انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا توی اوبونتو به آنتی ویروس احتیاجی نیست  (دفعات بازدید: 15331 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
ممنون آقای kinglet .پس فایلش میتونه مخفی(hidden) باشه؟

خواهش میکنم GreenMan جان، آره شدنی هست.
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!

آفلاین vahdani_d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
اگر سرور شما در حال سرویس دهی به سیستم های ویندوزی هست توصیه می شه که یک آنتی ویروس روی اون سرور نصب کنید. درسته که این ویروس ها نمی تونن آسیبی به سرورتون برسونن ولی فایل های آلوده، ماهیت ویروسی بودنشون رو از دست نمی دن و وقتی که یک یوزر ویندوزی این فایلها رو دانلود کنه، سیستمش مطمئناً ویروسی خواهد شد. ولی اگر آنتی ویروس روی سرور نصب داشته باشید، در عین حال که ویروسهای ویندوزی کاری با سرورتون نداره ولی آنتی‌ویروس نصب شده بر روی لینوکس می تونه اون فایل های آلوده رو شناسایی و حذف کنه.

salam
mishe begin masalan che anti virusi khobe ????

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
قدیم از avast anti virus استفاده می کردم که خیلی ساده و سریع بود. نمی دونم هنوز هم هست یا نه. میتونید از calamav به همراه رابط گرافیکی اون (clamtk) استفاده کنید.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
قدیم از avast anti virus استفاده می کردم که خیلی ساده و سریع بود. نمی دونم هنوز هم هست یا نه. میتونید از calamav به همراه رابط گرافیکی اون (clamtk) استفاده کنید.

با سلام
آقا مهدی هنوزم هست.من avast antivirus 4.7.942 رو توی king (april 2007 part2 ) پیدا کردم. \\:D/
اگه خوب باشه چی می شه...
با این تحریم ها خیلی وقته دنبال یک آنتی ویروس خوبم!!

اما در مورد clamtk رو ابونتو نصب کردم با سرعتی باور نکردنی 80GB هارد رو می گرده و هیچی پیدا نمی کنه.
(من اطمینان دارم لپ تاپم trojan داره تاحالا باflash memoryها چه خراب کاری های تو دیگر سیستم ها که نکردم :P )
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
من نمی تونم پست هام رو ویرایش کنم. ](*,)
من avast antivirus رو امتحان کردم اونم آپدیت نمی شه!!  ](*,)
اما در مورد clamtk کار باش یکم دنگ وفنگ داره.
ولی تک تک fileها رو می گرده (باش ور رفتم و یاد گرفتم)
اما چیزی پیدا نکرد تقریبا طوری گشت که من به اطمینان خودم در مورد trojan داشتن لپتاپم شک کردم
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین vahdani_d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
اگه فایل ویروسی رو با wine اجرا کنید طبق مطالعات ممکنه به سیستم آسیب برسونه . فعلا دقیق معلوم نیست و یا من اطلاع ندارم نتیجه بررسی چی شد

بله درست هست! اما ویروسهایی که امکان دسترسی به سیستم میدهند، مثه Trojanها قدرت آسیب‌رسانی ندارند حتی با Wine! چون کارشون با APIها و راه‌هایی هست که فقط در ویندوز جواب میدهد پس ... ولی ویروسهایی که سیستم رو به حالت Crash در میارن میتونن آسیب برسونند.  :)

آیا این امکان وجود نداره که با پکیج های خود لینوکس این ویروسها شناسایی و پاک بشن حتی وقتی به وسیله نرم افزار وین وارد سیستم شده باشند ؟؟؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
من نمی تونم پست هام رو ویرایش کنم. ](*,)
من avast antivirus رو امتحان کردم اونم آپدیت نمی شه!!  ](*,)
اما در مورد clamtk کار باش یکم دنگ وفنگ داره.
ولی تک تک fileها رو می گرده (باش ور رفتم و یاد گرفتم)
اما چیزی پیدا نکرد تقریبا طوری گشت که من به اطمینان خودم در مورد trojan داشتن لپتاپم شک کردم
برنامه avast آپ‌دیت‌هاش قدیمی‌تر از clamtk هست. یعنی clamtk به‌روز تر از avast هست. ولی اون موقع که باهاش کار می کردم راحت update می کرد و مشکلی نداشتم باهاش.

اگه فایل ویروسی رو با wine اجرا کنید طبق مطالعات ممکنه به سیستم آسیب برسونه . فعلا دقیق معلوم نیست و یا من اطلاع ندارم نتیجه بررسی چی شد

بله درست هست! اما ویروسهایی که امکان دسترسی به سیستم میدهند، مثه Trojanها قدرت آسیب‌رسانی ندارند حتی با Wine! چون کارشون با APIها و راه‌هایی هست که فقط در ویندوز جواب میدهد پس ... ولی ویروسهایی که سیستم رو به حالت Crash در میارن میتونن آسیب برسونند.  :)

آیا این امکان وجود نداره که با پکیج های خود لینوکس این ویروسها شناسایی و پاک بشن حتی وقتی به وسیله نرم افزار وین وارد سیستم شده باشند ؟؟؟

بله. استفاده از آنتی‌ویروس در لینوکس این مزیت رو داره که می تونه چنین کاری رو براتون انجام بده.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
نقل‌قول
پس من الان دیگه با خیال راحت توی هر سایتی که بخوام می تونم برم؟

