستم باشه ، تند می چرخه.
پس فشار روی سیستم هست و دمای سیستم میره بالا که اینطور میشه، وگرنه باید در مواقع دیگه هم بچرخه. البته ممکنه دمایی که فن شروع به کار میکنه با دمایی که توی ویندوز هست یکی نباشه، که بستگی به ماژولی که این تنظیمات رو انجام میده شاید بشه این تنظیمات رو تغییر داد.
مثلا یه فایل صوتی رو بخوای با اینترنت اکسپلور باز کنی خوب اینترنت اکسپلور باز میشه اما فایل صوتی که پخش نمیشه اما در اوبونتو دست میزاره روی دور فن ودور رو افزایش میده ، به جای اینکه ارور بده یا برنامه باز بشه اما نشون داده نشه.
دقیقا چه فایلی رو با چه برنامهای میخواید باز کنید؟
مثلا به اشتباه یه فایل صوتی رو با موزیلا باز کنی .
اما حرف دانیال درسته چون با پایتون نوشته شده منابع بیشتری رو مصرف میکنه ، یا برخی لپ تاپ ها مشکل افزایش دور فن رو با اوبونتو دارند، حال میتونه از مناسب نبودن توزیع برای سیستم ما باشه یا گرافیک ای تی آی هست و....
البته مشکلی در پیسی ندارم چون از عهده اش بر میاد ولی برای لپ تاپم نمی دونم ،فکر کنم بهتره ازیه توزیع سبکتر یا یه توزیع دیگه استفاده کنم .... مثلا فدرا یا چاکرا یا پیسی لینوکس یا جنتو و....