انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل افزایش دور فن لپتاپ  (دفعات بازدید: 8726 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
مشکل افزایش دور فن لپتاپ
« : 21 اردیبهشت 1391، 12:52 ب‌ظ »
ما نفهمدیم هر فایل deb رو دانلود می کنیم وقتی میخوایم اجراش کنیم فن با دور بالا شروع به کار میکنه.مگر اون هایی که از خود سافت وار  اوبونتو بخوام دانلود کنم .برای مثال همین فایل  فونت انجمن .
این بزرگترین مشکل منه .
 مثلا در ویندوز open with یا پروپرتیز داریم که با راست کلیک میاد. اگر فایلی رو بخوای با برنامه ای باز کنی انتخاب می کنی اگر درست بود که هیچ در غیر اینصورت  برنامه مورد نظر باز میشه اما فایل رو نشون نمیده. مثلا یه فایل صوتی رو بخوای با اینترنت اکسپلور باز کنی خوب اینترنت اکسپلور باز میشه اما فایل صوتی که پخش نمیشه اما در اوبونتو دست میزاره روی دور فن ودور رو افزایش میده ، به جای اینکه ارور بده یا برنامه باز بشه اما نشون داده نشه.
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1391، 11:49 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
پاسخ : مشکل افزایش دور فن لپتاب
« پاسخ #1 : 21 اردیبهشت 1391، 10:00 ب‌ظ »
این مشکل رو فقط من دارم رو لپتاپم  :o :o

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل افزایش دور فن لپتاپ
« پاسخ #2 : 22 اردیبهشت 1391، 12:39 ق‌ظ »
فایل فونت رو که نمی‌شه با مرکز نرم‌افزاری باز کرد!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 22 اردیبهشت 1391، 05:45 ق‌ظ »
این قبول اما چرا دست رو دور فن میزاره به جای اینکه ارور بده، من با فایل واین هم همین مشکل رو داشتم.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #4 : 22 اردیبهشت 1391، 09:55 ق‌ظ »
با سلام.من هم همین مشکل کار کرد زیاد فن رو دارم.موقع پخش کردن فایل تصویری، وب گردی،در کل فن بدون اینکه فشاری رو سیستم باشه ، تند می چرخه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 22 اردیبهشت 1391، 02:17 ب‌ظ »
یه چیزی اینجا ایراد داره ،نکنه از کرنله. این مشکل با جایگزینی با یه توزیع دیگه حل میشه یا نه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 22 اردیبهشت 1391، 06:40 ب‌ظ »
مشکلش اینه که مرکز نرم‌افزاری اوبونتو با پایتون نوشته شده و نرم افزار پایتونی به این بزرگی خیلی منابع سیستم رو مصرف می‌کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 22 اردیبهشت 1391، 08:44 ب‌ظ »
با این اوصاف ما چه کنیم چه توزیعی رو بنصبیم که بدردمون بخوره وامکاناتی نظیر اوبونتو رو به ما بده.
اینم مدل لپتاپم ایسوس k42jp

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #8 : 23 اردیبهشت 1391، 12:18 ق‌ظ »
با سلام.من هم همین مشکل کار کرد زیاد فن رو دارم.موقع پخش کردن فایل تصویری، وب گردی،در کل فن بدون اینکه فشاری رو سیستم باشه ، تند می چرخه.
پس فشار روی سیستم هست و دمای سیستم میره بالا که اینطور میشه، وگرنه باید در مواقع دیگه هم بچرخه. البته ممکنه دمایی که فن شروع به کار میکنه با دمایی که توی ویندوز هست یکی نباشه، که بستگی به ماژولی که این تنظیمات رو انجام میده شاید بشه این تنظیمات رو تغییر داد.

