سلام
من دوتا ویندوز دارم(ایکس پی و 7)امروز ubunto 11.10 رو خریدم
و وارد مراحل نصبش شدم...گزینه somthing else رو زدم و بعد از اون فضای خالی که با نرم افزار خود ویندوز(disk management)چند گیگ پارتیشن آزاد کردم.بعد از ساختن پارتیشن (
swap(4096MB و بعد پارتیشن / (16000MB) و بعد از اون پارتیشن /home به حجم (40000MB) رو ساختم.
(در اینجا چند نکته پیش اومد که من باید بگم:1.زمانی که میخواستم دو پارتیشن اول رو بسازم گزینه های primary و logical اصلا نبودن!!! 2.من این فضاهایی رو که ایجاد کردم از دو پارتیشن ویندوزم گرفتم یعنی که هردو logical بودن 3.قبل از این من دو سه بار سعی کردم که boot loaderمو توی یک پارتیشن جدا بنام /boot به حجم (258MB) نصب کنم که وسط نصب ارور میداد
)حالا این دفعه boot loader رو برروی همون گزینه ی اول گزاشتم که اسم هاردمو کامل نوشته بود و رفتم برای نصب(فکر میکنم با انتخاب این گزینه boot loader روی mbr نصب بشه درسته؟
)...همه ی کارا انجام شد اما وقتی اون نوار تا تغریبا 75% اومد و کلمه ی system inistalling ظاهر شد دیگه اون از جاش تکون نخورد و بعد از چند دقیقه هنگ کرد و مجبور به ریست دستی شدم.بعد ز بالا اومدن گراب رو دیدم که گزینه لینوکس اون کار نمیکرد و ارور میداد(حالا اومدم تو ویندوز از همون برنامه ی ویندوز اون پارتیشنهایی که لینوکس تو اون بودو پاک کردم.الان لینوکس کاملا پاک شده دیگه؟)حالا میخواستم دلیل هنگ کردنو بدونم.البته اینم بگم من با خود سی دی تونستم بیام تو اوبونتو اما برای نصب این مشکل پیش اومد.
با معذرت برای طولانی شدن سوال ممنون میشم جواب بدین...یا علی