من که حدود ۷-۸ ماهه که دارم همین کار رو می کنم  \\:/
برنامه های جاسوس افزار و دیگر برنامه ها رو چه طور توجیه میکنید
همیشه امنیت نسبی است
بهتره که اوبونتو رو بروز رسانی کنید و بسته های جدید که عرضه میشه رو نصب کنید
موفق باشید و لینوکسی
یادتون نره امنیت نسبی است.
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چرا باید از ویروسی شدن ویندوز نگران باشم؟ هرکس ناراحنه از ویندوز استفاده نکنه. لینوکس رو واسه همین گذاشتن دیگه. :p
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amirreza

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
ببخشید من یه سوال داشتم کسانی که هم ویندوز دارن هم لینوکس اونا باید چیکار کنن؟یعنی منظورم اینه که آنتی ویروسی هست که همزمان هم ویروس لینوکس هم ویندوزو شناسایی کنه.اگه فضای خالی پارتیشن بندی نشده در سیستم وجود داشته باشه ویروس میتونه خودشو اونجا کپی کنه؟در مورد جاسوس چی چه برنامه ای میتونه هم پیداشون کنه باشرایط بالا که گفتم؟ ](*,)

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
ببخشید من یه سوال داشتم کسانی که هم ویندوز دارن هم لینوکس اونا باید چیکار کنن؟یعنی منظورم اینه که آنتی ویروسی هست که همزمان هم ویروس لینوکس هم ویندوزو شناسایی کنه.اگه فضای خالی پارتیشن بندی نشده در سیستم وجود داشته باشه ویروس میتونه خودشو اونجا کپی کنه؟در مورد جاسوس چی چه برنامه ای میتونه هم پیداشون کنه باشرایط بالا که گفتم؟ ](*,)
اکثر آنتی ویروس‌های ساخته شده برای گنو/لینوکس مخصوص شناسایی ویروس‌های ویندوز هستند نه گنو/لینوکس.
برای جواب سوال دومتون باید این سوال رو از خودتون بپرسید ویروس چیست؟
خوب من جوابشو میگم. ویروس هم یک نرم‌افزار است دقیقا مثل نرم‌افزارهای دیگه، البته هدف این نرم‌افزار مثل هدف نرم‌افزاری مثل firefox نیست هدفش استفاده از ضعف سیستم‌عامل و خرابکاری در اونه. خوب حالا یک سوال، تا حالا شما در یک فضای پارتیشن‌بندی نشده تونستید یک نرم‌افزار نصب کنید اگه این کار رو کردید ویروس هم میتونه!
و در مورد جاسوس افزارها باز دوباره از خودمون سوال می‌کنیم، جاسوس‌افزار چیست؟ جاسوس‌افزارها نرم‌افزارهایی هستند که بدون اجازه کاربر بر روی یک سیستم‌ نصب می‌شوند و اطلاعاتی به طور مخفیانه و به طوری کاربر متوجه نشود جمع‌آوری می‌کنند. خوب این جاسوس‌افزار میتونه یک نرم‌افزار باشه که مثلا کارش پخش موزیکه ولی به طور مخفیانه تمام موزیک‌هایی که شما گوش می‌کنید رو به یک گروه یا شرکت خاصی اطلاع بده.
خوشبختانه با وجود نرم‌افزارهای آزاد این کار امکان‌پذیر نیست. آزادی یکم در نرم‌افزارهای آزاد میگه: شما میتونید کد برنامه رو بررسی کنید و به دلخواه خودتون اون رو تغییر بدید. بنابراین هیچ نرم‌افزار آزادی نمیتونه جاسوس‌افزار باشه چون شما کد نرم‌افزار رو در اختیار دارید و میتونید کد رو بررسی کنید. ولی در اون طرف قضیه نرم‌افزارهای غیرآزاد به راحتی میتونند بر روی کامپیوتر شما جاسوسی کنند. یکی از نرم‌افزار جاسوس‌افزار اسمش Windows xp است، در ویندوز XP وقتی شما کلمه‌ای رو جستجو می‌کنید یک پیغام برای شرکت مایکروسافت فرستاده میشه که اون چه کلمه‌ای بود. فقط Windows XP نیست که جاسوس افزار داره Windows media player هم یکی دیگه از اون نرم‌افزارهاست. جاسوس‌افزارها فقط مختص به نرم‌افزارهای شرکت مایکروسافت نیست. نرم‌افزارهای شرکت‌های دیگه مثل Real player هم چنین کاری رو انجام میدن.
تا موقعی که از نرم‌افزارهای آزاد استفاده می‌کنید خیالتون بابت جاسوس‌افزار راحت باشه. در سیستم‌عامل گنو/لینوکس نرم‌افزارهای غیرآزاد هم وجود دارند برای این‌که اون‌ها رو بتونید پیدا کنید یک نرم‌افزار به نام vrms هست که با نصب کردن اون به شما میگه چه نرم‌افزارهای غیرآزادی بر روی سیستم‌عامل گنو/لینوکس وجود داره. برای نصبش هم کافیست در ترمینال کد زیر رو بزنید:
sudo apt-get install vrmsبعد از نصب با زدن دستور vrms در ترمینال نرم‌افزارهای غیرآزاد شما لیست می‌شوند. بعد از تشخیص نرم‌افزارهای غیرآزادتون دنبال پیدا کردن یک جایگزین برای آن‌ها باشید. :)
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین shadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
خیر!
صرف باز کردن درایو و پارتیشن کافی نیست. فایل آلوده باید اجرا بشه تا فعالیت تخریبی خودش رو شروع کنه.
خوب زیروسها اینجورین بقیه بد افزار ها چی؟؟اصلا تو لینوکس کاری میتونن بکنن؟