مثلا یه فایل صوتی رو بخوای با اینترنت اکسپلور باز کنی خوب اینترنت اکسپلور باز میشه اما فایل صوتی که پخش نمیشه اما در اوبونتو دست میزاره روی دور فن ودور رو افزایش میده ، به جای اینکه ارور بده یا برنامه باز بشه اما نشون داده نشه.
دقیقا چه فایلی رو با چه برنامه‌ای می‌خواید باز کنید؟

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #9 : 23 اردیبهشت 1391، 07:01 ق‌ظ »
نقل‌قول
پس فشار روی سیستم هست و دمای سیستم میره بالا که اینطور میشه، وگرنه باید در مواقع دیگه هم بچرخه. البته ممکنه دمایی که فن شروع به کار میکنه با دمایی که توی ویندوز هست یکی نباشه، که بستگی به ماژولی که این تنظیمات رو انجام میده شاید بشه این تنظیمات رو تغییر داد.

با سلام.رو لپ تاب من فقط اوبونتو 12.04 نصبه.(تک سیستم عامل).مشکل من (کارد کرد زیاد فن و دغ کردن لپ تاب) با اپگرید از 11.10 به 12.04 حل شده بود،ولی وقتی خواستم اپدیت ati رو از خود اوبونتو (additional drivers) نصب کنم (که نصب نشد) به این روز افتاد.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 23 اردیبهشت 1391، 07:57 ق‌ظ »

مثلا یه فایل صوتی رو بخوای با اینترنت اکسپلور باز کنی خوب اینترنت اکسپلور باز میشه اما فایل صوتی که پخش نمیشه اما در اوبونتو دست میزاره روی دور فن ودور رو افزایش میده ، به جای اینکه ارور بده یا برنامه باز بشه اما نشون داده نشه.
دقیقا چه فایلی رو با چه برنامه‌ای می‌خواید باز کنید؟

مثلا به اشتباه یه فایل صوتی رو با موزیلا باز کنی .
اما حرف دانیال درسته چون با پایتون نوشته شده منابع بیشتری رو مصرف میکنه ، یا برخی لپ تاپ ها مشکل افزایش دور فن رو با اوبونتو دارند، حال میتونه از مناسب نبودن توزیع برای سیستم ما باشه یا گرافیک ای تی آی هست و....
البته مشکلی در پیسی ندارم چون از عهده اش بر میاد ولی برای لپ تاپم نمی دونم ،فکر کنم بهتره ازیه توزیع سبکتر یا یه توزیع دیگه استفاده کنم ....  مثلا فدرا یا چاکرا یا پیسی لینوکس یا جنتو و....
« آخرین ویرایش: 23 اردیبهشت 1391، 11:07 ق‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #11 : 23 اردیبهشت 1391، 01:09 ب‌ظ »

با اپگرید از 11.10 به 12.04 حل شده بود

توی 12.04 خیلی بهتر شده این جور مشکلات اما هنوز حل نشدن.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 23 اردیبهشت 1391، 05:34 ب‌ظ »

خوب حال چه کنیم ؟

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #13 : 23 اردیبهشت 1391، 05:38 ب‌ظ »

خوب حال چه کنیم ؟

صبر دوست عزیز صبر گر صبر کنی ز حلوا آب غوره سازی! ;D
هسته ی جدید تا جایی که من می دونم این مشکلات کاملا حل شدن اما این ورژن هسته برای 12.04 یه مقداری دیر بود واسه همین هم از 3.2 استفاده شده. 12.10 احتمالا با 3.3 منتشر می شه اونموقع دیگه همچین مشکلاتی نیستش.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 23 اردیبهشت 1391، 06:13 ب‌ظ »

خوب حال چه کنیم ؟

صبر دوست عزیز صبر گر صبر کنی ز حلوا آب غوره سازی! ;D
هسته ی جدید تا جایی که من می دونم این مشکلات کاملا حل شدن اما این ورژن هسته برای 12.04 یه مقداری دیر بود واسه همین هم از 3.2 استفاده شده. 12.10 احتمالا با 3.3 منتشر می شه اونموقع دیگه همچین مشکلاتی نیستش.

فعلا صبر می کنم ببینم فدورا چی میده بیرون شاید کرنلش 3.3 باشه .